Euroleague Top 16 - 8. Maçı
Tarih: 27.02.2015
Yer: Moskova
CSKA Moskova:75 Fenerbahçe Ülker:81
Obradovic'in askerleriyiz, karakterli oyunculara sahibiz, yürek koyduk, işte zafer budur, Fenerbahçe böyle maçları kazanmalı, ligi nasıl olsa bir şekilde alırız, bizim rakibimiz artık CSKA olmalı, Oly olmalı, Real olmalı, Barca olmalı, Maccabi olmalı.
Kesin öyledir.
Önce kendimize karşı dürüst olalım, önce kendi karakterimizi oturtalım, önce ne istediğimizi bilelim ki sonrasına bakarız. Bu mağlubiyetin bahanesi olmaz. Bahane derdine düşen birini de görmedim. Maçtan sonra koç zaten gerekeni fazlasıyla söyledi. Lakin bu mağlubiyete bu kadar anlam yükleyip, final four yolunda olan bir takımı itin götüne sokacaksak eğer, işimiz var.
Ben küçükken futbolda çok Galatasaray şampiyonluğu gördüm. Bana dediler ki, Galatasaray'ı yenelim, şampiyon olmasak da olur. Çocuktum, bende buna inandım. Büyüdükçe anladım ki, bu söylenen züğürt tesellisinden öteye gitmiyor. Galatasaray UEFA kupasını kaldırırken, süper kupayı alırken, Avrupa'da ses getirirken, bizde Johnson'ın hasbelkader attığı golle avunduk durduk.
Galatasaray bizi değil 6 kişiyle, isterse 1 kişiyle yensin, ben final four istiyorum.