Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3825 : 06 Haziran 2015, 21:41:32 »
Kombine yenilemeleri ne zaman başlıyor bilen arkadaşlar var mı acaba?

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3826 : 06 Haziran 2015, 21:56:14 »
Bu şubeye de Aziz başkan mı karıştı.  Bu fiyasko da herkes suçlu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bjelica için söylediklerine katılıyorum Emin. Bir şeyler yapmayı çok istedi. Her halinden belli oluyordu bence de. Zaten normal sezonda izlediği yolun dışına çıktığını da düşünmüyorum. Her zaman yaptıklarını yaptı. Ama girmedi anasını sattığımın topları işte. Çok zorladığını düşünenler olabilir ama normal sezonda da zorluyordu giriyordu. Umarım kalır seneye giderse ne yapacağız onu kestiremiyorum. Benim için her zaman çok değerli bir basketçi olarak kalacak.

nemanja'nın sakatlık sonrası derdi kilo oldu..resimlere bakın anlarsınız..formanın içinde balon gibi duruyor..ne olduysa o arada bütün fiziksel özelliklerini kaybetti...aynı şartlardda Rudy de sakatlandı ama f4'te uçuyordu..ama bizde yine maksimum zarar durumu yaşandı

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bu takım kaybetti içim parçalandı.Yazık oldu bu sezona ama bu takım bizim en sevdiğimiz takım oldu.Klasik olacak ama hepsine helal olsun.Karşıyaka'nın kazanmasını isteyen arkadaşlara katılmıyorum ben Efes'in kazanmasını istiyorum.Asıl problem bizim düşüşte olmamız ve berbat şu yuzdesi ile oynamamız oldu.Atamadıkça dirençleri yukseldi, hakemler kırılma anlarında saçma kararlar verdiler ve en önemlisi çapsız vizyonsuz yönetim kongrede Ülker'in ayrıldığını beyan etti.Oyuncuların suratları seri başladığından beri sıkıntılı idi.Karşıyaka  kazandı ama biz onları kazanacaklarına inandırdık.

İnternette,Twitterda  Obra'ya sallayıp Ufuk Sarıca'yı göklere çıkaran Fenerli arkadaşlar var biraz vicdanlı olsunlar.Kazanınca herkesten çok sevinip kaybedince hemen yerin dibine sokuyorlar.Her zaman  finalleri kazanan süprizler çıkar.Ufuğun bildiği kadar Obra'nın unuttuğu var.
Süprizi Karşıyaka kazanarak yapmadı Obradoviç kaybederek yaptı.Ne olursa olsun O BİR EFSANEDİR.

Bu takıma sonsuz teşekkürler.Umarım Obra yıllarca bizde kalır.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 22:20:56 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Herkes hata yaptı kötü oynadı bu maç için söylemiyorum ama Emir'in gerçekten bu takımda yeri yok.Tamam kısa savunması dış atış savunması kötü ama en saçma sutları bile girdi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hoca da formsuzdu bu seride, takım da çok yorgundu. Ama sevdik biz bu çocukları, bizi bu sene sevindiren tek şubeydi. Şimdi yorumlara bakıyorum da özellikle twitterda ne karaktersizlikleri ne satılmışlıkları kaldı, küfreden küfredene. Hele ki bazı tanıdığımız insanların öfkelerine kapılıp bunları yapmaları da çok üzücü. Acizane tavsiyem her ne olursa olsun ilk maçta herkes alkışlasın bu çocukları, hatta İzmir dönüşü çiçeklerle karşılayalım. Günübirlik başarılarla skor taraftarlığıyla yaşamayalım başkaları gibi köstek değil destek olalım. Hepsi karakterli çocuklar, bilen bilir Goudelock'un oyun stilinden de çok hazzetmem ama İstanbulda olaydım ilk ona sarılırdım. Bu çocuklar Ömer Faruk'tan Zoriçe kadar bunu sonuna kadar hakettiler.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
nemanja'nın sakatlık sonrası derdi kilo oldu..resimlere bakın anlarsınız..formanın içinde balon gibi duruyor..ne olduysa o arada bütün fiziksel özelliklerini kaybetti...aynı şartlardda Rudy de sakatlandı ama f4'te uçuyordu..ama bizde yine maksimum zarar durumu yaşandı

