Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432667 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
şampiyonluk maçı mıydı kaybettiğimiz biz gs ile farklı kulvarda koşuyoruz biz bu turu geçer şampiyon oluruz onlar bu maçı istedikleri kadar konuşsun benim için hiçbir önemi yok

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Guraygun; Sen gerçekten Fenerbahçe taraftarı mısın, yoksa bizimle inceden kafa bulmaya gelmiş bir trol mü? Lütfen yanlış anlama; bunu bütün samimiyetimle soruyorum. İtham için değil. Biz de bu tür mağlubiyetlerde bazen zıvanadan çıkarız, hatta şahsen ağzıma geleni sayarım ama bir taraftarın bu en çılgın eleştirilerinde bile bir taraftarlık kokusu vardır, taraftar öfkesi... Senin eleştirilerin, ne bileyim, doğruluğu yanlışlığı umurumda değil ama sezgilerimin bana söylediği: "bu kelimeler bir Fenerbahçe taraftarının kalbinden çıkamaz." Hani gerçekten kendisini ustaca kamufle eden bir tirolsen lütfen kibarca yol al. Yok değilsen kusuruma bakma; malum, burada bir kaç piçin gelip bizimle taşak geçmesine engel olmak zorundayız. Bir Fenerbahçeli olarak senin de bu konuda bize teşekkür etmen gerekir, hassasiyetimizden dolayı...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
atmosfer atmosfer demissiniz de 6000 kisi varmis salonda,

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
atmosfer atmosfer demissiniz de 6000 kisi varmis salonda,
6000 kişi ile bizim 10000 kişiden daha iyi atmosfer oluşturuyorlar genellikle bu bir gerçek

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
6000 kişi ile bizim 10000 kişiden daha iyi atmosfer oluşturuyorlar genellikle bu bir gerçek

evet ama abdi ipekci ve sinan erdemde oynadigimiz maclarda da bizim iyi atmosfer oluyordu

(EREN)

• Ziyaretçi
Eren kardes. Sana birkac sey soracağım.
1- 25 yasindaki bir kisi senin babana adiyla hitapbetse doğru yapmış olur mu?
2- 25 yaşındaki bir adam sirf babana gıcık olduğu icin baba adını küçük harfla yazsa tepkin ne olur?
3- sırf kendi egosunu tatmin icin yukarıdakileri yapmış olabilir mi mesela?

Kardesim biz yasi bizden büyük olanlara evsafi ne olursa olsun edeple yaklasmayi ogrendik. Isinize gelince takimin şampiyonluğuna sevinirken hatirlamadiginiz kisiyi neden basarisizlikta hedef haline getiriyorsunuz. Lafa geldim mi nisanda şampiyon olduk. Ama takim ve td oldu. Başkanın dahli yok. Ama talim kötü oldugunda aziz vs vs vs. Stada almiyor diye sallayıp durun.
Sana bir de sunu teklif edeyim: git babanın karsisina otur ve "naber ......." diyerek hitap et. Bakalim ne oluyor.
Once edepli olup saygı duyacaksin ki, edebe saygiya mustehak olasin.

Esasında o şahsiyete gayet saygı çerçevesinde hitap ediyorum. Bu foruma ye yazanlara saygım olmasa  kendi özel hayatımda hitap ettiğim gibi ederdim de bu denli galiz küfürler yakışmaz.

aziz insanlara tüm Türkiyenin önünde paralı köpek derken , hakkımız olan salonlara sokmazken, kendi tuttuğu adamları taraftarın önüne salarken salarken sorun yok. Biz aziz deyince sorun var. Bu ucuz ezber de ,"senin karına bacına aynısını yapsalar" klişesi de artık sökmüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XO2LYfDx82c

https://www.youtube.com/watch?v=xm5dhNVKMSs

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sen salon yapmayıp bilet fiyatlarını da ortalama üstü yapmazsan bu takımı kuramazsın kimse babasının hayrına para vermiyor. O ruhsuz dediğimiz salon olmadan yüksek bütçeli kadro kurmak çok zor farkına varmak lazım. Ayrıca salondan anadolu gfb çıkıp yerine yukardaki gruplardan biri gelirse atmosfer baya düzelir o kadar kötü durumunda değil atmısfer

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bu maç yüzünden salona gitmeyecek olan takıma tavır alacak olan yoktur umarım.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Arkadaşlar bence de takıma güvenimizi kaybetmemeliyiz.Bundan sonraki turlarda böyle hatalar yapmamalıyız,adamlar 3 kişi yenemezler burada bizi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
turu geçeriz doğru ama biz bu yenilgilerle rakipleri de heveslendiriyoruz...Onları da havaya sokuyoruz. Bu maçtaki oyunun yarı final veya finalde tekrarlanmayacağının garantisi var mı...Takımda oynamak isteyen 3-4 oyuncu var ve hepsi kenarda. Semih ile Oğuz'u unuttu koç, Nemanja boş topları atmadı rakibin üstünden savurdu oyunda kaldı. Zoric niye son anlarda oyundaydı? Semih daha ne yapsın... play-off ciddiyetsizliği kaldırmaz burada tokat yeriz yarı finalde tuş oluruz...

