Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424967 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ar sahibi insanlar utanır abi , boşa beklentiye girmeyelim lütfen
ama kendisi Avrupanın en elit hocalarından birisi lütfen bu konuyu ıskalamayalım . yıllardır adam avrupanın anasını ağlattı kazanmadığı kupa kalmadı
mıuhteşem yönetimi ile oyunculardan % 400 verim aldı..

Haklısın Cem..Okan'ın da belirttiği gibi 6. haftayı görmesi bile mechul Milli takım coach muza uğurlamayı biz yapsak iyi olurdu.. :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Haklısın Cem..Okan'ın da belirttiği gibi 6. haftayı görmesi bile mechul Milli takım coach muza uğurlamayı biz yapsak iyi olurdu.. :D
abi Okan güzel noktaya değinmiş ama hem o camia hemde ERgin inanılmaz ballı insanlar , oradan bir şekilde toparlarlar diye düşünüyorum.
Aroyyo çok kıymetli bir oyuncu mevcut şartlarda hem türkiye ligi hemde Avrupa için.
Aroyyo sırtına binmiş devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Kupa töreni devre arasına alınmış.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Şampiyonluk kupasını alacaz salon bomboş ama :(
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Parkenin tam ortasında FENERBAHÇE amblemi.Bayağı bir tepki çekmişti bazı taraftarlardan daha önceki hali.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 20:09:37 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Bunu yazmayı düşünüyordum ben de. Logo çok hoş olmuş. Euroleague maçlarında çıkartmamalılar.

fbkolik

• Ziyaretçi
İlk periyout 10-10 bitti.Maça Can-Emir-Melih-Vesely-Oğuz 5'iyle başladık.Emir ve Melih rezalet ötesi oynayıp Can da zaten oyun kurmaya yatkın olmayınca hücumda çok zorlandık,Melih ve Emir çok fazla top kayıpları yaptılar.İş yapan Oğuz yerine de Zoric girince daha da tıkandık,orta mesafesi falan beklemiyorum da en azından 2 haftadır Bogdanovic'in mükemmel asistlerini de heba etmesin bi zahmet.

Savunma kısmına gelirsek bu sezonun en iyi periyot savunmasını yaptık,ilk defa savunmamızı bu kadar beğendim bu sene,yediğimiz 10 sayını 6'ı zaten top kayıplarından geldi,yoksa 10'u da göremeyeceklerdi.İşin hücum tarafını düzeltirsek rahat maç izleriz

fbkolik

• Ziyaretçi
Şu pozisyonu nasıl kaçırmayı başarıyor hakemler ya,bütün seyirci görüyor bir tek hakemler görmüyor.

Yalnız takımda bazı oyuncular bugün maça gelmemiş gibi gözüküyor.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 20:32:28 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
savunmada sürekli adam değişerek savunmaya devam ediyoruz. Sezonun genelini böyle mi oynucaz ?
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

fbkolik

• Ziyaretçi
Hakikaten çok çok iyi savunma yapıyoruz bugün ama bu sefer de hücumda  sorun yaşıyoruz :)

Bogdanovic hakikaten çok farklı bir oyuncu ya.Asist,savunma,sayı herşey var,bir tek 3lüklerde kendini bulamadı,onu da soktuğu gün en az 35 dakika süre alması lazım zorluk seviyesi yüksek maçlarda,ben uzun süredir bizim takımda bu kadar komple,bu kadar oyunu bilerek oynayan bir kısa görmedim.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
İlk yarı itibariyle maçı hiç ciddiye almadık, biraz sıksak vurur geçeriz zaten. Bolca rotasyon var, Kenan başta sıkıntı yaşadı ama son asisti onu kendine getirir bence. Bjelica'nın dönüşü açısından da iyi sinyaller aldık, umarım Semih de süre alır, Zoric böyle devam ederse Semih'e çok ihtiyacımız olacak bu yıl.

fbkolik

• Ziyaretçi
31-28 önde kapattık ilk yarıyı.2. periyotta Bogdanovic,Bjelica,Goudelock 3'lüsüyle biraz daha iyiydik hücumda,zaten 21 sayı bulduk.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 20:48:17 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Böyle saçma organizasyon mu olur yahu, geçen yıl almalıydık bu kupayı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
Aynen ama mendebur Aysal ve avanesi nedeniyle bu vakte kaldı. Hayırlısı. Bu seneki kupayı vaktinde alırız inşallah.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bu Can kadar hücumu berbat eden bir guard görmedim ben,oyun aklı hiç yok.

3. periyodu 53-50 geride kapattık.İlk yarıda 28 sayı yemişken bu periyotta tam 25 sayı yedik,yine sürekli 3lük yedik.