Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 433199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
gou iyi oynasada ihale ona kalıyor bugün en son eleştirilecek adamlardan biridir gou
bu goudelock real'e filan gitse çok başımızı taşlara vururuz ama elimizde olunca değerini bilmiyoruz. gerçi ben jaycee carroll'la karşılaştıranlar gördüm ayrılsa mutlu olurlar sanırım ama ihalenin hep gou'ya kalması hiç hoş değil. aynısı ilk geldiği sene mehmet topal'a da yapılıyordu yok kazma yok top yeteneği yok diye şimdi niye aklıma geldi bilmiyorum ama topal söke söke kabullendirdi kendini aynısını gou da yapacak..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
09.03.2015 23:27
"Motivasyonunu göstermeyen yer bulamaz"
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde 92-88 yenildikleri derbide, Galatasaray Liv Hospital'ın hakkettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, sarı-kırmızılı takımı tebrik ederek, "Galatasaray Liv Hospital kesinlikle daha iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Gurur ve onurlarıyla bu atmosferde oynamaları için takımı hazırlamaya çalıştım. Rakibin çeşitli sorunları ve sakat oyuncuları olduğunu söyledim. Bu şekilde bile kazanmayı başardılar. Savunmamız çok kötüydü ve bu da bize maçı kaybettirdi" diye konuştu.

Maç öncesinde oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunduğunu vurgulayan Obradovic, "Takımıma rakiple ilgi olarak, 'sorunlardan dolayı karşımıza güçlü çıkacaklar' dedim. Ne kadar istekli olduklarını gördük ve tablo ortada" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli başantrenör, THY Euroleague'de deplasmanda oynayacakları Olympiakos maçı öncesi takımın moralini nasıl düzelteceğinin sorulması üzerine, "Bana göre maç ve lig ne olursa olsun oyuncuların aynı motivasyonu taşıması lazım. Ben her zaman yaptığımı yağacağım. Bir oyuncunun motivasyonsuz olmasını kabul etmiyorum. Her şeyimizi vermemiz gerekir. Ben niye motivasyonumu kaybetmiyorum  Şu ana kadar birçok şey yaşadık. Sahada motivasyonunu göstermeyenler olursa, takımda kendilerine yer bulamazlar. Bu kadar basit" yanıtını verdi.

Sarı-lacivertlilerin skorer oyuncusu Andrew Goudelock ise çok zor bir maç oynadıklarını ve kötü savunma yaparak kaybettiklerini ifade etti.

Reisin maç sonu açıklamaları...
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:23:50 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
gou iyi oynasada ihale ona kalıyor bugün en son eleştirilecek adamlardan biridir gou

Çünkü mikrofon başındaki kendini bilmezler çok iyi algı yönetimi yapıyorlar. Hele İsmet Badem her maç şu cümle en az  bir kere kuruluyor. "Goudelock topu alıp bıdır bıdır yapmazsa Fenerbahçe daha iyi hücum edecek."

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Çünkü mikrofon başındaki kendini bilmezler çok iyi algı yönetimi yapıyorlar. Hele İsmet Badem her maç şu cümle en az  bir kere kuruluyor. "Goudelock topu alıp bıdır bıdır yapmazsa Fenerbahçe daha iyi hücum edecek."

Ismet Badem'in meshur tavsiyesi: "Goudelock bosken atmasin, cunku atamiyor.  El ustu atsin"  :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
erceg valla nemanja yi her türlü ezdi geçti bugün en son bir de dribling ile geçti orada bitti maç zaten maç boyunca nemanja da saçma tercihler yaptı ama yapacak bir şey bu takım bu oyuncularla buralara geldi bizi sevindirdi bu oyuncularla bizi sevindirmeye devam edecek inşaallah

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
Ismet Badem'in meshur tavsiyesi: "Goudelock bosken atmasin, cunku atamiyor.  El ustu atsin"  :)
abi onu bende dedim ama şaka amaçlı :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
Beyler, Murat'a da dedim, cok absurt bir mac oldu gercekten.  Tam saha savunmasiz gelip atilan basketler; tonla basket faul vesaire...  Bu kadar laubali bir Fenerbahce biz de beklemiyorduk.  Acaba Milli Piyango'cu abi "Fener tersten saplar" derken, bizi ters koseye yatirmasini mi kastetmisti?

