Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432856 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
kısa kısa geçeyim

basın toplantısı Prokom maçında yaptığından daha sert

geçen twitter'a yazdım şube içerisinde Galatasaray maçı için konsantrasyon motivasyon sıkıntısı çeken varsa hatta ve hatta bunun için hocasından ekstra bir motivasyona ihtiyacı olan varsa defolup gidebilir, ismi Nemanja olmuş Tina olmuş Birsel olmuş umrum olmaz.

KSK maçında izlediğim BJK GS'nin içinden geçer.

Goudelock'a bu kadar takacağınıza Nemanja'ya bakın birazcık detay istatistiklerini çıkaracak vakit bulsam savunmada takımı nasıl baltaladığını da ispatlarım. Keşke Gou Hickman Zisis kadar maçı isteyen 3 kişi daha olsaydı takımda

Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
kısa kısa geçeyim

basın toplantısı Prokom maçında yaptığından daha sert

geçen twitter'a yazdım şube içerisinde Galatasaray maçı için konsantrasyon motivasyon sıkıntısı çeken varsa hatta ve hatta bunun için hocasından ekstra bir motivasyona ihtiyacı olan varsa defolup gidebilir, ismi Nemanja olmuş Tina olmuş Birsel olmuş umrum olmaz.

KSK maçında izlediğim BJK GS'nin içinden geçer.

Goudelock'a bu kadar takacağınıza Nemanja'ya bakın birazcık detay istatistiklerini çıkaracak vakit bulsam savunmada takımı nasıl baltaladığını da ispatlarım. Keşke Gou Hickman Zisis kadar maçı isteyen 3 kişi daha olsaydı takımda

Abi şimdi sana soru sorarak devam edeyim...

Hickman kadar isteyen dedin ben de sorayım ''Kaç dakika süre aldı?''

Rakip 1 i 3 lük atıştan olmak üzere tam 11 basketfaul almış 10 tane 3 lük atmış..Yani 66 sayı yapar basitten..Bu nasıl savunma abi? BU sadece konsantrasyon ile açıklanabilecek bir durum değil..Bence umursamazlık da var ve bu Takıma bu yakışmadı...

Hakan Yaman..

Abi sana katılıyorum bu bence büyük hezeyan oldu bizim açımızdan kabullenmek istemiyor kimse ama aynısını biz yapsak maytap ın dibine vururduk...

Adamlar 6 kişi ile ki birisi 37 yaşında Bizim pota altını 40 dakıka domine ederek yenmiş bizi..YAZIK yazarken utandım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe, ilgili her eleştirinizi rahat rahat yapabilirsiniz ama takıma ve koça yapılan her hakareti kim olursa olsun silicem.

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Şu takıma hiçbir şekilde tek laf etmem play offlar'da lige odaklandığımız da herkezi vurur geçeriz şüphem yok.

Ama yazıktır günahtır ayıptır ya şu Ergin denen adama şu rezillere malzeme verip konuşturdunuz ya  kabullenemediğim,delirdiğim,kızgınlığım sadece buna.Tamam hedef Oli maçı Final four eee be kardeşim 5 kişilik bir takımı da yenin malzeme vermeyin be çok mu zor.

Obra reis güzel özetlemiş ''Ben kazanabilecek her şeyi kazandım ben niye motivasyonumu kaybetmiyorum'' nokta atış sözün bittiği yer ama anlayana.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 09:50:56 Gönderen: CemiL »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Tarihi Rezalet... Koçsuz 6 oyuncu, Obradovic'in 12 oyuncusunu yendi.

Maçın özeti bu olsa gerek.

Asla beklemediğim bir oyun ve skor oldu.

Bazı maçlar vardır ve onların telafisi yoktur; Tıpkı geçen yıl kadınlar Euroleague şampiyonluğunu Galatasaray'a verdiğimiz gibi.

