Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424858 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ilk yarida da, ikinci yarida da cok akilli oynadik, maci almayi bildik.  Bugun Karsiyaka, ekstra uclukleri sokamasa tarihi bir hezimete ugrardi.  Keza ayni sey ilk mac icin de gecerliydi. 

Macin en iyileri bence Vesely ve Bjelica'ydi.  En kotusu ise Bogdanovic idi.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Tebrikler takımımıza. İnşallah konsantrasyonumuzu yüksek tutup işi bitiririz İzmir'de.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Allah ... Versin su hakem musveddesinin.seri bitmişti.simdi stres 2 maçta.
Ama konsantrasyon; savunma ve pota alti hücumu ile karşıyaka yi geçerken zorlanmayiz bence..
Ama devreye hakemler girmemeli ve ilk yari çok 3 sayı yememiliyiz..maximum 4 tane..ritm bulamazlarsa zaten ilk yarı fark bir anda 15 ileri bile bulur..zaten 2. Yari o 3lukleri girmiyor..yüzdeleri neredeyse 4 te bire düşüyor ilk yarıya gore.

3.mac bogdan-gou vr Semih maçı olacak givime geliyor..

• Üye
4. Mac ksk seyircisi abalak gubelek bagiracak gs seyircisi gibi..
Abdi ipekcide cok etkilenmedik o seyirciden.İzmirde de etkilenmeyiz.
Gs maçlarında bence sorun kafadaydi ve kucumsemistik bence rakibi.
Bu arada suna eminim ilk maçtan sonra obra sağlam kalay çekmiştir..bu bizi minimum 5-6 mac idare eder.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 22:41:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bjelica bugün savunmada hiç görmediğim kadar savaştı..zizis te fena değildi..bogdan tutuk..3. Maçı yenilsek bile 4. Maç karşıyaka rotasyonu zor çıkarır..5. Maç vurur geçeriz

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Oğuz ve Emir'i ayrı tebrik ediyorum. Serinin en kritik adamı Oğuz. Onu yardım getirmeden savunamazlar. Deplasmandaki maçlarda ilk yarıda ne yapacağımız çok önemli bence. Karşıyaka dar rotasyonda oynadığı için ilk yarı soktukları zor şutların yüzdesi ikinci yarı düşüyor. İlk yarıyı önde, başabaş veya 3-4 sayı geride kapatırsak ikinci yarı avantajlı oluruz. Yoruldukları için savunmaları da düşüyor. Zisis'in Dixon üzerinden oynamaya (her ne kadar İsmet Badem beğenmese de) devam etmesi gerekiyor. Dixon iki kat daha fazla yoruluyor böylece.

Bu arada maç esnasında (özellikle sonunda) sıkça Karşıyaka taraftarının sesini duydum. Aziz Yıldırım basketbol tribünlerine de karıştı, kına yakar artık. Tamam maç esnasında istifa diye bağırılması bana göre de yanlış ama protesto haktır ve bunun cezası maç izleme özgürlüğünün elden alınması olmamalı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ilk yarida da, ikinci yarida da cok akilli oynadik, maci almayi bildik.  Bugun Karsiyaka, ekstra uclukleri sokamasa tarihi bir hezimete ugrardi.  Keza ayni sey ilk mac icin de gecerliydi. 

Macin en iyileri bence Vesely ve Bjelica'ydi.  En kotusu ise Bogdanovic idi.

Pazar gecesi yaşadığım bir rahatsızlıkdan dolayı yeni kendime gelebildim. arada 2 saat te fark olunca maçı kaçırmışım. Eğer Besim Emiri en kötüler arasında yazmadıysa iyi oynamıitır demekki :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Oğuz ve Emir'i ayrı tebrik ediyorum. Serinin en kritik adamı Oğuz. Onu yardım getirmeden savunamazlar. Deplasmandaki maçlarda ilk yarıda ne yapacağımız çok önemli bence. Karşıyaka dar rotasyonda oynadığı için ilk yarı soktukları zor şutların yüzdesi ikinci yarı düşüyor. İlk yarıyı önde, başabaş veya 3-4 sayı geride kapatırsak ikinci yarı avantajlı oluruz. Yoruldukları için savunmaları da düşüyor. Zisis'in Dixon üzerinden oynamaya (her ne kadar İsmet Badem beğenmese de) devam etmesi gerekiyor. Dixon iki kat daha fazla yoruluyor böylece.

Bu arada maç esnasında (özellikle sonunda) sıkça Karşıyaka taraftarının sesini duydum. Aziz Yıldırım basketbol tribünlerine de karıştı, kına yakar artık. Tamam maç esnasında istifa diye bağırılması bana göre de yanlış ama protesto haktır ve bunun cezası maç izleme özgürlüğünün elden alınması olmamalı.

