Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432276 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
KızılAn nokta gs ye yenilmek değil 6 kişilik takıma umarsızca oynayarak yenilinmesi

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Arkadaşlar neden hakemler bir türlü adil olmayı beceremiyor bu kadar berbat bir basketbol sisteminin olduğu ülkede EL'de başarı beklemek hayalcilik değil mi sizce ?
Eğer kazanırsak Oly'e karşı Obra derim yoksa oyuncular iyice soğuttular kendilerinden.Hele hele semih erden
FENERBAHÇE

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
obra ve oyuncularının rezilliğidir bu . İstersen pirede kazan gel. Bu iş kadıköy serisine döner artık.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Arkadaşlar neden hakemler bir türlü adil olmayı beceremiyor bu kadar berbat bir basketbol sisteminin olduğu ülkede EL'de başarı beklemek hayalcilik değil mi sizce ?
Eğer kazanırsak Oly'e karşı Obra derim yoksa oyuncular iyice soğuttular kendilerinden.Hele hele semih erden

Sevgin tek maçlık mı kardeşim?

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Semih Erden'i belki de en çok seven biri olarak bunu söylüyorum.Bence seneye ilk gitmesi gereken oyuncudur.Artık serbest atış dahi atamıyor.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu seri olayında play-off maçları neden sayılmıyor ?

Çevrimdışı exex

• Üye

Play offlardan önce hakemler kimsenin umrunda değil bu ülkede. Bu arada  neden soguyorsun takımdan ? Senin bildiğin eski Fenerbahçe Ülker hersene F4 + ligde namağlup şampiyon mu oluyordu ? :D :D

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Herkesin kırmızı çizgileri vardır ... BENİM KIRMIZI ÇİZGİM BU MAÇ ... Sen o çubukluyu giyip maça çıkıyorsan o maçı alacaksın ... adamlar 6 kişi oynadı ya 6

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Hickman dışında herkes sınıfta kaldı.Semih süre almazsa neden süre almıyorum demesin.Vesely-Semih-Bjelica rakibin penetrelerine eşlik etti.Bjelica rezalet oynadı.Gou hiç ama hiç iyi değildi.Obradovic neden tam saha baskı yaptırmadı,ayrı merak konusu.

Goudelock macin en iyi oyuncusuydu.  Yaptigi asistleri sayamadim; top kapti; en cok sayiyi o atti; macin en zor sayisini tersten saplayarak atti.  Daha ne yapsaydi? :)

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
insallah playoffta gelirler. ben de uzulmedim gs olmasi disinda. cok sevindiler obradovice sovuyorlar ona kizdim. sanki gaziantepe yenilmisiz gibi dusunuyorum

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
rezillik falan diyorsunuz ama asıl tek maçla takımı yerin dibine sokmanız rezillik bende sizden utanıyorum

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
bir de sanki adamlari biz 6 kisi birakmisiz gibi.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 22:40:05 Gönderen: nsmert »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
rezillik falan diyorsunuz ama asıl tek maçla takımı yerin dibine sokmanız rezillik bende sizden utanıyorum

Nokta.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Özür dilerim yanlış anladiniz benim biraz maci yorumlama ve panik sikintim var bu yuzden net yorumlar yapamiyorum.
Ben Obradovicin takimi adam edecegini dusunuyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı exex

• Üye
Obradovic: "Oyuncularım egoist, kendilerini düşünüyorlar. Benim derdim değil. Motive olamayan gider, bu kadar basit."