Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432524 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Açıkçası ben bu mağlubiyeti kabullenemiyorum.Lig daha bitmeden 21 maçta 16galibiyet 5 mağlubiyet aldık.Sene sonuna kadar daha Bjk,Daçka,Banvit deplasmanları var.TOP8 de girecek araya.
Bu yıl lig maçları konusunda genel olarak bir mutsuzluğum var.Maç öncesi 1 farkla bile olsa kazanalım diye düşünüyordum çünkü lig ve Euroleague arasında uçurum var performans olarak.
Olympiacos ve Panathinaikos'a bakınca Yunan liginde 18-1 17-2 gibi dereceleri var.Her maça motive oluyorlar demek ki.Yenildiğimiz bazı takımlara bakarsak Uşak,Gaziantep.Bu takımların Yunan ligindeki karşılıklarına maç kaybetmiyor demek ki 2 takımda.
Son olarak takıma güveniyorum TOP8'de de karakter koyacağımızdan,galibiyetler alacağımızdan ve saha avantajımız olmasa bile herkese bir şekilde ters geleceğimizden eminim.Ama ben de taraftar olarak bu yılki Pao deplasmanı,Efes maçı ve bu maçı unutamayacağım maalesef.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa

fenerbahce dediğim karakterde bir takım olursa zaten EL şampiyoluğu yakındır.(tabi vinner bi oyun kurucu ve sağlam bi 5 numara)
abi inan dediğin karakterde bir takımız ama bugün yansıtamamış olabiliriz arada kaybetmek gerekir hatta doğru yerde kaybetmek ve bence burası doğru yer mesela kadın basketbol maçı bence daha önemli onun telafisi yok olye karşı kaybedersen ilk 2yi çok büyük ihtimal kaybediyorsun ama bugün sıradan bir takımla sıradan bir maç yaptık

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Açıkçası ben bu mağlubiyeti kabullenemiyorum.Lig daha bitmeden 21 maçta 16galibiyet 5 mağlubiyet aldık.Sene sonuna kadar daha Bjk,Daçka,Banvit deplasmanları var.TOP8 de girecek araya.
Bu yıl lig maçları konusunda genel olarak bir mutsuzluğum var.Maç öncesi 1 farkla bile olsa kazanalım diye düşünüyordum çünkü lig ve Euroleague arasında uçurum var performans olarak.
Olympiacos ve Panathinaikos'a bakınca Yunan liginde 18-1 17-2 gibi dereceleri var.Her maça motive oluyorlar demek ki.Yenildiğimiz bazı takımlara bakarsak Uşak,Gaziantep.Bu takımların Yunan ligindeki karşılıklarına maç kaybetmiyor demek ki 2 takımda.
Son olarak takıma güveniyorum TOP8'de de karakter koyacağımızdan,galibiyetler alacağımızdan ve saha avantajımız olmasa bile herkese bir şekilde ters geleceğimizden eminim.Ama ben de taraftar olarak bu yılki Pao deplasmanı,Efes maçı ve bu maçı unutamayacağım maalesef.

