Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424739 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
çavirdiğimiz maçı hakemler sayesinde kaybettik.

başkan daha birkaç saat önce konuşmasında trübünleri bütün taraftara açıcam dedi ama tabiki açmadı. dolu trübünlere böyle bir maç olurmuydu bence olmazdı. allah yardımcımız olsun. umarım takımda bundan sonrası için toparlanır.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Maçı bizden aldılar Ksk'ye verdiler.Yazıklar olsun.Söz bitti.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Tribünlerin bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin .... Sağolsun hakemler de doğradı bizi. Bugün kötü bir gün.

active

• Ziyaretçi
Sen maçı oyna oyna buraya kadar getir Fatih Söylemezoğlu her zamanki O.. çocukluğunu yapsın kaybet Allah belalarını versin

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bu adam Uşak-Efes maçını katletti yanlış düdük çaldı muhabbetinden ötürü.Ama hala maç yönetebiliyor.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bu maçın hakemleri incelenmeli. ben hiçbir zaman hakemlere laf etmem(basketbolda) ancak bu takım ev sahibi az biraz hakem avantajı olur. ancak
1, veselyie net bir faul yapıldı verilmedi dönen topta 4 sayılık bir hücum oldu.
2, 2, yarı zizise yapılan blok sonrası zizisin topu tamamlayarak sayı yaptı ancak top taşıma verdi .
3. 24 saniye süresi dolduktan sonra atılan bir 3lük vardı ancak hakemler yine hiç oralı olmadı.
4. palaciosun kenana attığı dirsek çok barizdi sportmenlik dışı vermedi uzatma bölümünde
5. ve final dixonun kenanı kolundan tutup çekip kendini düşürmesi ve hakem kenana faul verdi.atılan serbest atışlar sonrası karşıyaka maçı aldı.
tamam fener çok iyi oynamadı verilen hücum ribaundları gereksiz top kayıpları kaçan boş 3lükler bunlar maçta olan şeyler ancak bu kadar yanlı hakem hatalarına da göz yumulmaz.  en basitinden dixonun maçın sonunda salladığı 3lükte sürenin dolup dolmadığı çok belli değildi ancak nedense hakemler 0,1 saliselik erken atıştan çok emindi. aynı atış fenere olsa en iyi ihtimalle bi masaya giderlerdi. olsun canımız sağolsun. karşıyaka hak etti maçı. ama böyle hatalarıla kaybetmekte yazık dedirtiyor insana.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kongre ayağına cumartesi 21:30 maçı tribünlerin hali ülker sponsorluk nemanja derken yine de alıyorduk ki hakemler devreye girdi.

Aziz yıldırımın varlığı zarar bu camiaya o varken başarı istikrar bize zor
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Sanki Harunu değil arıboğanı desteklemişiz cezalandırılıyoruz

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Hayatımda ilk defa bir insana bu kadar büyük beddua ediyorum, tövbe falan da etmem bu emek hırsızı Fatih şerefsizi için!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Galatasaray serisinde uyardık takımı herkesi takıma inanmıyor güvenmiyor ilan edildik ama Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi hakem kötü yönetmiş bile olsa

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fatih Söylemezoğlu 2009 final serisi 5. maçında Ömer Onan'a o meşhur sportmenlik dışı faulü çalıp şampiyonluğu Efes'e hediye eden hakemdir. O skandal düdük sonrası 2009-10 sezonunda bir tek Fenerbahçe maçına dahi verilmedi. Ama ne değiştiyse, bir yıl aradan sonra yeniden vermeye başladılar. Yönetim de unuttu yaşananları, taraftar da... Normal şartlarda Selçuk Dereli'nin 14 Mayıs 2006'da Denizli'de yaptığı neyse 2009 Ayhan Şahenk'te Fatih Söylemezoğlu'nun yaptığı da aynıdır. Bütün bir sezonun fişini çekmişti. Normal şartlarda bizim salona adım atmaya cesaret edememesi gereken bir isim ama trübün diye bir şey kalmadığı için artık en büyük düşmanlarımız bile elini kolunu sallayarak bizi iç sahada bile doğrayabiliyor artık.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bu takım bu kafayla karşıyakayı elese bile efese takılır. çok ciddi bir şekilde konsantrasyon kaybı var.  zizis bogdan goudelock(inişli çıkışlı) bjelica belkide 10dan fazla boş 3lük kaçırdı. kafalar maçta değil. EL bitti tatil havasına mı girdiler anlamadım ki. macabbi serisindeki oyunun yarısı olsa süpürmüştü fener. fenerin turu geçmesi için son 2 periyottaki gayreti göstermesi lazım şampiyon olmak içinse gayret+ skor olması lazım. her şerde bi hayır vardır diyorum bu maç kırılma olsun diyelim.
* bu maçta semihin oynamamasının sebebi ne? obra reis semih her maç iyi oynamıyor demişti. bu maç vesely bjelica faul problemli zoriç hele ki oğuzun durumu malum. girdi 2 dakikada verdiği riboundlar hücum faul vs. vs. . oynat bi 5 dakika. ne kaybedersin. kötü oynarsa çek kenara alma bi daha.sanki zoriç-oğuz harikalar mı yaratıyor

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
Locaları Karşıyaka'lı birkaç şerefsize teslim eden, tribünleri Karşıyakalılarla doldururken kendi taraftarını kapı dışarı eden, hakemlerin Fenerbahçe'yi doğramasına bile ses çıkaramayacak kadar gücü kalmamış adamın zaferi!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Bu hakem bir daha Fenerbahce maçlarını yönetmeyecek buraya yazıyorum.. Milano maçında Arteaga olayının benzeri olacak..Obradovic kaldığı sürece bu hakem'in bizim maçlara verilmesi imkansız gibi geliyor bana.

Bugün kul hakkına girdi hakem Kenan'ın pozisyonu kesinlikle faul değil.

Çevrimdışı furkan

• Üye
Locaları Karşıyaka'lı birkaç şerefsize teslim eden, tribünleri Karşıyakalılarla doldururken kendi taraftarını kapı dışarı eden, hakemlerin Fenerbahçe'yi doğramasına bile ses çıkaramayacak kadar gücü kalmamış adamın zaferi!

Locaların karşı takım seyircisine/protokolüne verilmesi iki senedir devam eden bir saçmalık, bugün de 30 kadar Karşıyakalı vardı localarda, benim yerim 209'da, tam arkamdaki localar sayesinde Olympiakos, Trabzon, Banvit, Karşıyaka, sağolsunlar her takımın seyircisiyle iç içe maç seyretmek zorunda kalıyorum, nitekim bugün artık maçı kaybetmenin sinirinden mi dersiniz, kongre vb. konulardaki gerginlikten mi bilemem ama maçın sonunda bizimkiler pek de kadın çocuk dinlemeden kalayı bastılar.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 00:35:19 Gönderen: furkan »