Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424389 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
acik acik yaz , hakkimiz helal olsun dedigimiz icin mi bu ?
takima mi bize mi bu laflar ?
hayir yani benim yuzume karsi looser gibi asagilayici laflari soyleyen olmadi daha bu zamana kadar , onun icin sordum.
helallik işin çok farklı bir boyutu. herşeye rağmen gönlüm razı diyorsun. o 'herşeyi' göremeyen insanlara

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Obradovic üst üste 2 maç kaybetmezdi dimi bunlara??

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bu mağlubiyetler ve sonunu getirilemeyen sezonlarda(branş farketmez) içi acımayan eksiklenmeyen oyuncu taraftar yönetim herkese.

icim acidi , kizdim kufur de ettim,  ama hakkimi da helal ettim ?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
helallik işin çok farklı bir boyutu. herşeye rağmen gönlüm razı diyorsun. o 'herşeyi' göremeyen insanlara

tamamdir o zaman.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bo mcalebb tarzı bir oyuncuyu öyle bir aradık ki, kelimeler anlatamaz

basketbol kısaca 2 sey bence..
Savunmada ribaund
Hücumda potaya gidebilme..

bu ikisinin yaoabiliyorsan gerisi bir sekilde hallediyorsun

biz ikisini de yapamadık
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 20:16:17 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Bo mcalebb tarzı bir oyuncuyu öyle bir aradık ki, kelimeler anlatamaz

hickman'i aradik.
hickman olsa boyle dis atis sokamazdilar.

Çevrimdışı ulgenunal

• Üye
PSK'lı olsaydım, böylesine bir inanç ve mücadeleden sonra elenseydim üzüntümden kanser olurdum herhalde.

Arena'da hakemlerin bizden çaldığı ilk maçı, İzmir'de Semih'i son savunmamızda oyundan alarak 2 hücum ribaunduna 3. maçı veren Obradovic'in tercihini unutmak istiyorum. FB Ülker'in yıkıcı bir kaybı yok, PSK ise çok büyük bir kazanım ve zafer.

PSK sonuna kadar hak etti, hepsine helal olsun. FB Ülker de sadece F4 yaparak değil, Top-16 ve Top-8 performansıyla da sezonun hakkını sonuna kadar verdi. Takımımıza da helal olsun.

Not: Her işte bir hayır var demek lazım. Bize hayrı da daha fazla gecikmeden gelecek sezon planlamasını bu tabloyu unutmadan sıcağı sıcağına yaparsak olacak bu serinin.

hustle

• Ziyaretçi
Emir'e senelerdir takmış durumdayım.Yaptığı asistler zerre kadar umrumda değil.Final Four da oynayan takımların 3 numaralarını düşünün yedeklerle beraber.
 Real madrid -Rudy, Kc Rivers hatta Maculis
 Cska - Weems-Markoshvilli
 Oly - Lojevski - Petway

Hangisini 3 sayıda bir saniye boş bırakabilirsin?
Bunların yanında rezalet bir dış savunmacı her picke takılar bire birde sürekli yenilen.
Bunun yanında Emir'e verilen parayla Eminim Oly 3 tane rotasyona giren adam oynatabiliyordur.

Diğer takıntım Oğuz Savaş.Bu kadar kötü bir ikili oyun savunmacısı hatırlamıyorum ben hiç.Sofoklis bu arkadaştan 30 kilo daha ağırdır ama orta sahaya kadar show-up yapıp adamına yetişir.Kendini zerre geliştirmeyen arkasını yabancı sınırına dayamış ben her halükarda 1 milyon doları cukkalarım nasıl olsa diyen şark zihniyetli bi arkadaş.

Bu ikisi varya Ergin Ataman'ı parlatan bu ikisidir.Her maç Emir'e gömülür Ergin arada bir denk gelir iyi oynar ama genelde tutar bu taktiği.
Her maç Oğuzdan ikili oynar yardıma gideriz Erceg 3lük olup yağar Sinan bile yağar.

Bu adamlar takımda kalacaksa hiçbir şey değişmez seneye kimi alırsak alalım.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Emir'e senelerdir takmış durumdayım.Yaptığı asistler zerre kadar umrumda değil.Final Four da oynayan takımların 3 numaralarını düşünün yedeklerle beraber.
 Real madrid -Rudy, Kc Rivers hatta Maculis
 Cska - Weems-Markoshvilli
 Oly - Lojevski - Petway

Hangisini 3 sayıda bir saniye boş bırakabilirsin?
Bunların yanında rezalet bir dış savunmacı her picke takılar bire birde sürekli yenilen.
Bunun yanında Emir'e verilen parayla Eminim Oly 3 tane rotasyona giren adam oynatabiliyordur.

Diğer takıntım Oğuz Savaş.Bu kadar kötü bir ikili oyun savunmacısı hatırlamıyorum ben hiç.Sofoklis bu arkadaştan 30 kilo daha ağırdır ama orta sahaya kadar show-up yapıp adamına yetişir.Kendini zerre geliştirmeyen arkasını yabancı sınırına dayamış ben her halükarda 1 milyon doları cukkalarım nasıl olsa diyen şark zihniyetli bi arkadaş.

Bu ikisi varya Ergin Ataman'ı parlatan bu ikisidir.Her maç Emir'e gömülür Ergin arada bir denk gelir iyi oynar ama genelde tutar bu taktiği.
Her maç Oğuzdan ikili oynar yardıma gideriz Erceg 3lük olup yağar Sinan bile yağar.

Bu adamlar takımda kalacaksa hiçbir şey değişmez seneye kimi alırsak alalım.

hersey tamam da petway ne zamandan beri 3 numara ?

hustle

• Ziyaretçi
kupada biz yendik

Geçen seneden bahsediyorum. O zaman bu senekini kazandık diye ekleyelim.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
ben artık şutu olmayan oyun kurucu istemiyorum. zizis psikolojimi bozdu yeminle

Çevrimdışı Murat

• Üye
Bende artık Emir'in bizimle işi Olmasın istiyorum.

hustle

• Ziyaretçi
hersey tamam da petway ne zamandan beri 3 numara ?

Arkadaşım olabilir sinirle yazıyorum hata yapmışım ama şu kadar yazıdan bu hatayı mı buldun

Çevrimdışı afat

Emire fazla yuk bindigi an adam patliyor normaldir. Emire kizmiyorum adamin senelerce sorunu buydu zaten yoksa bu zamana kadar fenerde kalmazdi,

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
linc edilecegim ama finalde ksk'nin efesi yenmesini istiyorum.
ksk'de tek sempatim olan oyuncu gabriel.