Burası yeri değil ama , aziz stada bilet çıkarıyor mu ? Herkes Passolig almak zorunda mı ?
Akıl vermek kolay da nasıl oluşturacaksınız o coşturabilecek grubu. Gelenleri siz beğenmiyorsunuz, aziz'in getirdiği elemanlar da ortada.
Yaklaşık bir yıl sonra ilk defa arenaya gittim.Gereksiz yere sinirlerim zıpladı ne futbol ne basketbol maçlarına gitmemekle doğru yaptığımı bir kez daha anladım. Takım dışında maalesef pek bir şey değişmemiş. Yuh demekten bile imtina ediyor insanlar. Bench'in köşesinde duran bir ekip var. Maç boyunca Ergin Ataman'a küfretmek için bile ayağa kalkmadılar. Ne zaman pota arkasındaki grup "istifa" diye bağırdu onların ve tüm salonun aklına Fenerbahçe diye bağırmak anca o zaman geldi. Bu takım ve koç o salondaki profilin geneli için çok fazla.
Eren kardes. Sana birkac sey soracağım.
1- 25 yasindaki bir kisi senin babana adiyla hitapbetse doğru yapmış olur mu?
2- 25 yaşındaki bir adam sirf babana gıcık olduğu icin baba adını küçük harfla yazsa tepkin ne olur?
3- sırf kendi egosunu tatmin icin yukarıdakileri yapmış olabilir mi mesela?
Kardesim biz yasi bizden büyük olanlara evsafi ne olursa olsun edeple yaklasmayi ogrendik. Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun.
Sana bir de sunu teklif edeyim: git babanın karsisina otur ve "naber ......." diyerek hitap et. Bakalim ne oluyor.
Once edepli olup saygı duyacaksin ki, edebe saygiya mustehak olasin.