Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Kimse boş yapmasın F4 başka bu iş başka futbolda UEFA finalinin Kapısından döndük aman neyse şampiyon olamadık ama olsun mu dedik KSK oynamadı mı Avrupa maçı yada diğer takımlar? Ben bu sonu kabul etmiyorum barlarda gezenleri de MVP olduk NBA tamam aman neyse diyenleri de !! Yerli Oyuncuların isteğine bakın bide diğerlerine tabi normal Avrupa'da izlenirler Türkiye Ligi umurlarında mı ?? Kimse masal anlatmasın her yabancı yüzde 90ı yaptığı piyasaya indirdiği paraya BAKIYOR çok taktıklarını sanmıyorum kaçan şampiyonluğu.. Obra lig maçında taraftarı yerin dibine soktu ama Play Offlarda rezalet ve takmayan bir kolluk yaptı resmen hiç yakıştıramadım çok kızgınım kendisine de oyunculara da önümüzdeki sene için de güvenim sarsıldı demekki her an sezon bitti havasına girebilirler ki F4de de aynısı oldu aman dediler F4 yaptık bitti gitti

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Kimse boş yapmasın F4 başka bu iş başka futbolda UEFA finalinin Kapısından döndük aman neyse şampiyon olamadık ama olsun mu dedik KSK oynamadı mı Avrupa maçı yada diğer takımlar? Ben bu sonu kabul etmiyorum barlarda gezenleri de MVP olduk NBA tamam aman neyse diyenleri de !! Yerli Oyuncuların isteğine bakın bide diğerlerine tabi normal Avrupa'da izlenirler Türkiye Ligi umurlarında mı ?? Kimse masal anlatmasın her yabancı yüzde 90ı yaptığı piyasaya indirdiği paraya BAKIYOR çok taktıklarını sanmıyorum kaçan şampiyonluğu.. Obra lig maçında taraftarı yerin dibine soktu ama Play Offlarda rezalet ve takmayan bir kolluk yaptı resmen hiç yakıştıramadım çok kızgınım kendisine de oyunculara da önümüzdeki sene için de güvenim sarsıldı demekki her an sezon bitti havasına girebilirler ki F4de de aynısı oldu aman dediler F4 yaptık bitti gitti

gou'ya birsey demem buyuk yanlis yapmistir ama bjelica'nin nba'den sonra sallamadigini dusunmuyorum.
dususun sebebi vardir tabi ki, belki sakatlikdir belki baska sey, ama nba degildir ..bjelica oyle oyuncu degil.
gou icin biraz yumusak konusdum ama forum ortami malum, yoksa yanlis yapmistir demekle gecistirmek dogru degil, o video'da ettigi dansi gorunce ufaktan yapsitirdim ama burda yazilamaz tabi.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 20:37:45 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
linc edilecegim ama finalde ksk'nin efesi yenmesini istiyorum.
ksk'de tek sempatim olan oyuncu gabriel.

Gel beraber linç edilelim. Adamlar hak etti. Doğru konuşmak lazım. İnşallah wild card'ı da alırlar.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 20:40:14 Gönderen: esref »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Umarım seneye zor deplasmanlarda da sahaya karakter koyabilecek adamlar alırız..yenilsekte çok üzülmeyiz..oynatız adam gibi olmazsa olmaz yenemedik derizz..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Gel beraber linç edilelim. Adamlar haketti. Doğru konuşmak lazım. İnşallah wild card'ı da alırlar.

