Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Abi iyide burda senin bahsettiğin isimleri soyleyen kişiler bizim Huertel-koponen-zizis-kalnietis lede ilgilendiğimizi ve buy out parasından dolayı gerceklesmediğini söylemediler mi?
ben o isimleri burda görmedim o isimlerin menajerler tarafından çıkarıldığını burda okudum .

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
ben o isimleri burda görmedim o isimlerin menajerler tarafından çıkarıldığını burda okudum .
Transfer topicine girersen ve geçmişe bakarsan görürsün abi burda konuşuldu çünkü menajer haberleri de değildi o isimler.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Transfer topicine girersen ve geçmişe bakarsan görürsün abi burda konuşuldu çünkü menajer haberleri de değildi o isimler.
Belkide teklif etmişizdir olmamışdır ama ben Ülkerin ve bizim gidip obrayı geitirip üstüne gherardiniyi geitirp ufak tefek paralar için transferi veto etceklerini düşünmüyorum kararın obra ve gharardini tarafından alındığını düşünüyorum .

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Belkide teklif etmişizdir olmamışdır ama ben Ülkerin ve bizim gidip obrayı geitirip üstüne gherardiniyi geitirp ufak tefek paralar için transferi veto etceklerini düşünmüyorum kararın obra ve gharardini tarafından alındığını düşünüyorum .
Abi senin düşüncene saygı duyarım illa ki ortaya çıkar bunlar veya birileri açıklar o zaman senın dediğin gibiyse bende yonetımı ve sponsoru sucladığım için özür dilerim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
MUrat kaya
hadi bizi salla ama sen öğretmen adamsin kufur sana yakışmaz editledim  mesajı  :)

Ben yatar  Allah rahatlık versin. . Tartışin ama rica.ediyorum birbirinize sokup çıkarmayın 8)

Çevrimdışı exex

• Üye
Ah o aziz yildirim yokmu hem ulkerle anlas salon yaptir . sonra maca cikip oynama . savunacaksin . o milyonlar alanlar alabilir ama basimizda sen varsan her seyin sebebi sensindir. bize yakisan iho veya aysal tarzi bir baskandir

Obradovice laf edene kufur edecem bu ozgurlugum var sanirim
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 23:46:03 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Garip gayet basketbol takip eden adamların burada saçmaladığını görmek çok ilginç geliyor bana..

Teknik yorum yapmaktansa eleştirip haklı çıkmak istiyorsunuz.

Obradovic filan gelip geçicidir.. Bu kafayla pek bir şey olmaz ama.. Olsa bile bir iki yıllık bir şeyler olur..

Ama o Obradovic'ın bıraktığı Pana hala Top-8 yapar siz rahat olun..

Evet Obra komisyoncu, evet çok bağırıyor.. Ondan zaten bu takımın bu hali..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Ah o aziz yildirim yokmu hem ulkerle anlas salon yaptir . sonra maca cikip oynama . savunacaksin . o milyonlar alanlar alabilir ama basimizda sen varsan her seyin sebebi sensindir. bize yakisan iho veya aysal tarzi bir baskandir

Obradovice laf edene kufur edecem bu ozgurlugum var sanirim

Bana mı iğneleme yaptın hocam yazdıklarını anlayamadım da

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Son dakikalarda biraz baskıyla 5 saniyede kenardan oyuna top sokamayan rakibe yenildik.Hatta bi pozisyonda Oğuz çıkıp Kenan baskı yapsın diye oyuna girmiş Kenan biraz savunmayla rakip bocalamış az kalsın topu kapıyorduk...Ama hücumda konsantrasyon ve hazır olmadığımızdan serbest atış ve özellikle Bogdanoviçin 3lük  ritmini bulamaması etkiledi...Birde son 10 saniye civarında 4 sayı gerideyken Bogdanovicle turnike atıp 2 ye indirdik fakat orda 3lük denememiz gerekmez miydi çünkü hemen taktik faul yaptık 2de 2 atınca yine 4 olmuştu fark , belki 3lükle fark 1 iner adamın kaçırma durumuna göre 2 sayı bize yeterdi ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yav çok bağırıyor diye adama kızılırmı..Bugun sahada dolaşan adamları eline odun alıp dövse eleştirmem..

Ama Koç formsuz Utkan var bir sıkıntısı besbelli.Çok hata yapıyor be kardeşim..O bahsettiğin kişiler arasında ben de varsam benim tek dediğim bu...

Yoksa Twitterda da koça tek eleştirim bu oldu..Oyuncular ise bence resmen yaktı başımızı bu akşam
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
Bana mı iğneleme yaptın hocam yazdıklarını anlayamadım da

valla hocam telefondayim okumadim mesajlari . yani igneleme veya laf atma gibi bir amacim yok. obranin menajerden komisyon laflari konusmalari diyen kimse ( ki gecmiste boyle seyler olmustu )  babamda olsa ustune alinabilir .

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
valla hocam telefondayim okumadim mesajlari . yani igneleme veya laf atma gibi bir amacim yok. obranin menajerden komisyon laflari konusmalari diyen kimse ( ki gecmiste boyle seyler olmustu )  babamda olsa ustune alinabilir .

Yok hocam ben yanlış anlamışım senı kusura bakma ayrıca senin düşüncene de aynen katılıyorum:-)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Komisyon alındı yı zaten kanıtlayamıyorsan yazıyorsan namertsindir..Kanıtla yoksa boktan işlere kalkma baco..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
Yok hocam ben yanlış anlamışım senı kusura bakma ayrıca senin düşüncene de aynen katılıyorum:-)

est. hocam :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu mağlubiyeti bu sene Banvit'i iki maçta mağlup eder,telafi ederiz.