Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Vesely serbest atışları acilen düzeltmeli artık,4 de 0 attı yine.

fbkolik

• Ziyaretçi
Şu takım kritik anlarda 1 kere savunma ribaundu alsın,dişimi kıracağım,verdiğimiz hücum ribaunduyla maç gitti sayılır artık,daha da vahimi bu ribaundu 5 kısalı Antep'e verdik.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 21:46:02 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
bu takım rebound olayını cözsün artık bi zahmet yaa...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
sürekli değişerek savunmamızdan ötürü savunma ribaundları sıkıntı olmaya devam eder . Rakip deli gibi 3 lük attı söylemleri de fazla olur.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Salonumuzda kaybettiğimiz için üzüldüm.Çok yavaş oynadık.serbest atış yüzdesi maçı kaybettirdi.Semih Erden'e haksızlık yapıldığıın düşünüyorum.Kenan süre aldığı bölümde iyiydi,Melih forma şansını maalesef olumsuz kullandı.

Çevrimdışı exex

• Üye
4 ve 5 numaralarımız savunma yapamadı. Burası senin sahan adamlar deli gibi atıyorsa sen zırdeli gibi atacaksın şutları. Ama organizasyon olmadıgı için 1 e 1 de, vede o gazı hızlı hücumlarla alamadıgımız için bu yenilgi kaçınılmaz oldu. Hayırlısı
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 21:54:03 Gönderen: exex »

fbkolik

• Ziyaretçi
Bu mağlubiyete bahane bulmak isteyen bir sürü şey bulabilir.Konsatre değillerdi,şutlarımız girmedi,serbest atışlarda büyük sorun yaşadık gibi.Ama koskoca takım 2 kişiye maç kaybediyorsa,5 kısaya maçın en kritik anında hücum ribaundu veriyorsa,üstelik de bu takımın adı Gaziantep ise artık sorumlular şapkasını önüne koyup bir düşünsün.

Yarın da Vakıfbank'a yeniliriz,yine kabus gibi bir hafta yaşarız.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Oğuz'un faul performansı dışında bizim adımıza iyi bir şey yoktu. Sezonun erken evresinde yerel ligde bu yenilgiler iyi olabilir.

Antep de oldukça iyi takım .

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Kazanmamız gereken maçtı ama bu sene bu tarz çok maç görürüz zira akıllı Amerikalı seçimiyle her takım çok tehlikeli artık. Bizim zamana ihtiyacımız var, burası da gayet net.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
2 adamdan 51 sayı yedik, tamam yenilebiliriz, lig maçıdır telafisi vardır ama bu oyunun da avuntusu yoktur. Tek avuntum Turow maçını fazlaca ciddiye alacağız bu maçtan sonra.

Takımın ciddiyet için yenilgiye ihtiyaç duyması çok vahim, bazı oyuncular da bu formayı haketmiyor. Evet Zoric yüzünden kaybetmedik bugün, ama bir adamda azıcık gurur olur da mücadele eder en azından, ayrıca Semih'in Zoric'ten kötü oynayacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Ligin başında sistemin oturmamasına bağlı olarak maç kaybetmeyi de anlarım, ama yine söylüyorum, geçen yıl kupadaki karşıyaka maçıyla birlikte 2 yıldır seyrettiğim en kötü fenerbahce vardı sahada.

« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 21:57:19 Gönderen: ardglr »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Antep iyi takım  efese koyduklari.gibi.bize de koydular  :)
Çok kötü oynadık
ergin in ahi tuttu 8)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Antep iyi takım  efese koyduklari.gibi.bize de koydular  :)
Çok kötü oynadık
ergin in ahi tuttu 8)
Kenan ve Oğuz dışında iyi oynayan yoktu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kemal erdem suçludur
gerekli açıklamaları yap, sana söyledim 106 ya oturma diye
Evet kemal açıklama bekliyoruz 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Tamamen ciddiyetsizlik..obranin oğuz ve kemani kenarda unutmasi ve serbest atis yüzdesi..ama en büyük suç kocta..oğuz deli gibi oynuyordu kenarda oturdu.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Tek iyi olan şey Oğuz ve Kenan in performanslariydi. Onun dışında kötüydük. Kötü günde olmayı da anlarım ama bugün hiç savaşmadık. Hakettik mağlubiyeti. .