Aslında, kapasitelerine baktığımızda Oğuz ve Zoric in karşısında savunmada durabilecek çok az adam var ama malesef iyi yaptıkları şeyleri yapmak yerine saçmalamayı tercih ediyor bu arkadaşlar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Pazar gecesi yaşadığım bir rahatsızlıkdan dolayı yeni kendime gelebildim. arada 2 saat te fark olunca maçı kaçırmışım. Eğer Besim Emiri en kötüler arasında yazmadıysa iyi oynamıitır demekki :)

Zeki Abi, Goudelock; ben ise Emir kotu oynayinca bu firsati hayatta kacirmam.  Gerci kendisi bu eslesmede hayli sanssiz: senede 3-4 defa bu firsat ayagina geliyor.  Ben ise 3-4 mac disinda bu firsattan yararlaniyorum :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ben ikinizinde tam tersi düşünüyorum o zaman :) İkisi de bu takım için önemli.
Goudelock, daha şanslı diyebilirim, Emir erken dönemde liderliğe soyunmak zorunda kaldı ve ister istemez etkilendi. Goudelock ın sorumluluğu daha az. Günden güne de ileri gidiyor, az sayı attığı maçlar oluyor doğal olarak ama mücadelesi eskisi gibi değil. Önüne düşen topa koşmadığı olmuyor artık.
Emirin bence saha görüşü ve oyun zekası üst seviyede, yetenekleri de fena değil, herhangi birinde çok iyi olmasada (belki asist hariç) birçok şeyi yapabiliyor. Geçen sene tek yaratıcılık ona kaldığı için maç sonlarında saçmalıyordu. Bu sene bence şutları daha istikrarlı, savunbmada ve ribaund larda da daha iyi. Gelecek sene çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

• Üye
3. macın hakemleri..
Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker (Teknik Gözlemci: Rıdvan Ekmekçi), Hakemler: Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz, Ziya Özorhon
4. macın hakemleri..
Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Ülker (Teknik Gözlemci: Varol Çorapçıgil), Hakemler: Emin Moğulkoç, Aytuğ Ekti, Fatih Arslanoğlu

3.macta recep zaferi frenlerse adam gibi mac olur...yoksa zafer sov cekmeye baslarsa yandık...ziya da normal bir hakem benim bildigim...
4. macta ise benim bildigim mogolkoc fb'li ama cok dengesiz mac yonettigi oluyor arada umarım oyle bir gunune denk gelmeyiz....aytuğ ekti normal bir hakem bence...ama oradaki tehlike fatih arslanoğlu...felaket kotu hakem...ve bence art niyertli fb dusmanı olanlardan...

bakalım ne olacak...

3. mac zafer yılmaz ve 4. mac fatih arslanoglu'nun caldıkları duduklere dikkat...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ben dünde eski çizgimizde olduğumuzu düşünmüyorum..İzmir de işimiz çok zor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Ben dünde eski çizgimizde olduğumuzu düşünmüyorum..İzmir de işimiz çok zor

Öyle denebilir fakat İstanbul'dan biraz uzaklaşmak iyi gelecek sanki. O kasvetli havayı biraz dağıtabilir. Euroleague deplasman performansı göstermemiz lazım tabi. Umarım bu maç başlangıç olmuştur.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Seri İzmir'de biter. Birisini çok kolay kazanırız, diğerinde de Karşıyaka son dakikaya kadar maçın içinde kalır ama bir şekilde final bileti bizim olur.

Kimse panik yapmasın. Galatasaray serisini yüzde ellimizle oynayıp geçtik; Karşıyaka serisinin ilk maçında ikinci devreden itibaren yüzde altmışa çıktık; İzmir'de yüzde yetmişimiz seriyi bitirir. Ama final serisinde Efes'in karşısına final-four öncesi son Beşiktaş maçında olduğumuz yüzde doksanlar seviyesine gelmez isek sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Seri İzmir'de biter. Birisini çok kolay kazanırız, diğerinde de Karşıyaka son dakikaya kadar maçın içinde kalır ama bir şekilde final bileti bizim olur.

Kimse panik yapmasın. Galatasaray serisini yüzde ellimizle oynayıp geçtik; Karşıyaka serisinin ilk maçında ikinci devreden itibaren yüzde altmışa çıktık; İzmir'de yüzde yetmişimiz seriyi bitirir. Ama final serisinde Efes'in karşısına final-four öncesi son Beşiktaş maçında olduğumuz yüzde doksanlar seviyesine gelmez isek sıkıntı yaşarız.

Abi tek korkum Ksk NİN 2. Banvit maçındaki gibi şut atması..Zaten başka numaraları yok..
HaBaBaM GüM GüM GüM