Iki hafta ust uste Avrupa'nin en kariyerli iki hocasini alt ediyorsun. Bu bilgiler isiginda, Royal Hali bu sene sonunda sampiyon olur diyebiliyor musun? Eger diyebiliyorsan, bu maci elestirirken, basit bir takima degil sampiyonlugun en buyuk adayina yenilme bab'inda elestirelim. Eger diyemiyorsan, o zaman da fazla elestiriye gerek yok zira duzenli ve tutarli bir performans gosteremeyecek bir takima hazirliksiz yakalanarak (ve yabancilarindan ekstra performans alarak) kaybetmissin demektir.
Her zaman derim, eger ileride bazi seyler duzelecek ise, sezon basinda alinan tum bu maglubiyetlerin cok degerli oldugunu dusunuyorum. Ayagimiz yere basar.
SON OLARAK, tekrar etmek istedigim bir sey var. "Obradovic neden belli pozisyonlardaki eksiklikleri doldurmadi" deniyor surekli. Anladigim kadariyla, Obradovic bu pozisyonlari mevcut oyuncular ile kotarabilecegini dusundu. Bunun olup olamayacagini sezon oncesinde gormek mumkun degil. Hatta "bunun olamayacagini ben demistim" seklinde yazan arkadaslarin hatali oldugunu dusunuyorum. Hoca'nin risk alma luksu var ve daha sezon basindayiz. Kotaramazsa, benim nazarimda basarisiz olma luksu de var.