Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yıl 2014. Takımın en önemli 5 numarası hala Oğuz. 40 yasına kadar devam eder umarım bizle.

fbkolik

• Ziyaretçi
2 adamdan 51 sayı yedik, tamam yenilebiliriz, lig maçıdır telafisi vardır ama bu oyunun da avuntusu yoktur. Tek avuntum Turow maçını fazlaca ciddiye alacağız bu maçtan sonra.

Takımın ciddiyet için yenilgiye ihtiyaç duyması çok vahim, bazı oyuncular da bu formayı haketmiyor. Evet Zoric yüzünden kaybetmedik bugün, ama bir adamda azıcık gurur olur da mücadele eder en azından, ayrıca Semih'in Zoric'ten kötü oynayacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Ligin başında sistemin oturmamasına bağlı olarak maç kaybetmeyi de anlarım, ama yine söylüyorum, geçen yıl kupadaki karşıyaka maçıyla birlikte 2 yıldır seyrettiğim en kötü fenerbahce vardı sahada.
Semih Zoric'in oynadığı oyunu tek kollu,tek bacaklı,tek gözlü olsa bile oynar.Hatta daha da ileri gidiyim,Zoric'in oynadığı oyun kadar ben de oynarım.Hücumda asistleri yersin,hücum faul yaparsın,steps de yaparsın hadi ona da eyvallah ama  ama bari savunmada box out ettiğin adama hücum ribaundu aldırma arkadaş.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 22:07:38 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Karşıyaka ve Banvit deplasmanlarından birisini kazanıp bu mağlubiyeti telafi etmek lazım.Sahamızda kaybetmeseydik bu kadar üzülmezdim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ağır yazmak istemiyorum...

Geçen sene tamamen Home court ile aldığımız şampiyonluk gözümüzün önünde dururken..Pazartesi günü maça yetişmek için totosuna motor takarak salona koşan ve orada bişeyler yapmaya çalışan..1 Senenin emeği olan kupayı aldığımız bir maçta..Her biri en az 500 bin dolar alan oyuncu diye geçinen adamzadelerin insanları orada rezil edip boğazlarını yuma yuma evlerine göndermeye...Ruhsuz ruhsuz sahada gezinip 2 tane Amerikalıyı tutamamaya...Hakkı yok..

Fenerbahçe oyuncusu yenilir..Kaybeder ama BÖYLE değil!

Ayıpladım ve utandım açıkçası..Yazıklar olsun..Helede Milano maçında az süre alan oynamayan oyuncular rezildi en başta..

Semih neden alındı salın ipini gitsin..Bu maçta oynamıcaksa ne zaman oynar!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Uzun süredir bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Normalde kaybettiğimiz maçlardan sonra sıcağı sıcağına yazmak adetim değildir ama konsantrasyon kaybına tahammülüm yok. Üstelik bu konsantrasyon kaybını koçta görmek beni 2 kat daha fazla üzüyor. Sonuçta kendi evimizde oynuyoruz yahu. Neyse bu mağlubiyetle bir şey kaybetmedik ama koç ve oyuncular bu rezil basketbolu ve bu mağlubiyeti bize unutturmalılar. Oğuz'u kesinlikle ayrı tutuyorum. Sadece o iyiydi.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 22:12:15 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Benim derdim koç değil..Koç hakkında bir olumsuz şey düşünmedim bugun..Ama daha fark 4 sayı iken orta sahadan sallayan Bogdan..Yahu bu ne saçmalık arkadaş..Sonra maç içinde sarhoş gibi dolaşan Zoriç..Yazık yazık çok yazık..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Spor içinde kazanmak var kaybetmek var ancak Fenerbahçe böyle oynamayarak maç kaybetmemeli pabucun bu kadar ucuz olmadığı oyuncu grubuna hatırlatılmalı.
Sene başından bu yana kazandığımız maçlar dahil takım tat vermiyordu ancak her şeye rağmen sahamızda G.Antep Royal yenilgisi aklıma gelmezdi.Rakibin 2 kısa oyuncusu neredeyse her istediklerinde savunmacılarını elini kolunu sallaya sallya geçti ve toplam 51 sayı atarak bizi yendiler.
Oğuz haricinde berbat serbest atış yüzdemiz berbattı bunun temel sebebi "konsantrasyon eksikliği"; bu kadar kolay olmamalı.
Uzun zamandan bu yana takımımızın dış adam savunması kötü eldeki oyunculara bakınca düzeleceğine dair bir emare yok zira Guedelock,Emir'le  bu işin olma ihtimali zor.
Umarım kısa sürede her şey hocanın planladığı şekle girer zira bu sene TBL'de zor haftasonu TSMP maçında zor geçmeye aday.
Bir parantezde pazartesi akşamı iş çıkışı binbir zahmet çekerek salonda maç izleyenlere de büyük geçmiş olsun!
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 22:23:41 Gönderen: RBaggio »

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yabancı sınırının olmadığı ligde bu maçlardan daha çok izleyeceğiz. Hele ki 2 kulvarda devam eden bizim gibi takımların sürpriz mağlubiyetleri artacak. Herkes kendini alıştırsın.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Oguzun 20 sayı attıgı macı kaybetmek de ayrı bir skandal :)
Rakipte uzun yok, zoric efendi sahada gereksiz yer işgal edercesine oynuyor. Bu adamı bu forma ile daha görmek istemiyorum.

Savunmadayız,
Alan savunması yapıyoruz,
sol dip oguza emanet. İnanılır gibi değil.

Hani obradovic kadar bilmiyoruz da az cok basketbol izleyicisiyiz. Bu kabul edilebilir bir olay değil.

Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
konsantrasyon eksikligi maci kaybettirdi diyebiliriz heralde. Maca iyi hazirlanip cikmayinca, belli bir yerden sonra oyuncularin kendisini toplamasi da pek mumkun olmuyor. macin basinda yapilan basit top kayiplari, macin sonunda bogdanovic'in cok uzaklardan fark 3'ken hemde iki defa ust uste cok uzaktan sut denemesi konsantrasyon eksikliginin cok bariz gostergesiydi. Zannediyorum devre arasinda ki kupa toreni ise tuz biber ekti. Bu sene yabanci durumundan dolayi lig cok cekismeli gececek ve bazi malubiyetler anlayisla karsilanabilir ama antep gibi cok iyi yabancilara sahip bir takima karsi konsantrasyon eksikligi kabul edilebilir bir durum degil.

fbkolik

• Ziyaretçi
Şu maçtan sonra oyuncular,teknik kadro falan birleşip maça gelen taraftarların paralarını iade etmeliler,ordaki seyirciye de çok büyük ayıp ettiler.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Barcelona da Bu hafta Eurolig oynadı ama 20 ye yatırdı ligde rakibini...Bilmem anlatabiliyormuyum...Basketbol takımı olmak bu..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bu arada rakip nicelik olarak 7, nitelik olarak 2 kişiyle bizi yendi.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bu arada rakip nicelik olarak 7, nitelik olarak 2 kişiyle bizi yendi.

Calloway-Higgins ve Harris..3 kişi ile hacamat..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
sizin bile kaybedince ciddiye aldığınız bir maçı takım neden ciddiye alsın ki?

bana çok normal geliyor bu mağlubiyetler ve işin açığı pek iplemiyorum. Reaksiyon mağlubiyetten daha önemli

Perşembe gece oynanacak basketbola göre bu maçı yorumlarım
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.