Bu maç özelinde dediklerine katılıyorum ama ötekilerine katılmıyorum Pao ve Olynin oynadığı maçlar ile bizimkiler aynı değil bizim ligde kalite artışı var inkar etmemek lazım.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Ben bugüne kadar asla koçu adam kayırıyor diye suçlamadım,çok net bir şekilde bunu görmedikçe de böyle birşeyi dile getirmem ama bugün birşey beni çok üzdü,bunu dile getirmek istiyorum.
Bugün oyunculardan tut,koçuna kadar hiçbiri maça gelmemişti.Doğru dürüst savunma da rakıbın karşısında kalan bir oyuncu görmedim ki bunların başını Bjelıca çekti,bugün Erceg kaç tane basket faul yaptı sayamadım.Üstüne hücümda da bir sürü tercih hatası yaptı,ona rağmen 5 faul almasa sahada kalmaya devam edecekti.Diğer oyuncularında Bjelica dan eksiği yoktu onlarda savunmada berbattı,burda ozellıkle Bjelıcayı yazma sebebim,bugüne kadar savunmada pis işleri yapan,en fazla ribaund alan ve en çok top çalan oyuncu olması ve bende kendısını çok sevıyorum o yuzden direk onu yazdım yanlış anlaşılma olmasın.Velhasıl takımda herkes hata yaparken sen Melihi oyuna alıyorsun bir pozisyon once zor bır turnikeyı atmış oyuncunu savunmada tek bır hata yaptı diye bir dakıka sahada kalmadan,oyundan çıkarıyorsan ve ben bile tvde bunu gördüğümde içim sizlıyorsa,ben Melihi düşünemiyorum bile.Bu şekilde bir oyuncu kazanılmaz,bunu bilmek için ne sıradan bir koç olmaya,nede bu işin en iyisi olan Zeljko olmaya gerek yok.
Bu çocuk geçen yıl kaybettiğimiz Barca maçında Bojan,Emir,Kleiza,Bjelıca potaya sut atamaya korkarken,hiç eli titremeden kaldırıp atıyordu.Çunku hata da yapsa rotasyon dar oldugundan sahada kalıyordu ve bir şekilde kendini affettirmek için çabalıyordu.Melih bu yıl az çalıştıgından dolayı değil,önündeki yıldızların kurbanı olmustur bana göre.Ondan önce oynayan oyuncuların yaptıgı hataların bedelını o çocuk ödüyor,burda koç adam kayırıyor demiyorum ama koç onlara sinirlenio bağırıp çağırıyor ama bir şekilde oyuna dahıl edıyor,Melih yaptığı tek hatayla arkadaslarının bedelını odemek zorunda kalıyor resmen
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Çok sevindim elbette. Ama bu bir spor sadece ölüm kalım savaşı değil sonuçta. Yenilmek te var bu işin içinde. Anlıyorum herkes sakin kalamıyor ama 10 saniye herşeyden soyutlanıp mantık süzgecinden geçirince inan daha objektif bakabiliyorsun. Ben basketbolu da futbolu da diğer sporları da hepsini Fenerbahçe'yi sevdiğim için seviyorum. Bu sevginin kaynağına ne kadar kızsam da ufacık laf etmeye dilim varmıyor.
işte bende çok üzüldüm dünkü maçla önem bakımından hiç bir fark yok dün evde tur attım gol olunca , bugün ekranı kırıyordum .. Bugün çubuklu giyen takımda  Yürek yoktu mücadele yoktu ... Akıl süzgeci imanpower bunlar hep kılıf senin takımının oyuncuları karakter koymadı yürek koymadı hemde GS maçında bunun adı rezilliktir... Ben ve bazı forum ahalisi bayan baskete bu yüzden küstük kaybet ama mücadele koy ortaya ağzımı açıp bir şey dersem namert olayım ...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Olympiacos ve Panathinaikos'a bakınca Yunan liginde 18-1 17-2 gibi dereceleri var.Her maça motive oluyorlar demek ki.

Ama Yunan liginde Olympiakos ve Pao ile diğerleri arasındaki fark çok ciddi, örneğin İspanya'daki duruma baktığımızda bize benzer sonuçlarla karşılaşıyoruz.

Öte yandan ligde yaşayacağımız en kötü sonuç hiç sanmamakla beraber Darüşşafaka ve Efes'e saha avantajı vermek olur, bu durumda bile Mayıs ayından sonra tamamen lige motive olacak bir Fenerbahçe'nin şampiyonluğu verme ihtimalini çok zayıf görüyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bence bu dosyayı kapatalım...Utkan veya kim varsa. elaleme malzeme vermeyelim

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Ben bugüne kadar asla koçu adam kayırıyor diye suçlamadım,çok net bir şekilde bunu görmedikçe de böyle birşeyi dile getirmem ama bugün birşey beni çok üzdü,bunu dile getirmek istiyorum.
Bugün oyunculardan tut,koçuna kadar hiçbiri maça gelmemişti.Doğru dürüst savunma da rakıbın karşısında kalan bir oyuncu görmedim ki bunların başını Bjelıca çekti,bugün Erceg kaç tane basket faul yaptı sayamadım.Üstüne hücümda da bir sürü tercih hatası yaptı,ona rağmen 5 faul almasa sahada kalmaya devam edecekti.Diğer oyuncularında Bjelica dan eksiği yoktu onlarda savunmada berbattı,burda ozellıkle Bjelıcayı yazma sebebim,bugüne kadar savunmada pis işleri yapan,en fazla ribaund alan ve en çok top çalan oyuncu olması ve bende kendısını çok sevıyorum o yuzden direk onu yazdım yanlış anlaşılma olmasın.Velhasıl takımda herkes hata yaparken sen Melihi oyuna alıyorsun bir pozisyon once zor bır turnikeyı atmış oyuncunu savunmada tek bır hata yaptı diye bir dakıka sahada kalmadan,oyundan çıkarıyorsan ve ben bile tvde bunu gördüğümde içim sizlıyorsa,ben Melihi düşünemiyorum bile.Bu şekilde bir oyuncu kazanılmaz,bunu bilmek için ne sıradan bir koç olmaya,nede bu işin en iyisi olan Zeljko olmaya gerek yok.
Bu çocuk geçen yıl kaybettiğimiz Barca maçında Bojan,Emir,Kleiza,Bjelıca potaya sut atamaya korkarken,hiç eli titremeden kaldırıp atıyordu.Çunku hata da yapsa rotasyon dar oldugundan sahada kalıyordu ve bir şekilde kendini affettirmek için çabalıyordu.Melih bu yıl az çalıştıgından dolayı değil,önündeki yıldızların kurbanı olmustur bana göre.Ondan önce oynayan oyuncuların yaptıgı hataların bedelını o çocuk ödüyor,burda koç adam kayırıyor demiyorum ama koç onlara sinirlenio bağırıp çağırıyor ama bir şekilde oyuna dahıl edıyor,Melih yaptığı tek hatayla arkadaslarının bedelını odemek zorunda kalıyor resmen
Maçı izlerken aynı yerde bende çok rahatsız oldum ki Obra benim için dokunulmaz ama anlayamadım neden böyle yaptı Melih'e.Ayrıca bu mağlubiyet kabullenemeyecek kadar sinir bozucu, o kadar belliydiki rakibi ciddiye almadıkları konsantre olmadıkları işin ciddiyetini çok geç anladılar

