Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424683 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kulağımıza bazı şeyler geliyor, en azından benim geldi, doğrulatamadım bir şey diyemem ama yerli oyuncuların özellikle 'genç' olanların aklını başına devşirmesi lazım, aksi takdirde daha çok bu sorularla karşılaşırız.
Sağolasın hocam bu durum gerçekten üzücü . Kenan ve semih toparlanmazsa bu kadro sıkıntılara gebe gibi duruyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bunun yanında maçın sonundaki Bjelica nın top kaybı yaptığı pozisyonda henüz rakip sahaya geçmeden, yani hangi akla hizmet o topu Bjelica'ya veriyorsun arkadaş..

Maçı koç yüzünden kaybettik, mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum. Oyuncular son 2 dk. ne yaptığını bilmez haldeydi. Rakibinde biraz kaba bir tabir olacak ama o.. şansı derler ya her attığı girdi. Koç zaten maç içerisinde sürekli oyuncularla temas halinde. Koç molada alsa, hatta o molaya Phil Jackson, Gregg Popovich de eşlik etse çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Oyuncular ne yaptığını bilmez haldeydi ama koç yüzünden kaybettik nasıl oluyor yahu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Günde bir sürü insanın ecelini bile beklemeden ölmek zorunda olduğu ülkenin en önemli kupasını kaybetmek üzücü. Lakin benim canımı esas sıkan Kenan+Semih durumu

İnşallah bu konu bir an önce çözülür
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Oyuncular ne yaptığını bilmez haldeydi ama koç yüzünden kaybettik nasıl oluyor yahu?
Günaydın,
Sanırım yanlış anlama olmuş.
Yazdığım ''Maçı koç yüzünden kaybettik, mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum''.
Maçı koç yüzünden kaybettik,(ve) mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum. Bu da daha anlaşılabilir hali  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Günaydın,
Sanırım yanlış anlama olmuş.
Yazdığım ''Maçı koç yüzünden kaybettik, mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum''.
Maçı koç yüzünden kaybettik,(ve) mola almadı eleştrilerine de kesinlikle katılmıyorum. Bu da daha anlaşılabilir hali  :)
Özür dilerim benim hatam olmuş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özür dilerim benim hatam olmuş.
Kemal diyorki yeni Türkiye kucaklama demek tolerans demek ama sen geriliyorsun.
Hals eski Türkiye kafası 8)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Kemal diyorki yeni Türkiye kucaklama demek tolerans demek ama sen geriliyorsun.
Hals eski Türkiye kafası 8)
Aşk olsun, özür diledim, ne gerilmesi?

« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 09:01:45 Gönderen: Umut »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aşk olsun, özür diledim, ne gerilmesi?

Aşk hep olsun ;) :)
Ben gerginim saracak adam arıyorum 8)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Herkese günaydın, kupayı kaybetmek gerçekten üzücü oldu.

Maçı genel olarak ele alacak olursak, seyir açısından güzel bir mücadele oldu. Özellikle bazı bölümlerde hücumda çok iyi top çevirdik ve boş adamı iyi bulduk. Ancak bazı bölümlerde de istediğimiz gibi hücum edemeyip bire bir kalıp üçlükler denedik. Boyalı alan savunmamız bence iyiydi ancak üçlük savunmamız zaman zaman yardımı abarttığımız için çok kötüydü, KSK'da yüzdeli üçlük sokarak ağır bir ceza kesti bize.

Maç esnasında oyun başa baş giderken maçın sonuna doğru KSK'nın dar rotasyonuna karşı geniş kadromuzun avantajıyla daha diri kalır ve maçı koparırız diye düşünüyordum. Fakat tam 8 sayı fark yakalayıp ivme kazanmıştık ki 24 saniye cihazı bozuldu oyun uzun süre durdu sonrasında her yönüyle çok kötü oynadık ancak bu bir bahane olmamalı. (24 saniye cihazlarının çalışmaması organizasyonun çok ciddi bir garabet durumu idi).

Nitekim son çeyrekte yaptığımız hatalar maçı kaybetmemize sebep oldu, Hickman (27dk), Bjelica (24dk), Vesely (23dk) ve Bogdanovic (22dk) gibi bazı oyuncularımızın performansları şuan için istenen düzeyde değil. İşte tam da bu noktada rotasyonu iyi ayarlamadı koç. Can, Serhat ve Melih bence daha iyi süreler (10-15dk civarı) alabilmeliydi, Semih'in hiç süre almaması da ayrı bir konu. Koçun tercihine saygımız sonsuz fakat elimizde KSK'dan çok daha geniş ve iyi bir kadro var, bu maç özelinde rotasyonu bu kadar dar tutmamızın lehimize bir durum yaratmadığını düşünüyorum. Kemal'in dediği gibi koçun yerlilerin performansıyla ilgili bir sıkıntısı varsa en kısa sürede bu sorunun düzelmesini ümit edelim.