Dikkat etmedim bu kilo durumuna. Ama olabilir.  Yani aklı Nba'de yakıştırmasından daha akılcı ve mantıklı bir yaklaşım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maalesef fiziksel olarak düşüşü onu bu hale getirdi..kafa karışıklığı bence ikinci planda..çünkü her zaman yaptığı hareketleri yapamadı ve ayakları da iyice ağırlaştı

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bu kadar kötü geçen play off sürecinden sonra pozitif bir şey yazmak çok zor ama sadece iki oyuncu var , onların hakkını vermek lazım.
1. melih 2. kenan.
kenan konusunda uzun uzun yazmaya gerek yok zaten herkes gördü ne kadar yürekden mücadele ettiğini, önümüzdeki sene çok daha iyi olucak.
melih - fiziksel dezavantajları sebebi ile belki hiç bir zaman iyi bir perimeter savunmacı olmayacak ama bu seri ve gs maçları da gösterdi ki lig maçlarının ciddiyetini en çok kavrayan en çok mücadele eden oyuncu oldu, sabit şutör olarak kendisinden beklediğimin daha fazlasını verdi , daha önce yazdıklarım için utandırdı beni , helal olsun.

tüm sezonun geneline bakarsak en büyük hayal kırıklığı zoriç ,oğuz, serhat, ve maccabi maçları sonrası zisis oldu.
bunlardan oğuz hariç herkese rahatlıkla gitsin diyebilirim ama oğuza diyemiyorum.
annesi rahmetli oldukdan bir gün sonra gs'ye karşı en iyi oyunlarından birini oynamıştı , unutamam.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3834 : 06 Haziran 2015, 23:24:58 »
Abi kusura bakma ama bu biraz insafsızlık oluyor. Sakat adam niye oynamasın, iğneyle oynayanı var, başka türlü oynayanı var. FM'de bile oyuncuyu iğneyle oynattığın zaman tedavi süreci uzuyor.

Adam çıkıp ben oynamıyorum, sakatım, al sana raporum dediği zaman ne yapacaksın.

Kimse Emir'i takdir etmek zorunda değil, takdir etsinler diye sakat haberleri çıkmıyor ama bu çocukta kendince fedakarlık yapıyor. Emir'in performansını beğenmeyebilirsiniz ama sanki hikayeden sakatmış iması bence onun yaptığı bu fedakarlığa karşı acımasızlık oluyor.

oynamasına engel bir durum yok.Onu milli takımdan uzaklaştıran ağırlık idmanlarının tehlikeli olabilecek olması...yani günlük idman yapmasında sıkıntı yok ki..sen de aynı şeyi söylüyorsun iğne vs vs oynuyorlar riskli durum olsa zaten oynamazlar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu kadar kötü geçen play off sürecinden sonra pozitif bir şey yazmak çok zor ama sadece iki oyuncu var , onların hakkını vermek lazım.
1. melih 2. kenan.
kenan konusunda uzun uzun yazmaya gerek yok zaten herkes gördü ne kadar yürekden mücadele ettiğini, önümüzdeki sene çok daha iyi olucak.
melih - fiziksel dezavantajları sebebi ile belki hiç bir zaman iyi bir perimeter savunmacı olmayacak ama bu seri ve gs maçları da gösterdi ki lig maçlarının ciddiyetini en çok kavrayan en çok mücadele eden oyuncu oldu, sabit şutör olarak kendisinden beklediğimin daha fazlasını verdi , daha önce yazdıklarım için utandırdı beni , helal olsun.

tüm sezonun geneline bakarsak en büyük hayal kırıklığı zoriç ,oğuz, serhat, ve maccabi maçları sonrası zisis oldu.
bunlardan oğuz hariç herkese rahatlıkla gitsin diyebilirim ama oğuza diyemiyorum.
annesi rahmetli oldukdan bir gün sonra gs'ye karşı en iyi oyunlarından birini oynamıştı , unutamam.