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bu maç özelinde dediklerine katılıyorum ama ötekilerine katılmıyorum Pao ve Olynin oynadığı maçlar ile bizimkiler aynı değil bizim ligde kalite artışı var inkar etmemek lazım.

Ben de ligin kalitesinin arttığını düşünüyorum ama söylediğim takımlar Gaziantep ve Uşak.Yunan liginde de Aris,AEK ve PAOK var ki PAOK bu yıl KSK ile 2 kez karşılaştı 1 kere maçı uzatmaya götürdü,diğer maç da başa baş gitti.Yani onların liginde de çok boş takımlar yok bence.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
obra ve oyuncularının rezilliğidir bu . İstersen pirede kazan gel. Bu iş kadıköy serisine döner artık.
Kardeş abartma rezillik filan, bu takım rezil bişey yapmadı mağlubiyeti bende kabullenemiyorum ama hocada oyuncularda bir maçla rezil olmazlar.BU TAKIM İYİ TAKIM DAHA DA İYİ OLACAK. En büyük problemimiz konsantransyon.Küçük düşünüyoruz bir maç kazanınca mutlu kaybedince mutsuz oluyoruz.Galatasaray sadece bir maç sevinecek bir sezonda.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Maçı izlerken aynı yerde bende çok rahatsız oldum ki Obra benim için dokunulmaz ama anlayamadım neden böyle yaptı Melih'e.Ayrıca bu mağlubiyet kabullenemeyecek kadar sinir bozucu, o kadar belliydiki rakibi ciddiye almadıkları konsantre olmadıkları işin ciddiyetini çok geç anladılar
Abi yok ne ciddiyeti,bugün hiçbiri buna koçta dahil maçta değildik,bedelini de ağır ödedik zaten.bu mağlubiyetin hiçbir açıklaması yok ama karalar bağlamanın da bir anlamı yok.
Geçen Cska maçından önce Efese kaybettik,sonra gidip Cskayı yendik.İnşallah şimde de gider Oly'i yeneriz😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Biliyorum rakibin Galatasaray olmasından kaynaklı olarak kimse içine sindiremiyor ama bu mağlubiyet bence net hayırlı mağlubiyet. Pana mağlubiyeti gibi aynı. Burdan ayağa daha güçlü kalkarız kimse şüphe etmesin.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
işte bende çok üzüldüm dünkü maçla önem bakımından hiç bir fark yok dün evde tur attım gol olunca , bugün ekranı kırıyordum .. Bugün çubuklu giyen takımda  Yürek yoktu mücadele yoktu ... Akıl süzgeci imanpower bunlar hep kılıf senin takımının oyuncuları karakter koymadı yürek koymadı hemde GS maçında bunun adı rezilliktir... Ben ve bazı forum ahalisi bayan baskete bu yüzden küstük kaybet ama mücadele koy ortaya ağzımı açıp bir şey dersem namert olayım ...

Kalınlaştırdığım yerlere katılıyorum. Ama sadece bu maç için geçerli. Bu işin içinde şans da var gününde olmak da var taraftar etkisi de var. Sinan'ın kaldırıp attığı herşey girdi neredeyse. Bu beceri falan değil. Bir daha böyle bir performans göremez kimse bu adamdan istersen el göster tepesine çık o topun gireceği varsa giriyor. Basit bir soru sorayım. Klasik bir tarfatar sözü vardır. Amatörde bile oynasa kaldırımdan desteklerim diye. Destekler misin? Bence desteklersin o yüzden her koşulda desteklemek gerekiyor bence. Eleştirinin yeri ayrı tabi eleştiri her zaman olmalı olacaktır da. Ben sadece ağır laflar edilmesine anlam veremiyorum.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Goudelocka biraz beyin yüklemek lazım, bomboş pozisyonlarda şut atmayı nedense denemiyor saçma sapan işlere girişiyor.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Obra :Oyuncularım egoist. Kendilerini düşünüyorlar. Benim derdim değil. Motivasyonları yoksa giderler, bu kadar basit

Kimi işaret etti acaba