Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424390 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gidecek ilk zoricse 2 kesinlikle emir dir

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Ama her ne olursa olsun bütün play-off boyunca çok kötü bir Obradovic izledik ve bu rezilliğin tek sorumlusu bence o.
Adam ne yapsın demeyin Emir'in Zizis'in Kenan'ın şut sokamadığını cümle alem biliyor.
Elinde Serhat var hiç mi hazırlanmaz adam maça üstelik savunmacı mücadeleci.
Hiçbir extra hazırlığımız yok maçlara nasıl olsa kazanırız kafasında çıkılmış.
Play off ta 7 maç yapmışız 7sinde de rakipler Emir Zizis Kenan'ı boş bırakıp içeri gömülmüş pota altını karartmışlar.
Ne zaman Oğuz'u yakalasalar ikili oyunlarla savunmamızı paramparça etmişler ama tek bir çözüm üretmemişsin.
Kimse kusura bakmasın Obradovic eleştirilemez değil ve bu rezillik tamamen onun suçu.
biz obradoviçi doğru kararlar verdiği için destekledik kararları obradoviç verdiği için değil. obra bazı şeyleri inat haline mi getirdi yoksa akıl tutulması mı yaşadı bilmiyorum. bugün semih oyuna girdiğinde çalınmayan faul sonrası sportmenlik dışı faul milletin 7-8 saniye kaldığı boyalı alanda 5 saniye kaldığı için top kaybı yaptı. zoriç ve oğuz sadece semihin yaptığı bu hatalarla oynasalar eminim 40 dakika sahada kalırlardı. zizis emir . adamlar kötü.1, maç 2, maç bazen dedim ki ben mi abartıyorum . bunu herkes gördü abradoviç göremedi. galatasaray maçlarının kahramanı melih 3. maçta oyun koptuktan sonra sahaya girdi adam maçı çevirdi ki o maçın başından beri dediğimz halde. hele ki son bir dakikaya 5 kısa ile girme olayına hiç değinmeyeceğim

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Bu takim Karşıyakayla seriye baslarken ulkerin cekildigini soyleyen yonetime rağmen,
Bu takimi siyasete alet edip bizi su hallere dusurenlere rağmen,

Tarihimizde ilk defa f4 yasatan bu takima
Sakat sakat oynayan tum oyunculara

Hepsine ama hepsine helal olsun.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
winner : her müsabakayı kazanmak isteyen başarısızlığa tahammülü olmayan büyük küçük maç ayırt etmeyen zihniyete verilan ad.
looser: her mağlubiyette her başarısızlıkta bir şekilde başarı gören hep olmasa da olur diyen buraya kadar gelmek de büyük bir şey diyen zihniyete verilen ad.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
adamlar daha çok istedi kazandı..Ama bizim transferde nokta atış yapmamız şart...Goude'nin yanına  çok dominant bir pg getirmemiz ve şutörle desteklememiz lazım onu..KSK'de bile bizden fazla şutör vardı, biz de Goude ve Melih dışında pure shooter diyebileceğimiz biri yok..Ve Madrid'den sonra KSK karşısında da üçlük savunmamızın yetersizliğini gördük. bu şartlarda 1- 2-3 numaraları savunabilecek bir transfer de şart...4 numara da 5 numara da vs vs.yani yeni bir takım kurmak zorundayız

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Camia CENABET obra yanına ivkoviç de gelse sonuç değişmez. 

Koç bu serinin en büyük sorumlusudur. NET Hakem ve tribünler daha sonra gelir.

hickmann sakatlanmasa avrupa ve ligde farklı olurdu. 

Bu karşıyaka 3-0 finali kaybeder ama tebrik edelim yine de

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
winner : her müsabakayı kazanmak isteyen başarısızlığa tahammülü olmayan büyük küçük maç ayırt etmeyen zihniyete verilan ad.
looser: her mağlubiyette her başarısızlıkta bir şekilde başarı gören hep olmasa da olur diyen buraya kadar gelmek de büyük bir şey diyen zihniyete verilen ad.

acik acik yaz , hakkimiz helal olsun dedigimiz icin mi bu ?
takima mi bize mi bu laflar ?
hayir yani benim yuzume karsi looser gibi asagilayici laflari soyleyen olmadi daha bu zamana kadar , onun icin sordum.

hustle

• Ziyaretçi
Bir önceki maçta da yazmıştım bazı arkadaşlar troll diye nitelemişti beni.Ufuk Sarıca önce Türkiye Kupası sonra Cumhurbaşkanlığı şimdi de yarı finalde Obradovic'i yendi.Şans mı bu arkadaşlar.Yenmesi gereken her yerde yendi sadece geçen sene play off ta eledik.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bizim kulübün genlerinde vardır. Her şey çok güzel giderken nedensiz yere dibe çakılmak çünkü oyunculara rahat batar, el üstüne tutulmak batar, milyon dolarları kazanırlar, kazandıkları paralar batar.