oğuz aynı oğuz..hücumda topu doğru yerde verirsen iş yapar ama başka bir şey beklemeyeceksin

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Sene başında Cem ile de konuşmuştuk ve Oly örneğindeki gibi 2-3 tane goril olmazsa bu işlerin olmayacağını düşünüyorum hala. Twitter'de defaten yazdım, takımda hızlı koşabilen oyuncu yok! Mesela, Carter bizde olsa bu turu geçirdik. Hele ki bir de Young olsa muhakkak geçerdik.
Hoops and rap

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
canları sağolsun.
bu takım bize avrupa şampiyonu olma hayallerini kurdurdu ve obra kalırsa kurdurmaya da devam edecek.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Euroleague'deki başarı nasıl koça yazıyorsa ligdeki başarısızlık da koça yazar. Maalesef bildiğimiz, ipleri elinden bırakmayan Obradovic'i göremedik play-off boyunca.  :( Daha önceki durumlarda olduğu gibi yine gerekli değerlendirmeleri yapıp, ders çıkaracaktır. Karşıyaka'yı da tebrik ediyorum. Cidden büyük iş başardılar. Umarım şampiyon olurlar.

Vesely hariç yabancı oyuncular yeterince bağlı değilmiş sanki takıma. Play-off boyunca en çok karakter koyanlar yerli oyuncular Kenan ve Melih. Euroleague büyük hedefti, hedefe ulaşıldı ve yabancı oyuncuların çoğunda konsantrasyona (kimisi sakatlık) bağlı düşüş yaşandı. Bu tarz durumlarda takımı sahiplenecek lider yerli oyuncu olması çok önemli. Mesela Galatasaray'da Sinan bu işi güzel yapıyor. Bizde de Emir yapıyordu ama o da bu sene sakat. Lider yerli olmasa bile taraftardan güç almalı oyuncu. Aziz Yıldırım ve taraftar gruplarının bazılarının tavırları yüzünden o da yok. Üstüne Ülker'in çekileceğinin açıklanması... Belirsizlik ne hale soktu oyuncuları. (Özellikle yabancı oyuncuları)

Neyse olan oldu. Ben takımıma bu sene yaşattığı eşsiz sevinç için çok teşekkür ediyorum. Ama içimde burukluk kaldı. Böyle bir sezonu kupasız kapatmak kötü oldu.  :(

« Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 01:01:33 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

(EREN)

• Ziyaretçi
Ben ne oyunculara kızıyorum ne koça. Sorun taraftarın özellikle basketbolu çok yakından takip eden profilin zihniyetinde. Lafa gelince şöyle büyük takımız,böyle şanlıyız diye propoganda yapıyoruz ama zihniyet olarak hala eziklik psikolojisi içindeyiz. Takım İsrailden döndüğünden beri sanki tüm sezon bitmiş gibi muamele yaparsanız, böyle bir atmosfer yaratırsanız yerli oyuncular dışında kimse kendini kasmaz tabi. Hepsinin aklında belki Nba yaz ligine çağırılırım, belki kontrat bulurum düşüncesi olursa kimse haziranda kendini de hırpalamaz.

Bu takımın kongrede açıklandığı üzere 29 milyon bütçesi varmış. Euroleaguede bizden daha büyük bütçeli kaç tane takım var bilmiyorum ama 4ü 5i geçeceğini de pek sanmıyorum. Her ne kadar geçmişi hüsranlarla dolu olsa da; koçu Obradovic olan bu oyuncu kadrosunun final 4 a kalması büyük başarıdır ama mucize değildir. Sanki rakiplerinin koşullarının çok altında, çok zor şartlarda destan yazmışız , bundan sonra ne olursa olsun sizlere kızamayız mantelitesi camiaya hakim olduktan sonra geçmiş olsun zaten.

Umarım bundan sonra gerçekten büyük takım taraftarı gibi düşünmeye başlarız. Başarının tek kriteri de final 4 a kalmak değil katıldığı tüm kupaları kazanmak olan bir camia oluruz.

Sezon genelinde her şeye rağmen ve koça başarısız diyemeyiz ama bulunduğumuz yeri gözümüzde büyütürsek daha çok hüsran yaşarız.