Ben bugüne kadar asla koçu adam kayırıyor diye suçlamadım,çok net bir şekilde bunu görmedikçe de böyle birşeyi dile getirmem ama bugün birşey beni çok üzdü,bunu dile getirmek istiyorum.
Bugün oyunculardan tut,koçuna kadar hiçbiri maça gelmemişti.Doğru dürüst savunma da rakıbın karşısında kalan bir oyuncu görmedim ki bunların başını Bjelıca çekti,bugün Erceg kaç tane basket faul yaptı sayamadım.Üstüne hücümda da bir sürü tercih hatası yaptı,ona rağmen 5 faul almasa sahada kalmaya devam edecekti.Diğer oyuncularında Bjelica dan eksiği yoktu onlarda savunmada berbattı,burda ozellıkle Bjelıcayı yazma sebebim,bugüne kadar savunmada pis işleri yapan,en fazla ribaund alan ve en çok top çalan oyuncu olması ve bende kendısını çok sevıyorum o yuzden direk onu yazdım yanlış anlaşılma olmasın.Velhasıl takımda herkes hata yaparken sen Melihi oyuna alıyorsun bir pozisyon once zor bır turnikeyı atmış oyuncunu savunmada tek bır hata yaptı diye bir dakıka sahada kalmadan,oyundan çıkarıyorsan ve ben bile tvde bunu gördüğümde içim sizlıyorsa,ben Melihi düşünemiyorum bile.Bu şekilde bir oyuncu kazanılmaz,bunu bilmek için ne sıradan bir koç olmaya,nede bu işin en iyisi olan Zeljko olmaya gerek yok.
Bu çocuk geçen yıl kaybettiğimiz Barca maçında Bojan,Emir,Kleiza,Bjelıca potaya sut atamaya korkarken,hiç eli titremeden kaldırıp atıyordu.Çunku hata da yapsa rotasyon dar oldugundan sahada kalıyordu ve bir şekilde kendini affettirmek için çabalıyordu.Melih bu yıl az çalıştıgından dolayı değil,önündeki yıldızların kurbanı olmustur bana göre.Ondan önce oynayan oyuncuların yaptıgı hataların bedelını o çocuk ödüyor,burda koç adam kayırıyor demiyorum ama koç onlara sinirlenio bağırıp çağırıyor ama bir şekilde oyuna dahıl edıyor,Melih yaptığı tek hatayla arkadaslarının bedelını odemek zorunda kalıyor resmen