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Çok acayip ve güzel bir adam abi Goudelock senin sevgini hakediyor. :) Ama gerçekten şu havada sağa kayıp attığı üçlük yüzdesi boş attığı yüzdeden iyidir heralde. :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
11 tane basketfaul
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
http://www.haberler.com/galatasaray-liv-hospital-fenerbahce-ulker-macinin-7055086-haberi/

Coach un maç sonu açıklamalarının video hali. Bayağı sert ve ağır bi konuşma olmuş, tercüman bayağı yumuşatarak traşlıyarak cevirmiş coach un söylediklerini. Bi prokom olmasa da bu toplantıda arşivlerdeki yerini alacaktır. Bakalım takıma etkisi ne yönde olacak???
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
bir de young çok iyi oyuncu. 6s onu elinde tutamaz o belli oldu :)  bize yarar mı yoksa bize 4 numara mı lazım?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ayrıca Melih'e ayıp edildi.Bjelica-Vesely hatta Semih efendi savunmada maç boyu rakiplerine refakat etti.Fenerbahçe formasıyla seyrettiğim en kötü Bjelica idi.Semih'in süre almasını defalarca savundum sağolsun!!! beni yine utandırdı.Hickman'ı önceki sayfalarda iyi oynayan tek oyuncu demiştim,Zisis'i söylemeyi unuttum.Neyse ki Gou'yu eleştirdiğimiz için  art niyetli olduk,canınız sağolsun.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Çok acayip ve güzel bir adam abi Goudelock senin sevgini hakediyor. :) Ama gerçekten şu havada sağa kayıp attığı üçlük yüzdesi boş attığı yüzdeden iyidir heralde. :)

Goruyorsun, parkedeki en iyi isim oldugunda bile o elestiriliyor.  Takim icin attigi sayilar bir yana, takim arkadaslarina gelecek elestirilere de gogsunu siper ediyor.  Sene sonunda, saga kayip attigi ucluklerden uzun bir video yapilabilir: imza hareketi oldu :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ayrıca Melih'e ayıp edildi.Bjelica-Vesely hatta Semih efendi savunmada maç boyu rakiplerine refakat etti.Fenerbahçe formasıyla seyrettiğim en kötü Bjelica idi.Semih'in süre almasını defalarca savundum sağolsun!!! beni yine utandırdı.Hickman'ı önceki sayfalarda iyi oynayan tek oyuncu demiştim,Zisis'i söylemeyi unuttum.Neyse ki Gou'yu eleştirdiğimiz için  art niyetli olduk,canınız sağolsun.

Lafim sana degildi.  Onlar kendini biliyor :)  Ama bu mac ozelinde Goudelock'i neden elestirdin cidden anlamadim.  Neredeyse kusursuz oynadi. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Lafim sana degildi.  Onlar kendini biliyor :)  Ama bu mac ozelinde Goudelock'i neden elestirdin cidden anlamadim.  Neredeyse kusursuz oynadi. 
Top kayıpları basitti,boş kaldığında şut atmayıp şöyle bir tur atmasını sevmiyorum,Efes maçındada eleştirimiştim ama takımın en önemli oyuncusu,onu da inkar etmiyorum dedim,savunması iyi değil ama son maçlarda biraz düzelme vardı,bugün yine eskiye dönüş yaptı,Sinan'a kolay geçildi.Hızlı oynanamamız gerekiyordu,bazı pozisyonlarda el freni oldu
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:48:17 Gönderen: nemanja bjelica »