aynen..seyirci bize kufur etti vs bunlar hep olmustur olacakdir da.
ksk seyircisi gs'ye de kufur ediyor her mac.
euroleague'de kuban nizhni olacagina ksk olsun.
ama cok net iki tane ust duzey transfer lazim onlara , diebler'i efese gondermesinler bir tane 4 numara bir de pivot alsinlar yeter.
pana'dan tekrar esteban batista'yi getirsinler.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
gou'ya birsey demem buyuk yanlis yapmistir ama bjelica'nin nba'den sonra sallamadigini dusunmuyorum.
dususun sebebi vardir tabi ki, belki sakatlikdir belki baska sey, ama nba degildir ..bjelica oyle oyuncu degil.
gou icin biraz yumusak konusdum ama forum ortami malum, yoksa yanlis yapmistir demekle gecistirmek dogru degil, o video'da ettigi dansi gorunce ufaktan yapsitirdim ama burda yazilamaz tabi.
Ayıp gercekten ayıp yani ben profesyonel basketbol oynamış biri olarak söylüyorum oyun kurucu 2 ve 3 ile 3 pozisyonu oynardım bu atılan şutlara bakıyorum net Anlaşılıyor ciddiyetten uzak olduğu ve en basit koç bile böyle direktifler vermezdi yani şaşırıyorum.. Ve sahada gördüğüm tamamen öylesine oynama psikolojisiydi bunu gerçekten samimi söylüyorum sizlere

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
aynen..seyirci bize kufur etti vs bunlar hep olmustur olacakdir da.
ksk seyircisi gs'ye de kufur ediyor her mac.
euroleague'de kuban nizhni olacagina ksk olsun.
ama cok net iki tane ust duzey transfer lazim onlara , diebler'i efese gondermesinler bir tane 4 numara bir de pivot alsinlar yeter.
pana'dan tekrar esteban batista'yi getirsinler.

En azından renk katarlar Euroleague'e. Küfür olur tabi ki biz de her maç rakibe küfür ediyoruz. Üstelik çok aşırı küfür de etmediler. Bir kere daha gördük tribünün önemini. Sebebi ne olursa olsun (başkan, yönetim, taraftarın kendisi vs.) biz yapamıyoruz abi bu tribün işini. Eskiden yapıyorduk tabi de şu anı konuşmak lazım. Resmen Pao, Partizan tribününü hissettim.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Ayıp gercekten ayıp yani ben profesyonel basketbol oynamış biri olarak söylüyorum oyun kurucu 2 ve 3 ile 3 pozisyonu oynardım bu atılan şutlara bakıyorum net Anlaşılıyor ciddiyetten uzak olduğu ve en basit koç bile böyle direktifler vermezdi yani şaşırıyorum.. Ve sahada gördüğüm tamamen öylesine oynama psikolojisiydi bunu gerçekten samimi söylüyorum sizlere

bjelica icin de gecerli mi ?
gou icin ise noktasina kadar katiliyorum, yakismadi.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Diğer maçlarda çok daha fazla küfür ve yabancı madde atıyorlardı..wild card arefesinde oldukları için pislik yapamadılar

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
bjelica icin de gecerli mi ?
gou icin ise noktasina kadar katiliyorum, yakismadi.
Geçerli fakat şöyle geçerli Sakatlığı bi kenara bırakalım çünkü Yırtık diz bağlarımla takım için 3 maç oynadım ve sonunda koptu ama asla böyle olmaz daha çok hırslandırır insanı sakatlık bu psikolojik bir gerçekliliktir.. Bjelica'daki sıkıntı sezon Boyu binen Yük Takımın en çok Yük çeken oyuncusu olması.. Ama MVP ödülü ve NBA en büyük erken bana göre Bjelica'ya misyonumu tamamladım düşüncesini ve rahatlığını verdi

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
En azından renk katarlar Euroleague'e. Küfür olur tabi ki biz de her maç rakibe küfür ediyoruz. Üstelik çok aşırı küfür de etmediler. Bir kere daha gördük tribünün önemini. Sebebi ne olursa olsun (başkan, yönetim, taraftarın kendisi vs.) biz yapamıyoruz abi bu tribün işini. Eskiden yapıyorduk tabi de şu anı konuşmak lazım. Resmen Pao, Partizan tribününü hissettim.

