Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
2-0 biter bu sefer.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Maça ilgi yok, biletler olduğu gibi duruyor nerdeyse, gitmeyi düşünüyorum maça.

Gelirsen görüşelim abi. Adamlar doğal olarak futbol maçına odaklanmış durumda, maça bilet alan Galatasaraylı arkadaşlar da biletlerini bana verdi.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı kuga

• Üye
Gelirsen görüşelim abi. Adamlar doğal olarak futbol maçına odaklanmış durumda, maça bilet alan Galatasaraylı arkadaşlar da biletlerini bana verdi.
Abi ben de gelcem , fazla bilet varsa satın almayayaım?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

(EREN)

• Ziyaretçi
Adam aziz yıldırım a yönetime laf etmek için salona gelmiş..git kardeşim kadıköy de futbıol maçında bağar..pota arkası tribün evlere şenlik..gelecek sene adam akıllı salona coşturabilrecek bi taraftar grubu oluşmalı

Burası yeri değil ama , aziz stada bilet çıkarıyor mu ? Herkes Passolig almak zorunda mı ?
Akıl vermek kolay da nasıl oluşturacaksınız o coşturabilecek grubu. Gelenleri siz beğenmiyorsunuz, aziz'in getirdiği elemanlar da ortada.

Yaklaşık bir yıl sonra ilk defa arenaya gittim.Gereksiz yere sinirlerim zıpladı ne futbol ne basketbol maçlarına gitmemekle doğru yaptığımı bir kez daha anladım. Takım dışında maalesef pek bir şey değişmemiş. Yuh demekten bile imtina ediyor insanlar. Bench'in köşesinde duran bir ekip var. Maç boyunca Ergin Ataman'a küfretmek için bile ayağa kalkmadılar. Ne zaman pota arkasındaki grup "istifa" diye bağırdu onların ve tüm salonun aklına Fenerbahçe diye bağırmak anca o zaman geldi. Bu takım ve koç o salondaki profilin geneli için çok fazla.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Tamamdır Kerem, Açık Öğretim sınavında görevliyim Haydarpaşa'da, sınav bitimi Marmaray'a atlarım hemen hazır yakınken.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 20:30:02 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Burası yeri değil ama , aziz stada bilet çıkarıyor mu ? Herkes Passolig almak zorunda mı ?
Akıl vermek kolay da nasıl oluşturacaksınız o coşturabilecek grubu. Gelenleri siz beğenmiyorsunuz, aziz'in getirdiği elemanlar da ortada.

Yaklaşık bir yıl sonra ilk defa arenaya gittim.Gereksiz yere sinirlerim zıpladı ne futbol ne basketbol maçlarına gitmemekle doğru yaptığımı bir kez daha anladım. Takım dışında maalesef pek bir şey değişmemiş. Yuh demekten bile imtina ediyor insanlar. Bench'in köşesinde duran bir ekip var. Maç boyunca Ergin Ataman'a küfretmek için bile ayağa kalkmadılar. Ne zaman pota arkasındaki grup "istifa" diye bağırdu onların ve tüm salonun aklına Fenerbahçe diye bağırmak anca o zaman geldi. Bu takım ve koç o salondaki profilin geneli için çok fazla.
Eren kardes. Sana birkac sey soracağım.
1- 25 yasindaki bir kisi senin babana adiyla hitapbetse doğru yapmış olur mu?
2- 25 yaşındaki bir adam sirf babana gıcık olduğu icin baba adını küçük harfla yazsa tepkin ne olur?
3- sırf kendi egosunu tatmin icin yukarıdakileri yapmış olabilir mi mesela?

Kardesim biz yasi bizden büyük olanlara evsafi ne olursa olsun edeple yaklasmayi ogrendik. Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun.
Sana bir de sunu teklif edeyim: git babanın karsisina otur ve "naber ......." diyerek hitap et. Bakalim ne oluyor.
Once edepli olup saygı duyacaksin ki, edebe saygiya mustehak olasin.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
2- 25 yaşındaki bir adam sirf babana gıcık olduğu icin baba adını küçük harfla yazsa tepkin ne olur?

Kardesim biz yasi bizden büyük olanlara evsafi ne olursa olsun edeple yaklasmayi ogrendik. Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun.
Sana bir de sunu teklif edeyim: git babanın karsisina otur ve "naber ......." diyerek hitap et. Bakalim ne oluyor.

Bana hitaben yazilan seyler degil ama nacizane fikrimi soylemem gerekirse, gercek hayatta babanin veya baska bir buyugunu karsina alip oyle hitap etmek ile unlu bir kisiye oyle hitap etmek arasinda fark var. 

Aziz Yildirim'in su anda Fenerbahce'deki yonetim sekli acik bicimde diktatorluktur.  Isterse takim bu sene yine sampiyon olsun, bu fikrim degismeyecektir.  Artik bize faydadan cok zarar getiren biri haline geldi.  Onun elini attigi hicbir subede basarili olamayacagimizi dusunuyorum.  Taraftar icinde ciddi bir ayrisma ve bolunme var.  Ic savas durumundayiz.  Bu ic savasin bitip, tekrar uniter hale gelmemiz icin Aziz Yildirim'in gitmesi elzem.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
sener_nureddin bey , izninizle asagida yazdiginiza cevap vereyim.

"Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun."

aziz kendisi ersun yanal icin " o mu sampiyon yapti ? benim aslan yurekli futbolcularim sampiyon yapti " demedi mi ?
aziz kendisi " basari ismail hocanin, basarisizlik benim " demedi mi ? resmi site baslik girmisdi gormemis olamazsiniz bu cumleyi.
kendi diyor iste basarisizlik benim diye , ismail kartalin gram sucu yok , cunku kendini teknik direktor zannediyor , onu ora getiren azizde suc.  benim babam benim sevdigim takima bu kadar zarar verirse babama ismiyle hitap etseler de olur kucuk harfle yazsalar da .

hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degildir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
sener_nureddin bey , izninizle asagida yazdiginiza cevap vereyim.

"Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun."

aziz kendisi ersun yanal icin " o mu sampiyon yapti ? benim aslan yurekli futbolcularim sampiyon yapti " demedi mi ?
aziz kendisi " basari ismail hocanin, basarisizlik benim " demedi mi ? resmi site baslik girmisdi gormemis olamazsiniz bu cumleyi.
kendi diyor iste basarisizlik benim diye , ismail kartalin gram sucu yok , cunku kendini teknik direktor zannediyor , onu ora getiren azizde suc.  benim babam benim sevdigim takima bu kadar zarar verirse babama ismiyle hitap etseler de olur kucuk harfle yazsalar da .

hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degildir.

Emin, orada bir duzeltme yapmak lazim.  Fenerbahce icin calisan veya forma giyen hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degildir demek lazim.  Senin yazdigin sanki dunyada hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degil gibi anlasiliyor.  Bu cok saglikli bir yorum olmaz.  Her ne kadar gonul verdigimiz bir kulup olsa da, sporu bu kadar ciddiye almamak lazim. 

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Emin, orada bir duzeltme yapmak lazim.  Fenerbahce icin calisan veya forma giyen hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degildir demek lazim.  Senin yazdigin sanki dunyada hic kimse Fenerbahce'den daha degerli degil gibi anlasiliyor.  Bu cok saglikli bir yorum olmaz.  Her ne kadar gonul verdigimiz bir kulup olsa da, sporu bu kadar ciddiye almamak lazim.

simdi tekrar okudum , dogrudur, son yazdigimdan her iki anlam cikabilir ama ben yazarken sizin dediginiz gibi calisanlar futbolcular anlaminda yazmistim onu.

Çevrimdışı Besim

• Üye
simdi tekrar okudum , dogrudur, son yazdigimdan her iki anlam cikabilir ama ben yazarken sizin dediginiz gibi calisanlar futbolcular anlaminda yazmistim onu.

Ben de oyle tahmin etmistim.  Laf acilinca, bahsetmeden gecmek istemedim.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul

Buradaki insanların büyük çoğunluğu sportif başarıdan yada başarısızlıktan bağımsız olarak Aziz yıldırım'ın bırakmasını istiyor. Zaten Aziz yıldırım'ın yarattığı sorunlar sportif sorunlardan çok daha öte.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 01:45:10 Gönderen: yusufkaleli »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

edep ve saygı konusunda katılıyorum, ancak Aziz yıldırım'dan da aynı şekilde taraftaarına Fenerbahçe'ye küfreden bir çok değeri yok sayan bir kişi, benim sormak istediğim tüm bu yaşanılanlardan sonra hala Aziz Yıldırım kalmasını mı istiyorsunuz, bunun sebepleri nelerdir cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
fenerbahçe son kale . aziz yıldırım giderse o kale ele geçirilecek.

son kongrede söylemişti banka kuracaktı fenerbahçe,  ne oldu banka? ne zaman kuruyoruz?

spk izin verse 200 m tl tahvil çıkaracaktı 200 m tl borçlanacak kulüp 200 m tl yı harcayacak sonra kulüp tek seferde o parayı nasıl ödeyecek nerden gelecek 200 m tl, şimdide aynı şey geçerli. 200 m tl borçlandıramadı 100 m tl borçlandırdı kulübü nasıl ödenecek bu para. banka borçları filan neleri vardır allah bilir. baktı olacak gibi değil kulübün hisselerini satmaya başladı. söyleyecek çok şey var moral bozmaktan başka birşey değil

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Anladığım kadarıyla olaydan bir hayli uzaksınız. Yeni bir taraftar grubu kurdurması başkanın en masum icraatlerinden birisi.  :)
Bilakis, olayın fazla içindeyim. Ben bugüne bir taraftar grubunun yaptığı ve yapmadıkları nedeniyle hem kişisel olarak zarar gördüm, hem de takımım birçok dalda fiziksel ve psikolojik sıkıntı yaşadı. Lütfen yazdığımı tekrar okuyup, daha iyi anlayıp öyle yanıtlayın. Daha önce gfb kendi (!) taraftarına saldırırken, topçuları "kendi topçuları" ve "diğer topçular" diye ayırıp tezahürat yapıp, küfür ederken neredeydiniz?  Takım niye birçok geri düştüğü maçta geri dönemedi? Neden topçuların 30. dk'dan sonra yüzü ve güdülenmesk düşüyordu? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim!
Hoops and rap