Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424405 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
emir'in sakatlığı oynamasına engel değil...zaten sezon sonu bütün oyuncularda ufak tefek arızalar var..KSKLilerde de var...gerisi şehir efsanesi..sakat olan adam zaten oynamaz

Abi kusura bakma ama bu biraz insafsızlık oluyor. Sakat adam niye oynamasın, iğneyle oynayanı var, başka türlü oynayanı var. FM'de bile oyuncuyu iğneyle oynattığın zaman tedavi süreci uzuyor.

Adam çıkıp ben oynamıyorum, sakatım, al sana raporum dediği zaman ne yapacaksın.

Kimse Emir'i takdir etmek zorunda değil, takdir etsinler diye sakat haberleri çıkmıyor ama bu çocukta kendince fedakarlık yapıyor. Emir'in performansını beğenmeyebilirsiniz ama sanki hikayeden sakatmış iması bence onun yaptığı bu fedakarlığa karşı acımasızlık oluyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Oyuncuların özel hayatlarına zerre laf eden bir tip değilim ama yıkıcı bir mağlubiyet sonrası 2 gün sonra maç da varken Gou'nun gece kulübüne gitmesini sindiremedim.Eğer çıkar iyi oynarsa lafımı yemiş oluyorum zaten dert değil ama kötü oynarsa insanlar ister istemez "Maçı düşünmüyordu ki zaten alemlere akıyordu" der.Sanırım oyuncularımızın hemen hemen hepsinde F4 sonrası konsantrasyon olamama ve sezon bitti havası var.

Yenge gerekeni yapacaktir...

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Yenge gerekeni yapacaktir...

:D Ashli yengeden Karşıyaka maçı öncesi bir ultimatom bekliyorum :/

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
:D Ashli yengeden Karşıyaka maçı öncesi bir ultimatom bekliyorum :/

Cocukla dugun icin Amerika'ya gidicem diyordu.  Eger gittiyse ve Goudelock solugu hemen gece kulubunde aldiysa, buyuk bir firtina kopabilir.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Adil bir hakem yönetimi olduğu sürece Fenerbahçe Ülker'den maç alacak takım yok bu ligde. Efes'i yalayıp yutanlar var, biz bu takımla Avrupa'da 2 maç yaptık, tarafsız hakemlerin olduğu 2 maçta da Efes'e vurduk geçtik. Nedense bu adamların bize karşı kazandığı maçlar bu ligde oynanan maçlar.

Obradovic dün çok güzel konuştu, anlayana ..

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3636 : 05 Haziran 2015, 22:50:16 »
Vakti zamanında bu takıma sadece F4 icin değil lig için de transfer lazım demiştim.
Senaryoyu da söyle yazmıstım, bu takım bu rotasyonla öyle veya böyle gider ama olur da bir kişi daha sakatlanırsa sıkıntı cekeriz.

Malesef sakatlar 1 değil 2 oldu yanlıs okumadıysam.

Bu saatten sonra sakatlıkları ben bahane olarak kabul edemiyorum acıkcası.. Spor bu sen önlemini alacaksın, elin oglu alıyorken sen bakıyorsan haketmişsindir.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 22:53:08 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Bu "çok yıprandı" konusundan fazla umudunuz olmasın. Adamlar bu maçta da, olursa 5. Maçta da ilk 3 maçtaki oyunlarını oynayacaklar. Sonucu belirleyecek olan bizim performansımız.
Yalnız üç maçta da ikinci yarı oyundan düştüler,tabi bunda bizim 2.yarı performansımızda etkendi.
Eğer yarın işi ilk yarıdan sıkı tutarsak rahat bi galibiyet alırız.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye

(EREN)

• Ziyaretçi
Şu an semtlerinde tarihlerinde oluşmamış bir hava var. Tarihlerinin belki de en önemli maçına çıkıyorlar inanılmaz bütünleşmiş durumdalar. Bizim oyuncular ise Madridten dönüş uçağına bindikleri andan itibaren kayıplarda. Yabancı oyuncular ne fiziksel açıdan ne mental açıdan burada değiller. Melih ve Kenan dışında olayı ciddiye alan yok. Camiada da Final 4 a kaldınız ya zaten bize yeter havası hakim. Böyle bir ortamda geleceklerini sıkıntıda görmeyen oyuncular niye gayret göstersin ? Blejica, çıkan haberler doğruysa 5milyon dolara yakın kontrat kovalıyormuş. Kendini riske atacak bir efor sarf etmez lokal bir lig için.

Böyle bir atmosferde o salondan çıkmamız çok zor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Reise saygıları varsa o salondan çıkarlar hakemlere rağmen bile...

Koç bazı oyunculara çok güveniyor umarım onlar yarı yolda bırakmazlar.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Kazanacağız 76-69.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı afat

Türkün türkten başka dostu yoktur düsturu Fenerlinin fenerliden başka dostu yoktur için de geçerli. Yaptıkları açıklama tam bi rezalet. Yüzsüz bunlar.
http://www.kskbasketbol.net/v2/component/content/article/56-2013-2014/1735-aciklama--basin-aciklamasi.html

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
Gou'nun fotosunu görene kadar benim aklımda soru işaretleri vardı.
Takımın aklı gitmiş gibi oynuyor. Herkes iyi yaptığı şeyleri unutmuş sanki kendini kanıtlamak ister gibi oynuyor. Ksk hakem etkenine rağmen saygı duyulacak bir oyun oynuyor. Tabiki medyanın da onların arkasında olması gayet doğal!!!
Ama ben bu fotodan sonra takımın eski haline geleceğine, işin ciddiyetini kavrayacaklarına inanıyorum. Ksk final baskısı altında bence maça iyi başlasa da üçüncü periyottan sonra oyundan düşecektir.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Aynı basın açıklamasını olur da bizi elerlerse Efes serisinde de bekliyorum kendilerinden. Maalesef görünen o ki Efes'i şampiyon yapmaya kararlı  federasyon. Umarım bu kirli oyunu bozar oyuncular.