Bu maçta da koçsuz 6 kişiye oyunun hiç bir bölümünde üstünlük kurmadan yeniliyorsan söyleyecek söz yok. Bazı yenilgiler sonrası "bazen olur v.s v.s..." diyoruz ama bu maç öyle değil. Mevcut şartları düşününce öyle değil. Diğer yorumları okumadan yazdım. Muhtemelen yenilginin sebebi olarak Sinan'ın ekstra performansı söylenecektir. O zaman kusura bakılmasın da, Sinan o performansı son çeyrek göstermedi. Maçın başından sonuna kadar takımı sırtladı. Neden bir kişi de Sinan'ın ensesinde dolaşarak onu yıpratmadı?

Gördüğüm kadarı ile takım bu maçı almak istemedi. Bunu şuradan anladım: Maçın bitmesine 10-15 saniye civarlarında süre vardı ve fark 4 iken top kaptık. Fakat acele ve panikten dolayı topu tekrar kaptırdık. Maçın bitmesine 10 saniye civarlarında var ve fark 4. Bu durumda oyunu kazanmaya odaklı oyuncu ne yapar? Elbette anında faul yapar. Ama maalesef bizim takımdan kimse faul yapmadığı gibi Galatasaray'ın top dolaştırmasına müsaade ederek maçın bitmesini bekledi.

Yakışmadı. Başta Obradoviç olmak üzere o formayı giyen hiç bir sporcuya yakışmadı. Keşke biz de daha önce süre almayan genç ve yerli oyuncularla oynayarak yenilseydik Bu kadar üzülmezdim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sene başından beri süren lig performansının devamı oldu koç için drum farklı olabilir ama oyuncular sanırım bütün maçşarı aynı şekilde görüyorlar. Bu sene ligde karşıyaka deplamsanı dışında ben ligde istekli savunma yaptığımızı hatırlamıyorum. Oyuncular hücümla kazanabileceklerini düşündünler ama güzel bir tokat yedik

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Euroleague Top 16 - 8. Maçı

Tarih: 27.02.2015
Yer: Moskova

CSKA Moskova:75  Fenerbahçe Ülker:81

Obradovic'in askerleriyiz, karakterli oyunculara sahibiz, yürek koyduk, işte zafer budur, Fenerbahçe böyle maçları kazanmalı, ligi nasıl olsa bir şekilde alırız, bizim rakibimiz artık CSKA olmalı, Oly olmalı, Real olmalı, Barca olmalı, Maccabi olmalı.

Kesin öyledir.

Önce kendimize karşı dürüst olalım, önce kendi karakterimizi oturtalım, önce ne istediğimizi bilelim ki sonrasına bakarız. Bu mağlubiyetin bahanesi olmaz. Bahane derdine düşen birini de görmedim. Maçtan sonra koç zaten gerekeni fazlasıyla söyledi. Lakin bu mağlubiyete bu kadar anlam yükleyip, final four yolunda olan bir takımı itin götüne sokacaksak eğer, işimiz var.

Ben küçükken futbolda çok Galatasaray şampiyonluğu gördüm. Bana dediler ki, Galatasaray'ı yenelim, şampiyon olmasak da olur. Çocuktum, bende buna inandım. Büyüdükçe anladım ki, bu söylenen züğürt tesellisinden öteye gitmiyor. Galatasaray UEFA kupasını kaldırırken, süper kupayı alırken, Avrupa'da ses getirirken, bizde Johnson'ın hasbelkader attığı golle avunduk durduk.

