Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 433108 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bence bu dosyayı kapatalım...Utkan veya kim varsa. elaleme malzeme vermeyelim
abi kusura bakmada malzeme verdiğimizi düşündürtenler düşünsün kendi adıma sene sonunda bu takımın başarılarıyla gurur duyucam elalemde artık koçmu arar şubeyimi kapatır bilemem
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:20:50 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
neyse hırı gürü bırakalım da ne yapamadık ona bakalım.
şu savunmadaki adam değişmeleri bu kadar erken yapmaya mecbur muyuz ya..adamlar bir sürü miss match bulup basket attılar..Goude veya hickman Young ile bire bir kalırsa ne yapsın...Ayrıca rakibin oyun kurucusu yokken topu yere vuran sinan iken ona baskı yapmamak neden..Obra burada ne düşündü anlamadım..Halbuki Hickman biraz diş gösterdi top kaybetti Sinan...
yine hücumda bire birleri oynayamayınca dağıldık. Attığımız 88 sayı var ama bir sürü basketi de zorlama bulduk..hızlı hücumdan Vesely ve Hickman hariç sayımız yok...
Bir de Zisis'in ucuz fauller yapmaktan vazgeçmesi lazım..çabuk faul problemine giriyor...
NOT:BÜYÜK YAZIYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE..KİMSE ALINMASIN.
OBRA'NIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI, 'MOTİVE OLAMAYAN GİDER' DEMESİ SANKİ GELECEK SEZON DA KALACAĞININ İŞARETİ...
HAKSIZ MIYIM

« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:32:20 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Çok kötü yenildik..İzahati yok..Futboldaki 6-0 ile eş değer..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
neyse hırı gürü bırakalım da ne yapamadık ona bakalım.
şu savunmadaki adam değişmeleri bu kadar erken yapmaya mecbur muyuz ya..adamlar bir sürü miss match bulup basket attılar..Goude veya hickman Young ile bire bir kalırsa ne yapsın...Ayrıca rakibin oyun kurucusu yokken topu yere vuran sinan iken ona baskı yapmamak neden..Obra burada ne düşündü anlamadım..Halbuki Hickman biraz diş gösterdi top kaybetti Sinan...
yine hücumda bire birleri oynayamayınca dağıldık. Attığımız 88 sayı var ama bir sürü basketi de zorlama bulduk..hızlı hücumdan Vesely ve Hickman hariç sayımız yok...
Bir de Zisis'in ucuz fauller yapmaktan vazgeçmesi lazım..çabuk faul problemine giriyor...
NOT:BÜYÜK YAZIYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE..KİMSE ALINMASIN.
OBRA'NIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI, 'MOTİVE OLAMAYAN GİDER' DEMESİ SANKİ GELECEK SEZON DA KALACAĞININ İŞARETİ...
HAKSIZ MIYIM

Kalacak zaten abi bundan hiç şüphem yok.Kendisi de burada olmaktan dolayı mutlu,bizde koçumuz olduğu için mutluyuz,bu birliktelik en az 2 yıl daha sürer yani😜😜😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
30 da yeseydik 6-0la eş değer olamazdı biraz abarttın sanki
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:37:06 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Dunyanin en onemsiz maci icin dedigin seye bak, Murat.  Adamlar neredeyse playoff'a kalamayacak...  Euroleague desen, zaten alakalari kalmadi; ligin en kotu takimi.  Fazla kasmamiza gerek yoktu; iyi de yaptik.  Final Four hedeflerine odaklanalim.  Lig sampiyonlugu zaten cantada keklik. 

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
ya kimse tek maçla karamsarlığa kapılacak değil ama bu maçı da alacaksın. 6 kişiyle 12 kişiyi yendik, para yok ruh var gibi laf sokmaları dinletmeyecek bu takım bana.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:40:01 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Dunyanin en onemsiz maci icin dedigin seye bak, Murat.  Adamlar neredeyse playoff'a kalamayacak...  Euroleague desen, zaten alakalari kalmadi; ligin en kotu takimi.  Fazla kasmamiza gerek yoktu; iyi de yaptik.  Final Four hedeflerine odaklanalim.  Lig sampiyonlugu zaten cantada keklik. 

ah işte Besim adamlara biz play-off biletini verdik...yarın ender ile pocius da gelince gayet ciddi rakip olurlar...eşleşmemiz de muhtemel..klasik ölüyü dirilttik yine..

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Abi nasıl 6-0 ile eşdeğer yahu? :D

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Abi nasıl 6-0 ile eşdeğer yahu? :D

Benim açımdan Erdenay..Belki 6*0 ı yaşamadığımdan dır..Cahilliğime verin.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
ah işte Besim adamlara biz play-off biletini verdik...yarın ender ile pocius da gelince gayet ciddi rakip olurlar...eşleşmemiz de muhtemel..klasik ölüyü dirilttik yine..

Bugunku gibi atmalarina imkan yok.  Adamlarin maksimumunun maksimumu bu idi :)  Keske playoff'ta ciksalar da cildirtsak :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
gs saha avantajı bizdeyken play off ta bizi elemesi imkansız ayrıca bizim takımın bu kadar kötü savunma yapacağını düşünmüyorum bir daha gs maçlarında adamlar neredeyse sezonun maçı olarak görüyorlardı ve ne varsa oynadılar ellerinde tabi bizim kötü savunmamızda buna yardımcı oldu ama neyse.son olarak da semih erden artık son treni de kaçırıyor maalesef uğurlar ola sene sonunda böyle oynamaya devam ederse bir adam kendisine nasıl yazık eder en güzel örneği kendisi oğuz ve zoricin arkasında zor forma bulabiliyor sahada olmayı hak edecek bir oyunda oynamıyor maalesef

Çevrimdışı Besim

• Üye
ya kimse tek maçla karamsarlığa kapılacak değil ama bu maçı da alacaksın. 6 kişiyle 12 kişiyi yendik, para yok ruh var gibi laf sokmaları dinletmeyecek bu takım bana.

Ya beyler, biraz buyuk tabloyu gorun Allah askina.  Gelsin, istedigi kadar alay etsin: bu sene ligi alacak olan biziz; belki de Final Four'a gidiyoruz.  Adamlarin yonetimi takimin anasini aglatmis; Ergin denilen Hoca'lari zaten felegini sasirmis durumda; hic yapmadiklari kadar transfer yapmislar, ona ragmen adam kalmamis...  Bu gibi krizlerde uyanmamalari icin gundemi mesgul etmek o kadar kotu bir sey degil...  Sevinsin garibanlar.  Ayiptir, cok gormeyin yahu!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Benim açımdan Erdenay..Belki 6*0 ı yaşamadığımdan dır..Cahilliğime verin.
yaşamadım derken?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
yaşamadım derken?

Belki Gs li olsam demek istedim..Uzatmaya gerek yok..Ben kendi adıma büyük şok ve kızgınlık yaşadım içimde..Bu doğal değil mi_
HaBaBaM GüM GüM GüM