Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 445066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
büyük takım olmak bir takım şeyleri getiriyor.  eğer büyük takımım diyorsanız her maçı kazanacaksın. yada her maça en az gereken konsantrasyonu göstermek zorundasın. real madridin küçük takımlarla oynadığı maçlara bakın. euroligin hemen hemen her maçını izlertim diğer takımların da. Örneğin real madrid. adamlar en iyi 5i ile maça başlar ilk 2 periyot sağlam bi diş gösterir. rakip zaten demoralize olur. kendilerine güvenleri kaybolur.  ancak bizim takım 20 sayı fark atmış gibi kadro ile maça çıkıyorlar. rakip takım ilk periot diyorki biz aslında bu maçı alabiliriz adamların motivasyonunu bir arttırıyor. artık daha güçlü bir takımla oynuyorsun. bir takım oyuncuları maça katıyorsun sonra 3 periyot bununla uğraşıyorsun. (royal halı antep , karşıyaka ,eskişehir vs) bu maçların hikayesi hep bu oldu. ve ritim kaybediyor fenerbahce.1 periyod rahatlığın bedelini 3 periyod çekiyor. zaten bu maçlarda hep aynı senaryo oluyor .hep maç sonunda obradoviç ideal 5ini bulamadı sürekli oyuncular girip çıkıyor halen fener toparlayamyor . yada rakipden hep 1-2 oyuncu ilk periotta öyle bi ısındırılıyor ki adam yıldız oluyor. fenerbahce bu sene ligde kaybettiği bütün maçlarda ilk periyod dişini gösterse zaten maç bitecek. ancak ilk periyor rakipe izin verip öz güvenlerini arttırıp bir iki oyuncuyu ısındırıyor aynı zamanda da ritmini kaybediyor.sonra 3 periyot uğraş dur. bu sene sadece kupadaki pınar karşıyaka maçını kazandı geriden gelip.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Yahu arkadaş yapmayin etmeyin. Nedir bu yorumlardaki;
yok bir daha forma giymesinler,
Yok Allah belalarini versinler,
Yok oly bize 20 ye yatirir demeler vs vs vs.
Nedir kardeşim bu hişim ve bu celal.
Acikca belli ki; takim birakin bizim kadar kafaya takmayi, zerre kadar sallamamislar mental olarak bu maci. Bu kadar olay. Bu durumu
Buyuten bizleriz.
Yok 6 kisilermis,
Yok td yokmus,
Yok gazozuna da olsa almaliymisiz.
Fb Ülker bu yenilgi ile ne kaybetti? Kupa? F4 veya final serisini mi? Yoksa sampiyonlugu mu?
Şurada yapilan özellikle menfi yorumlar tamamen şahsi beklentilerden ve sahsi hissiyattan kaynaklaniyor bence.
Artik kafayı degistirme vakti gelmedi mi acaba. Reis bunun icin yani basketbol kültürümüz olussun, gunluk yasamayalim diye gelmedi mi Allah askina.

HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Nokta.
dün ne kadar sevindiniz ?( Fb liliği sorgulamak için değil haddim değil sadece derecesi nedir ?)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
rezillik falan diyorsunuz ama asıl tek maçla takımı yerin dibine sokmanız rezillik bende sizden utanıyorum<br/>
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Obra ates etmis
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Sizce o kisi Semih mi ?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
büyük takım olmak bir takım şeyleri getiriyor.  eğer büyük takımım diyorsanız her maçı kazanacaksın. yada her maça en az gereken konsantrasyonu göstermek zorundasın. real madridin küçük takımlarla oynadığı maçlara bakın. euroligin hemen hemen her maçını izlertim diğer takımların da. Örneğin real madrid. adamlar en iyi 5i ile maça başlar ilk 2 periyot sağlam bi diş gösterir. rakip zaten demoralize olur. kendilerine güvenleri kaybolur.  ancak bizim takım 20 sayı fark atmış gibi kadro ile maça çıkıyorlar. rakip takım ilk periot diyorki biz aslında bu maçı alabiliriz adamların motivasyonunu bir arttırıyor. artık daha güçlü bir takımla oynuyorsun. bir takım oyuncuları maça katıyorsun sonra 3 periyot bununla uğraşıyorsun. (royal halı antep , karşıyaka ,eskişehir vs) bu maçların hikayesi hep bu oldu. ve ritim kaybediyor fenerbahce.1 periyod rahatlığın bedelini 3 periyod çekiyor. zaten bu maçlarda hep aynı senaryo oluyor .hep maç sonunda obradoviç ideal 5ini bulamadı sürekli oyuncular girip çıkıyor halen fener toparlayamyor . yada rakipden hep 1-2 oyuncu ilk periotta öyle bi ısındırılıyor ki adam yıldız oluyor. fenerbahce bu sene ligde kaybettiği bütün maçlarda ilk periyod dişini gösterse zaten maç bitecek. ancak ilk periyor rakipe izin verip öz güvenlerini arttırıp bir iki oyuncuyu ısındırıyor aynı zamanda da ritmini kaybediyor.sonra 3 periyot uğraş dur. bu sene sadece kupadaki pınar karşıyaka maçını kazandı geriden gelip.
abi her konuda haklı olduğunu var sayıyorum örnek verdiğin real madridin son 35 yıldaki tek eurolig şampiyonluğu obradoviçle geldi sadece belirtmek istedim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Obradovic Pana'nın başında olacak, Oly'ye aynı şartlarda maç kaybedecek..Pana taraftarı da kabullenecek..vay vay, vayki vay...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Tamam, hos bir yenilgi degil ama bu kadar abartmayalim.  Galatasaray ile bizim hesaplarimiz farkli.  Onlar kucuk hesaplarin takimi; biz ise buyuk hesaplarin.  Su maci kazansan ne olacak, kazanmasan ne olacak?  Galatasaray ancak iman gucu ile kazanirdi, oyle de oldu.  Ne Euroleague ne de Turkiye Ligi'ndeki playoff'a yakisan bir takim degil.  Ikisinde de husrana ugrayacaklar zaten.  Royal Hali'ya kaybettigimize benzer bir macti...  Uzerinde durmamak lazim.  Onlar bu sene ne yapacaklarini kara kara dusune dursunlar, biz de Euroleague'in en onemli macina hazirlanmaya baslayalim.   