Galatasaray bizi değil 6 kişiyle, isterse 1 kişiyle yensin, ben final four istiyorum.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ismet Badem'in meshur tavsiyesi: "Goudelock bosken atmasin, cunku atamiyor.  El ustu atsin"  :)
Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem sürekli Gou'ya giydiriyorlar hemde çok dikkat çekiyor.Aslında kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.Bu arada farkındamısınız son maçların hiçbirinde Hurşit Baytok yok, ne Lig ne de EL maçlarında

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Beyler, Murat'a da dedim, cok absurt bir mac oldu gercekten.  Tam saha savunmasiz gelip atilan basketler; tonla basket faul vesaire...  Bu kadar laubali bir Fenerbahce biz de beklemiyorduk.  Acaba Milli Piyango'cu abi "Fener tersten saplar" derken, bizi ters koseye yatirmasini mi kastetmisti?
Kesinlikle absürt ve irrasyonel bir maçtı.Çok yüksek 3'lük yüzdesi ile oynadılar bazı maçlar vardır ya ne atsan girer bu da öyle bir maçtı.Karamsarlığa girmeye gerek yok tablo karamsar değil sadece konsantrasyon sorununun çözülmesi gerekiyor.Birde maç kaybetse Obra'ya giydirelim diyenler var.Bundan sonrada böyle absürt mağlubiyetler olacak,önemli olan hedeftir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Goudelock severler kusura bakmasın ama ben mağlubiyeti ona yazdım. Bu takımın 1. şut opsiyonuysan bomboş pozisyonlarda aldığın topları ona-buna el bombası gibi atmayacaksın - o topları çocuklar sana şut kullan diye atıyor - yada pıtpıt Enderin yabancı versiyonu olup son sn saçmalayıp en kritik yerde top kaybetmeyeceksin. 19 sayı atmış vsvs 5 kuruşluk anlamı yok benim için, madem savunmada zaten sıfırsın en azından asıl görevini yapacaksın. Her maç 1-2 oyuncunun kötü oynamaya hakkı var, Goudelockun neden her maç kötüoynamaya hakkı olsun. Şurada giydirilen adamlara bakıyorum Bogdan-Bjelica bu takımın canı ciğeri yahu, adamların etinden sütünden yününden her türlü faydalanıyoruz. Goudelocka leş de oynamış olsa laf söyleyen nedense vatan haini oluyor. Ben kendimi ortaya koyuyorum ve Kral çıplak diyorum. Bence seneye ilk gönderilecek adam Gou olmalı. Yerine adam gibi savunma yapabilen biri alınmalı. Her son sn topunu Emire atmak ta neyin nesi, bomboşsun sen işini yapıp topu potaya atsana kardeşim, ama yapmıyor sorumluluk almıyor. Topun girip girmemesi önemli değil onun işini yapıp yapmaması daha önemli.
zeki abim.. öncelikle ellerinden öperim..
cidden gou takıntını hiç ama hiç anlamıyorum. hani bence gerekte yok şu maç için herhangi bir oyuncuya yazmaya da ..
ama bogdan maçın içinde sıçıp sıvamışken maçı gou ya filan yazmak bence haksızlık..
yazılacaksa bu mağlubiyet başta hoca ve sonra oyunculara yazılır diye düşünüyorum..
seni çok sever ve çok sayarım bilirsin ama senin böyle ''ergenler gibi takıntılı '' olmana üzülüyorum be abi :(

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Önceki sayfalarda eleştiri yaptım,ama foruma sadece eleştiri yapmak için giren birisi değilim,abilerimin dediği gibi takım yenilince sanki daha çok yorum yazılıyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Goudlock a dün özelinde hiç kızmadım tam tersi takdir ettim..Çok salladı çok attı diyen var..Bakın bakalım Bjelica kaç tane atmış da kaçırmış dün..

Yani bence dün En isteyen adam Gou ve Hickmandı...

Vesely desen resmen denize döküldü savunmada..Bjelica Zaten şaşırttı beni karakter koyar dedim 2. yarı olmadı...