Gs maçından bu yana bu kadar isteksiz bir oyun olur mu diyoruz. Oluyormuş. Hem de ligden elenme maçımızda dahi oluyormuş.

Süper kupayı son 2 dakikada saçma sapan bir oyunla elimizle verdik. Olsun senenin başı dedik.
Türkiye kupasında senenin en kötü oyunlarından birisini oynadık. Sakatlık olmasın, önemli olan avrupa dedik.
Ligi de finale dahi çıkamadan veriyoruz. Hem de ezilerek veriyoruz.

Ayrıca bir kaç sözüm de takımın 2 büyük skorerine. Belki şimdiye kadar görmedik, görmek istemedik ama bu Bogdan şu haliyle NBA'e giden Bogdan'ın yanına yaklaşamaz. Tüm sezon bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar maçtan başka performans gösteremeyen adam ile NBA'de play offa kalan takımda ilk senesinde ilk 5 oynayan adamı kıyaslamak cidden çok büyük ayıp olur. Hani bir kaç maça göre değil. Tüm sezona bakarak konuşuyorum bunu. Gouyada diyecek bir şey bulamıyorum.Ligde play off başladı başlayalı ortada yok. Bu maçta da olmayacaksa saklasın kendisini. Seneye avrupada oynar, sonra yatışa geçebilir. Lig önemsiz nasıl olsa.

Eğer gs bu kadar sakatlık ve sorunla boğuşmasa daha ilk turda elenirdik. Neyse bu oyunla muhtemelen finalde Efes'e süpürülürdük. En azından onu yaşamamış olacağız. Buna da şükür.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
adamlar daha çok istedi kazandı..Ama bizim transferde nokta atış yapmamız şart...Goude'nin yanına  çok dominant bir pg getirmemiz ve şutörle desteklememiz lazım onu..KSK'de bile bizden fazla şutör vardı, biz de Goude ve Melih dışında pure shooter diyebileceğimiz biri yok..Ve Madrid'den sonra KSK karşısında da üçlük savunmamızın yetersizliğini gördük. bu şartlarda 1- 2-3 numaraları savunabilecek bir transfer de şart...4 numara da 5 numara da vs vs.yani yeni bir takım kurmak zorundayız
bu takımnda birden fazla pozisyonda oynayabilen pek çok oyuncu var ama bölgesinin en iyi oyuncuları diyebileceğimiz oyuncu çok yok. velhasıl herçeyden biraz var ama hiçbirşeyden tam yok.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir önceki maçta da yazmıştım bazı arkadaşlar troll diye nitelemişti beni.Ufuk Sarıca önce Türkiye Kupası sonra Cumhurbaşkanlığı şimdi de yarı finalde Obradovic'i yendi.Şans mı bu arkadaşlar.Yenmesi gereken her yerde yendi sadece geçen sene play off ta eledik.

kupada biz yendik

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Maçı veya seriyi  oyuncuları yorumlamak bana saçma geliyo hem futbolda hem basketbolda yönetenler tarafından her turlu saldırıya uğradık ben hocaya ve oyunculara bu sene çok guzel bi takım izletttikleri için teşşekür ediyorum

Çevrimdışı afat

Karakter eksikligidir bu baska bir sey degil. Tamam cok guzeller hepsini seviyoruz oyuncularin ama bu kazanma ruhu hirsi bambaska bir seydir adi konamaz. 

Çevrimdışı guraygun

• Üye
acik acik yaz , hakkimiz helal olsun dedigimiz icin mi bu ?
takima mi bize mi bu laflar ?
hayir yani benim yuzume karsi looser gibi asagilayici laflari soyleyen olmadi daha bu zamana kadar , onun icin sordum.
bu mağlubiyetler ve sonunu getirilemeyen sezonlarda(branş farketmez) içi acımayan eksiklenmeyen oyuncu taraftar yönetim herkese.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu takımnda birden fazla pozisyonda oynayabilen pek çok oyuncu var ama bölgesinin en iyi oyuncuları diyebileceğimiz oyuncu çok yok. velhasıl herçeyden biraz var ama hiçbirşeyden tam yok.

onun için sonu gelmedi zaten...çok yönlü oyuncular iyidir de bazen de elinde bir savunmacı, bir ribaundçu bir de şutör olacak..Doğu Balbay biz de olsa Dixon böyle oynayabilir miydi veya Lasme oynasa KSK bu kadar ribaund alabilir miydi..3-4 savunmasını saymıyorum bile..bu noktalara takviye yapmamız şart. elendiğimiz için söylemiyorum Madrid'de bunu açıkça gördük. Real'de bütün kısalar şut atıyor biz de Goude dışında kimse yoktu. onu da savunmada durdurunca maç gitti zaten...Ayrıca pota altı savunması ve ribaundlar da ayrı dert...Zoric'e verilen paralarla kimler alınırdı acaba