bizim taraftar ne yazik ki elit taraftar olma yolunda ilerliyor, real madrid gibi olduk, onlarin kombinlerini (futbol) ispanyollar alamiyor pahali diye..koreliler cinliler japonlar ispanyollardan daha fazla oluyor stadda, hepside elit, tiatroya cevirdiler.
bizim tribunlerde de artik yas ortalamasi 45 civarinda, onlar da kendilerine yediremiyor rakip faul atarken yuhalamayi. karizmayi cizdiremiyorlar.
ama mrsic solomon zamanlarinda 50 yasindaki taraftar da deliler gibi bagiriyordu mrsic'in 3'luklerinde.
biletler pahali kombinler pahali, derdi sadece Fenerbahce olanlar uzak kaliyor parkelerden stadlardan.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Geçerli fakat şöyle geçerli Sakatlığı bi kenara bırakalım çünkü Yırtık diz bağlarımla takım için 3 maç oynadım ve sonunda koptu ama asla böyle olmaz daha çok hırslandırır insanı sakatlık bu psikolojik bir gerçekliliktir.. Bjelica'daki sıkıntı sezon Boyu binen Yük Takımın en çok Yük çeken oyuncusu olması.. Ama MVP ödülü ve NBA en büyük erken bana göre Bjelica'ya misyonumu tamamladım düşüncesini ve rahatlığını verdi

bjelica'nin sakatlik emareleri f4'de vardi az da olsa, cunku orda bile eski bjelica'ya benzemiyordu.
ha o sakat hali ile bile 12-13 ribaund cekiyordu o ayri.
ama bu ksk serisinde de 5. faulu alarken gozlerindeki kizginligi, emirin 3'lugunde de gozlerindeki sevinci cok net sezmek oluyordu.
sanki kitlenmisdi istediklerini yapamiyordu ama ben kefilim bjelica'ya.
digerleri hakkinda yorum yapmayacagim.
kenan'i ayiriyorum, kenan yuregini koydu.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
bjelica'nin sakatlik emareleri f4'de vardi az da olsa, cunku orda bile eski bjelica'ya benzemiyordu.
ha o sakat hali ile bile 12-13 ribaund cekiyordu o ayri.
ama bu ksk serisinde de 5. faulu alarken gozlerindeki kizginligi, emirin 3'lugunde de gozlerindeki sevinci cok net sezmek oluyordu.
sanki kitlenmisdi istediklerini yapamiyordu ama ben kefilim bjelica'ya.
digerleri hakkinda yorum yapmayacagim.
kenan'i ayiriyorum, kenan yuregini koydu.

Bjelica için söylediklerine katılıyorum Emin. Bir şeyler yapmayı çok istedi. Her halinden belli oluyordu bence de. Zaten normal sezonda izlediği yolun dışına çıktığını da düşünmüyorum. Her zaman yaptıklarını yaptı. Ama girmedi anasını sattığımın topları işte. Çok zorladığını düşünenler olabilir ama normal sezonda da zorluyordu giriyordu. Umarım kalır seneye giderse ne yapacağız onu kestiremiyorum. Benim için her zaman çok değerli bir basketçi olarak kalacak.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
http://www.milliyet.com.tr/-sorumluluk-antrenordedir--fenerbahce-2070265-skorerhaber/ kızdık ettik canın sağolsun obra reis. öyle dedin üzüldüm. bu mağlubiyet multifaktöriyel bir durum yönetim taraftar oyuncular antrenör hakemler. hiçbirinini hiçbirinden ne fazlası ne de eksiği var.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Drive etmekte zorlandık. Hal böyle olunca gömüldükçe gömüldüler. Her kaça şuttan sonra daha da gömüldüler ki drive şansını sıfıra indirdiler, içeriyi kapattılar. Hickman olsa işin şekli değişirdi, birebirde Gou ile beraber bol faul aldırırdı. Reboundları hediye ettik. Maçın en önemli farkı reboundlar. Uzunlar çalışmadığından 2-3 defa hücum ettiriyorsun, sonra da tempoyu yükseltemiyorsun. Maçın özeti bu. Bir de imkansız şutları soktu rakip. Öeh be. Hakemler de sıkandal kararlar ile doğradılar, tam ritim bulduğumuz anları kestiler. Sürekli iç-dış pasları yerine drive+ cut üstü şut, pick&pop olan rung&gun temposu beklerdim. Madem gömülüyorlar, onların temposunda denemeliydi daha sonra. Ne olacaksa olacaktı. Zerre risk almadı Obra. Yavaş tempo tutmadı işte, soktu rakip işte şapşal şapşal şutları.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 21:13:55 Gönderen: Cengizao »