Hickman bu kadar istekli iken bu kadar az süre alıyorsa Baskı yaptığı 2 topu çalmışken baskı ya devam edilmiyorsa Koçun oyuncuları suçlayacağı kadar bizim de koçu suçlamamız dün özelinde doğal değil mi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben bu maçın zamanlamasıni hiç ama hiç sevmedim ya.....

ağzıma sıçayım...
35 yaşıdayım 1 kez bi hissiyatım oldu o da bu maça denk geldi :)
ben bu maçı kaybedeceğimizi ( hangi sebepten olursa olsun ) biliyordum.
Hakan abi de derbi performansından bahsetmişti orada kazanamıyoruz kaç yıldır - onlarda kazanamıyor - işte böyle karşılıklı kazanamıyoruz ;)

tekirdağlı nickli Volkan abinin de biraz uğursuzluğu oldu - yok şöyle sokarız böyle hoplatırız filan diyordu - ya benim sözümü dinlemiyor abi diyorum büyük konuşma bak ters tepiyor ama onun da yaşına veriyorum 8) hoplattılar...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Ben küçükken futbolda çok Galatasaray şampiyonluğu gördüm. Bana dediler ki, Galatasaray'ı yenelim, şampiyon olmasak da olur. Çocuktum, bende buna inandım. Büyüdükçe anladım ki, bu söylenen züğürt tesellisinden öteye gitmiyor. Galatasaray UEFA kupasını kaldırırken, süper kupayı alırken, Avrupa'da ses getirirken, bizde Johnson'ın hasbelkader attığı golle avunduk durduk.

Galatasaray bizi değil 6 kişiyle, isterse 1 kişiyle yensin, ben final four istiyorum.

Bu kadar basit!  Yukarida da yazmistim.  Galatasaray erkek basketbol takimi artik kucuk hesaplarin takimidir.  Bu gercegi kacirip, kucuk fotografa odaklanmayalim. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelock severler kusura bakmasın ama ben mağlubiyeti ona yazdım. Bu takımın 1. şut opsiyonuysan bomboş pozisyonlarda aldığın topları ona-buna el bombası gibi atmayacaksın - o topları çocuklar sana şut kullan diye atıyor - yada pıtpıt Enderin yabancı versiyonu olup son sn saçmalayıp en kritik yerde top kaybetmeyeceksin. 19 sayı atmış vsvs 5 kuruşluk anlamı yok benim için, madem savunmada zaten sıfırsın en azından asıl görevini yapacaksın. Her maç 1-2 oyuncunun kötü oynamaya hakkı var, Goudelockun neden her maç kötüoynamaya hakkı olsun. Şurada giydirilen adamlara bakıyorum Bogdan-Bjelica bu takımın canı ciğeri yahu, adamların etinden sütünden yününden her türlü faydalanıyoruz. Goudelocka leş de oynamış olsa laf söyleyen nedense vatan haini oluyor. Ben kendimi ortaya koyuyorum ve Kral çıplak diyorum. Bence seneye ilk gönderilecek adam Gou olmalı. Yerine adam gibi savunma yapabilen biri alınmalı. Her son sn topunu Emire atmak ta neyin nesi, bomboşsun sen işini yapıp topu potaya atsana kardeşim, ama yapmıyor sorumluluk almıyor. Topun girip girmemesi önemli değil onun işini yapıp yapmaması daha önemli.

Zeki Abi'm, ne yaptin sen? :)  Ben de sana acik acik soyleyeyim, dunku macta Goudelock'i elestirmenin bence "kral ciplak" demek ile bir alakasi yok.  Goudelock, verdigi paslarla 4 asist yapmis.  Bir o kadar da arkadaslarini bosta biraktigi pas vardi.  Son saniye hangi top kaybi anlamadim?  Bjelica'nin yaptigi sacma hucum faulu mu kastettin acaba?  Bir de Bogdan demissin de, dunku maca "cikmayan" bir oyuncudan bahsetmeye gerek yok bence.  Burada hemen herkesin hemfikir oldugu uzere, dunku maca kafa olarak hazir cikan uc oyuncu vardi ve bunlarin basinda Goudelock geliyordu.  Sene sonu gitmeli demene saygi duyarim ama bu macin ozelinde, bence yanlis bir yorum olmus cunku macin en iyisiydi. 
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 12:13:32 Gönderen: Besim »