İstatistikler şöyle;

Ribaundlar konusunda FB 33-34 KSK yani dengeli. Yine çok top kaybı yapmışız, bizim 14 top kaybımız KSK'nın 12 top kaybı var. Özellikle Hickman'ın 4 top kaybı göze çarpıyor.
Maçta en iyi oyuncumuz 33dk süre alan Goudelock'tu, hakkını vermek lazım daha yeni geldiği bir takımda çok zaman geçmemesine rağmen son maçlardaki performansı oldukça iyi.
Ayrıca Zoric'in de performansı son maçlarda gayet iyiydi, hazırlık maçlarında yerden yere vurulmuştu sağda solda, ancak özellikle hücum performansı çok iyiydi, hakkını teslim etmek lazım.

Son olarak maçın sonucu üzücü ancak fazla takılmamak lazım, geçen sene de Banvit ve KSK'ya maçlar kaybetmiş play-offda KSK'ya maç bile vermemiştik. Eksiklerimizi ne kadar erken farkeder ve düzeltirsek o kadar iyi Top16'ya kadar takımın daha iyi oturmasını umalım ve bekleyelim. Kenarda Obradovic varken karamsarlığa gerek yok, hoca bu mağlubiyetten ders çıkaracaktır.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 09:07:02 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Çok güzel derleme hocam tek üzüntüm elimizdeki maçı vermemiz ve bjelica nın dünya kupası dönüşü isteksiz oyunu, hickman yerine de can oynasaydı daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Takımı ve oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.
Önceki maçlara nazaran daha derli toplu idik. Basketbol olarak baktığımızda biz daha iyi işler yaptık (son 2 dakikadaki kazayı saymazsak) Karşıyaka'nın yaptığı tek şey üçlük atmaktı ve yüzdeli atarak maçtan kopmadılar. Son dakikalarda da devam eden 3 lük yüzdesi ile kupayı aldılar.

Dediğim gibi, ben takımdan memnun kaldım. Daha bir çok oyuncumuz gerçek performanslarının yarısını bile yakalayamadığını düşündüğümüzde, önümüzdeki günler bizim için güzel geçecektir. Yeter ki biraz sakin ve sabırlı olalım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takımı ve oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.
Önceki maçlara nazaran daha derli toplu idik. Basketbol olarak baktığımızda biz daha iyi işler yaptık (son 2 dakikadaki kazayı saymazsak) Karşıyaka'nın yaptığı tek şey üçlük atmaktı ve yüzdeli atarak maçtan kopmadılar. Son dakikalarda da devam eden 3 lük yüzdesi ile kupayı aldılar.

Dediğim gibi, ben takımdan memnun kaldım. Daha bir çok oyuncumuz gerçek performanslarının yarısını bile yakalayamadığını düşündüğümüzde, önümüzdeki günler bizim için güzel geçecektir. Yeter ki biraz sakin ve sabırlı olalım.
Abi sen her ortama gerekli mukaddes bir adamsin.
Iyi ki burada varsın. ..
Ellerinden öperim

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yahu Cem, Estağfurullah.  Mahçup ediyorsun.

El öpme mezuuna ise hiç girmek istemiyorum. Duymamış olayım :P
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hiç başka mecralara girmiyorum ve net yazıyorum..Maçın kilidi..

Senin 5-1 bütçene sahip Muhtemelen Eurocupta ilk turu zor geçecek bir takıma karşı  7 dakıkada 4 kez yarı sahayı geçemeden top kaybediyorsan VE sende Eurolig takımıysan..Gloria kupasındada buna benzer bişeyler yaşadıysan Hala GUARD lazım değil diyorsak bana kalırsa en başta kaybetmişiz demektir.

5 te 1 bütçe ne Murat, bizim yarımız kadar harcıyor KSK kesinlikle

Çevrimdışı RickyHickmannn

• Üye
  • Yer: antalya
    • RickyHickmannn
Abiler birşey merak ediyorum sezon başından beri izlediğim bütün maçlarda karşı takım bize karşı sürekli yüksek yüzdeyle üçlük atıyor, en başlarda şans felan dedim ama sezon başlayalı kaç maç oldu, savunmada sürekli switch yaparak sürekli yardım savunması getirerek yapmaya çalıştığımız savunmadan dolayı karşı takım çok fazla boş üçlük buluyor ve bunlarıda sokuyorlar hem oyuncular böyle çok hareketli bir savunmayı yaparken çok yoruluyorlar sonra hücumda herhangi bir oyuncu topu elinde 20 saniye tutarak dinlenmeye çalışıyor.