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
futbol takımı ile basketbol takımını bütçesi ayrı ise bilemem ancak sene başından beri telekom biletini satışa çıkarmayan yönetim maçlarda bilet fiyatlarını biraz indirebilir emin ol sürümden kazanır takım. bu arada ben kendim için demiyorum taraftarlar adına konuşuyorm. ben şırnakta zorunlu hizmetimi yapan bir hekimim. sadece bir maç için 1 günlük uçakla gidiş dönüş yapıp saha kenarından maç izlediğim oldu ama atmosfer olmayınca ne tvde ne de tribünde bi keyif alamıyor insan

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ayrıyeten bugün rakibin 4 oyuncusu sakatlandı...biri hastanelik oldu ikisi maçı tamamlayamadı birine 7 dikiş atıldı. adamlar normal kadro olur yenilirsin diyelim de bu şartlarda yenilgiden sonra da aman bu takım şöyleydi böyleydi demesin kimse...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
futbol takımı ile basketbol takımını bütçesi ayrı ise bilemem ancak sene başından beri telekom biletini satışa çıkarmayan yönetim maçlarda bilet fiyatlarını biraz indirebilir emin ol sürümden kazanır takım. bu arada ben kendim için demiyorum taraftarlar adına konuşuyorm. ben şırnakta zorunlu hizmetimi yapan bir hekimim. sadece bir maç için 1 günlük uçakla gidiş dönüş yapıp saha kenarından maç izlediğim oldu ama atmosfer olmayınca ne tvde ne de tribünde bi keyif alamıyor insan

Valla ben de yurtdisinda yasadigim icin, Turkiye'ye geldigimde illa ki maclara gidiyorum.  Ayni seyi ben de defalarca dile getirdim.  Ote yandan, bazi maclarda atmosferin hayli iyi oldugunu da gorduk.  Mesela gecenki macta salon iyiydi bence.  Isteyince oluyor demek ki.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
ayrıyeten bugün rakibin 4 oyuncusu sakatlandı...biri hastanelik oldu ikisi maçı tamamlayamadı birine 7 dikiş atıldı. adamlar normal kadro olur yenilirsin diyelim de bu şartlarda yenilgiden sonra da aman bu takım şöyleydi böyleydi demesin kimse...
Kesinlikle sonra vay takıma güvenmek lazım inanmak lazım gurur duymak gerek bilmem ne emin olun bunları zaten sizden çok yapıyoruz güvendiğimiz gurur duyduğumuz takım ikinci kez 6 kişiye yenildi diye koyuyor zaten adama . Forumda ve genelde şöyle bir durum var takıma hep iyi hep güzel dersen iyisin yoksa kötü taraftarsın yok böyle bir olay .derler ya takım tutar gibi parti tutmak diye bazı insanlar takım tutmayı bile çarpıtıyor . Belli Şubeleri var toz kondurmaz Oyuncuları var ne yapsa doğrudur böyle bir olay yok yok!! Benim için her basketbolcu Eşit kim daha iyi oynarsa o gün onu söylerim kötüyü de düşünmem söylerim. F4a kalır Sevinçten Duvarları yumruklarım Galatasaray'a 2. Kez böyle yenilir rezalet derim çünkü ben Fenerbahçeliyim Real Madrid Barcelona taraftarı değilim

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
benim kadar cabuk sinirlenen soven adam yoktur muhtemelen
kuyt'dan volkana sow'dan emenikeye takimin yuzde 90'nina agiza alinmayacak kufurler ettim , bundan sonra da edecegim
cunku beni utandirdilar ruhsuz onlar iste kufuru hak edenler onlar.
futbol takimi akhisara erciyese ona buna kaybederken basketbol takimi final four yapti yuzumuzu guldurdu ligi lider bitirdi
ben simdi basket takimina canlari sagolsun dedim diye polyannacilik mi oldum ?
acikcasi kimin ne dedigi umrumda degil , mac zamani herkes ne yazdigina dikkat etsin , sonradan pisman olacagi seyler soylemeyin benim dedigim bu