Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425789 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: TBL 10. Hafta Maçı, 14.12.2014 - [16.00] Fenerbahçe Ülker-Banvit
« Yanıtla #1185 : 15 Aralık 2014, 00:07:11 »
açıkçası hazırlık maçları dahil iyi oynadığı maç sayısı en fazla 2'dir ..barça ile arenada oynadığımız maçda ilk periodda iki tane ard arda üçlük soktu sonra devamını getiremedi , obradovic yerine başka koç olsa kenan mevcüt sürelerinin yarısını anca alırdı ..kredisi çok demin de yazmıştım ..melih kenandan daha fazla katkı veriyor ama buna rağmen aşağı yukarı aynı süreleri alıyorlar.

melih ile kenan ayni pozisyonun oyunculari degiller,dolayisiyla sure karsilastirmasi yapmak dogru degil. Dua edelim obra yerine baska bir koc yok. Kredisini de tartismaya gerek gormuyorum. Bu da kocun insiyatifinde. Kaldi ki buyuk olmanin yollarindan biri de oyuncu yetistirmek, bu oyuncuyu kadroda kullanabilmekten geciyor. Calathes mesela,gayet onumuzde bir ornek.

Kenan'in savunmasi iyi bana gore. Ilk Barca macindaki iki uclugunden bahsediyorsak,son barca macindaki 5 asistinden de bahsetmek gerek. Ozet gecelim: istikrari yok,ogrenecektir. Bir macla gomeceksek,herkesi gomeriz.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1186 : 15 Aralık 2014, 00:07:58 »
bende dahil bazen başımızda kimin olduğunun farkında olamıyoruz

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1187 : 15 Aralık 2014, 00:09:59 »
bir dünya eski koç var televizyonlara çıkıyor eleştiriler oluyor fakat kendileri koçken kimi oynatmış yada barça deplasmanında yüzde 10 performanslı bir kenanı 10 15 dakika oynatıp ona rağmen sahadan galibiyetle ayrılmışmı yada daha basit bir şey o televizyondaki eski koçlar hiç barça deplasmanına çıkmışlarmı olaylara böyle bakmak lazım o zaman obranın farkı ortaya çıkıyor

Mesela Nejat Sayman var, Örs'ün yanından çıkan adamların bir çoğu balta bulup sap olurken, bu elinde viski şişesi poz vermekten başka birşey yapmaz. 1-2 deneyimi var onda da dikiş tutturamamış ama gel görelim bütün koçlara had bildirmeye kalkar.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #1188 : 15 Aralık 2014, 00:11:47 »
MAÇIN YOUTUBE'U FALAN YOK MU YAHU
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1189 : 15 Aralık 2014, 00:23:32 »
Mesela Nejat Sayman var, Örs'ün yanından çıkan adamların bir çoğu balta bulup sap olurken, bu elinde viski şişesi poz vermekten başka birşey yapmaz. 1-2 deneyimi var onda da dikiş tutturamamış ama gel görelim bütün koçlara had bildirmeye kalkar.
çok var yardımcı koçlar baş koçlar sadece eleştiri odaklı obrayı eleştiriyim herkes bir şey bildiğimi sansın modunda takılıyorlar

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Rahat kazanırız. Kazasız, belasız.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1191 : 15 Aralık 2014, 07:51:34 »
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic top kayıpları sonucu rakibe verilen sayılara dikkat çekti.

Banvit maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic; “Öncelikle çok iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İki takım da hücum açısından çok güzel oynadı. Elbette biz savunmamız hakkında bu karşılaşmadan sonra düşünmeliyiz. Yaptığımız top kayıplarından sonra rakibimiz kolay sayılar buldu. Bugünlerde özellikle savunmamıza çalışmamız gerekiyor. Cuma günü Bayern Munih maçı var. Banvit’i tebrik ediyorum. Önemli oyuncularından yoksun oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiler. Aynı zamanda kendi oyuncularımı da galibiyetten ötürü kutluyorum. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Melih Mahmutoğlu: “Kazandığımız için mutluyuz”

Melih ise; “Karşılaşmanın sonunda biraz sorun yaşasak da kazanmayı bildik. Banvit saygı duyduğumuz bir takım. Kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde Cuma günü oynanacak Bayern Münih maçı var. Antrenman yapabilmek için de iyi bir süremiz var. İyi hazırlanıp, Top 16’ya da en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1192 : 15 Aralık 2014, 11:50:58 »
rahat mac olsa da mac sonundaki boslama hic iyi olmadı...
dikkat etmek lazım...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1193 : 15 Aralık 2014, 12:06:39 »
doktor ve okan ın tabiriyle türkiye ligindeki maçları '' aktif dinlenme'' modunda geçiriyoruz...
izlemesi keyifli bir maç oldu benim açımdan.
Çocuklar etrafı çok rahatsız ettiler ama
sağolsun Cemal kardeşimin eşi ilgilendi biraz , sonra benim 2 sıra yanımda ki yasemin kardeşime bulaştılar yetmedi hemen arka sıradaki Neozepron fatih abilerini gıdıklayıp durdular . her bir aksiyon 10 dakika sürdüğü için bende ağız tadı ile maçı izleme fırsatı buldum :)
duru dan sıkılıp kaçan Kemal Erdem'e yazıklar olsun diyorum....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
+20 biter...deplasmanda oldugundan...evmizde olsa +30 olurdu...
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 12:37:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #1195 : 15 Aralık 2014, 12:43:16 »
doktor ve okan ın tabiriyle türkiye ligindeki maçları '' aktif dinlenme'' modunda geçiriyoruz...
izlemesi keyifli bir maç oldu benim açımdan.
Çocuklar etrafı çok rahatsız ettiler ama
sağolsun Cemal kardeşimin eşi ilgilendi biraz , sonra benim 2 sıra yanımda ki yasemin kardeşime bulaştılar yetmedi hemen arka sıradaki Neozepron fatih abilerini gıdıklayıp durdular . her bir aksiyon 10 dakika sürdüğü için bende ağız tadı ile maçı izleme fırsatı buldum :)
duru dan sıkılıp kaçan Kemal Erdem'e yazıklar olsun diyorum....
yeni türkiyede kacmak var mi abi?

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1196 : 15 Aralık 2014, 12:49:06 »
yeni türkiyede kacmak var mi abi?

kaçmamıştır, geri çekilmiştir hahahha

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Serhat daha çok süre alır umarım, Top16 süresince az süre bulan oyuncuların ligde daha aktif olması lazım. Geçen maç Oğuz'un süre almaması kötüydü.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1198 : 15 Aralık 2014, 13:18:32 »
Orhan kardeşim kaçmak yok ama Kemal Erdem dün akşam saat 17.00 sularında kaçmıştır. şahitlerimiz var.
Geri çekilmiş de diyebiliriz Cemo sende haklısın ama sonuçta vitesi R ye getirdi ..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #1199 : 15 Aralık 2014, 13:27:30 »
Orhan kardeşim kaçmak yok ama Kemal Erdem dün akşam saat 17.00 sularında kaçmıştır. şahitlerimiz var.
Geri çekilmiş de diyebiliriz Cemo sende haklısın ama sonuçta vitesi R ye getirdi ..

Bu sıralar Kenan ve Kemal'in üstüne çok gidiliyor, algı operasyonu yapılıyor :P