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
dün ne kadar sevindiniz ?( Fb liliği sorgulamak için değil haddim değil sadece derecesi nedir ?)

Çok sevindim elbette. Ama bu bir spor sadece ölüm kalım savaşı değil sonuçta. Yenilmek te var bu işin içinde. Anlıyorum herkes sakin kalamıyor ama 10 saniye herşeyden soyutlanıp mantık süzgecinden geçirince inan daha objektif bakabiliyorsun. Ben basketbolu da futbolu da diğer sporları da hepsini Fenerbahçe'yi sevdiğim için seviyorum. Bu sevginin kaynağına ne kadar kızsam da ufacık laf etmeye dilim varmıyor.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Eleştirmenin de savunmanın da sınırını bilmediğimizden garip bir tartışma çıkıyor ortamda. Şu maçın savunulacak ya da bahane bulunacak hiçbir tarafı yok. Takımın kredisi de var elbette ama kredi böyle kullanılmamalıydı. Şimdi sen tutup bu maçı hiç önemsemiyordum dersen çok inandırıcı olmuyor, sonuçta derbi maçı, üzüldük. Takım bu maç özelinde sonuna kadar eleştiriyi hakediyor bana kalırsa.

Bir başka tarafta da olayı abartmak var, rezillik kepazelik vs demek büyük ayıptır. 3 gün önce tarih yazıyoruz nidalarıyla dolaşıp şimdi belalar okumayı benim mantığım almıyor. Ölçülü eleştirmek, tek bir maçı bütün sezonla bağdaştırmamak gerek. Maç heyecanıyla kontrol kayboluyor bazen bu da kabul ama bunu alışkanlık haline getirip sürekli vurmaya çalışanlar ayıp ediyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Tamam, hos bir yenilgi degil ama bu kadar abartmayalim.  Galatasaray ile bizim hesaplarimiz farkli.  Onlar kucuk hesaplarin takimi; biz ise buyuk hesaplarin.  Su maci kazansan ne olacak, kazanmasan ne olacak?  Galatasaray ancak iman gucu ile kazanirdi, oyle de oldu.  Ne Euroleague ne de Turkiye Ligi'ndeki playoff'a yakisan bir takim degil.  Ikisinde de husrana ugrayacaklar zaten.  Royal Hali'ya kaybettigimize benzer bir macti...  Uzerinde durmamak lazim.  Onlar bu sene ne yapacaklarini kara kara dusune dursunlar, biz de Euroleague'in en onemli macina hazirlanmaya baslayalim.   

Sorun o zaten Besim..onlarda o iman gücü var, bizimkiler de ne var...Unutma bu takım bizi geçen sene de sürekli yendi bu kadar tepki oldu mu.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bir maça bakıp sövmek mantıklı değil ama şu tablodan rahatsız olmamak da mümkün değil.Biraz daha gayretli olmalarını beklerdim her şeyi geçtim.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
abi her konuda haklı olduğunu var sayıyorum örnek verdiğin real madridin son 35 yıldaki tek eurolig şampiyonluğu obradoviçle geldi sadece belirtmek istedim

fenerbahce dediğim karakterde bir takım olursa zaten EL şampiyoluğu yakındır.(tabi vinner bi oyun kurucu ve sağlam bi 5 numara)

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Motive olmazsan/olamazsan Uşak'a da, 6 kişilik Galatasaray'a da yenilirsin, kendi sahanda Darüşşafaka'dan da 95 yersin.

Umrumda değil diyemem, elbette üzüldüm, sonuçta Galatasaray'a kaybediyorsun ama en nihayetinde ligdeki hedefimiz açısından belirleyici bir maç değildi.

Öte yandan Olympiakos maçının da bu maçı affettirme maçı olduğunu düşünmüyorum, tabii ki kazanırsak Galatasaray yenilgisinin izi silinir ama Olympiakos'a da, Belediye'ye kaybetsek bu takımın Nisan ortasında formunun en yüksek seviyesine ulaşacağını umuyorum.