Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424689 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Koç ile Bjelica arasında çok büyük problem var galiba.Oyuna girdi,savunmada Bjelica ile sırtı dönük oynayan oyuncu basketi bulunca hemen geri çıkardı,20 saniye ya oynadı ya oynamadı.Takımın tamamı doğru işler yapıp bir tek Bjelica yanlış yapıyor da biz görmüyoruz galiba.İnşallah Bjelica'yı kaybetmeyiz.

« Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 18:36:02 Gönderen: fbkolik »

fbkolik

• Ziyaretçi
Hey Allah'ım yarabbim ya.Bunlar nasıl top kayıplarıdır arkadaş.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İlk devre 35-33 bitti. 35-25 öndeydik ancak saçma sapan top kayıpları Telekom'un devre sonunda 8-0 seri yakalamasına neden oldu.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
İlk yarının büyük bölümünü üstün götürdük, ama kupadaki Tofaş maçı gibi çok basit top kayıpları ve Zoric'in gerçekten safi zarar performansıyla adamları umutlu gönderdik soyunma odasına. 2.yarı daha çetin geçecek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Koç ile Bjelica arasında çok büyük problem var galiba.Oyuna girdi,savunmada Bjelica ile sırtı dönük oynayan oyuncu basketi bulunca hemen geri çıkardı,20 saniye ya oynadı ya oynamadı.Takımın tamamı doğru işler yapıp bir tek Bjelica yanlış yapıyor da biz görmüyoruz galiba.İnşallah Bjelica'yı kaybetmeyiz.

Bjelica, kafa olarak oyunda degil.  Belli ki, mental olarak daha tatili kafasinda bitirememis.  Bu gibi durumlarda, oyuncuya ters gidip, otoriteni kabul ettireceksin.  Belli bir sure, oyuncu genelde spora kuser.  Sonra bakti ki, bu isten cikis noktasi yine performansi arttirmak, iste o zaman gercek oyununa geri doner.  Obradovic gibi hocalari digerlerinden ayiran nokta da bu gibi psikolojik faktorleri cok iyi bilmesi.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Ondan bir sonraki pozisyonda çıkarttı yanlışınız var

Çevrimdışı Besim

• Üye
İlk yarının büyük bölümünü üstün götürdük, ama kupadaki Tofaş maçı gibi çok basit top kayıpları ve Zoric'in gerçekten safi zarar performansıyla adamları umutlu gönderdik soyunma odasına. 2.yarı daha çetin geçecek.

Zoric, gercekten iyi niyetle bir seyler yapmaya calisiyor ama takimin hucum ve savunma kurgusundaki oturmamislik, onun oyununu daha da kirilgan yapiyor.

Çevrimdışı exex

• Üye
10 sayı farklada girsek rezil bir ilk yarıydı oyun olarak.

5 numaralarımızı savunmada kullanamıyoruz, adam değişimlerinin sonuçları felaket. Daha kalın ve tecrübeli oyuncular uzuna kısayı yakaladımı en kötü 2 sayı yazarlar . Bir çare bulacaktır elbet koç.

İkinci yarı Telekom saçmalar 15 20 arası bir farkla kazanırız. ( 84 - 67 )

fbkolik

• Ziyaretçi
35-33 ilk yarıyı önde kapattık.Maça Emir yerine Bogdan başladı.Öyle olunca ilk periyot oyun kurmakta inanılmaz zorlandık,Hickman top sürmeyi yine beceremeyip saçma sapan top kayıpları yaptı.Goudelock kimseye pas vermesin,sadece topu alıp potaya atsın,her pası çok riskli oluyor.Bogdanovic   iyiydi ilk yarıda.2. periyot hücumda biraz daha iyiydik ama zorlandığımız anlar da vardı.Savunmada ise saçma sapan switchler devam ediyor,Sas maçında çok az yapmıştık,ümitlenmiştim ama hala devam ediyor,edecek gibi de.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Ben Bo McCalebb'ı özledim. İnşallah Hickman kısa sürede düzelir. Skor bulması gerçekten kolay bir oyuncu ama bireysel olarak yaptığı top kayıpları çok canımızı yakıyor. Açıkçası beni en fazla korkutan da bu. Goudelock'ın kayıpları bende çok fazla göze batmıyor. Çünkü bana göre oyun kurucu değil Goudelock ama 1 numara olarak aldığımız Hickman'ın bu kadar çok top kaybı yapması endişe verici.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Zoric, gercekten iyi niyetle bir seyler yapmaya calisiyor ama takimin hucum ve savunma kurgusundaki oturmamislik, onun oyununu daha da kirilgan yapiyor.

İyi niyetli olduğundan hiç şüphem yok abi, ama bazen öyle hareketler yapıyor ki çıldırmamak elde değil :) Bu durumlarda kenarda oturması en doğru seçenek bana göre.

fbkolik

• Ziyaretçi
Bir de Zoric'ten bahsetmek lazım.40 maç kötü oynayıp 1 maç iyi oynayınca,Zoric eleştirildiği kadar kötü oyuncu değil deniliyor,hücumunun biz daha göremedik ama hep iyi olduğundan bahsediliyor.İlk yarıda Zoric'in yerine hiç abartmıyorum bir tane kalas koysak ilk yarıyı 7-8 sayı önde kapatırdık.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ben Bo McCalebb'ı özledim. İnşallah Hickman kısa sürede düzelir. Skor bulması gerçekten kolay bir oyuncu ama bireysel olarak yaptığı top kayıpları çok canımızı yakıyor. Açıkçası beni en fazla korkutan da bu. Goudelock'ın kayıpları bende çok fazla göze batmıyor. Çünkü bana göre oyun kurucu değil Goudelock ama 1 numara olarak aldığımız Hickman'ın bu kadar çok top kaybı yapması endişe verici.

Biz 1 numara almadık , koçun istediği 1 numaralar olmayınca top getirebilecek bir oyuncu daha aldık :)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Biz 1 numara almadık , koçun istediği 1 numaralar olmayınca top getirebilecek bir oyuncu daha aldık :)
Pozisyon olarak 1 numaraya alındığı için öyle yazdım. Elbetteki koçun ilk alternatifleri arasında değildi. :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
Obradovic, 1 numara olmadan da yapilmasi gerekenleri mevcut oyuncularla kotarabilecegini dusunuyor.  Daha sezon yeni basladi.  Alinan sonuclar ve performanslari gormeden, bunu yapip yapamayacagini nihai bicimde savunmak mumkun degil.  Baktik, olmuyor, bir ayar ceker.