Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424837 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: TBL 4. Hafta Maçı, 01.11.2014 - [19.00] Fenerbahçe Ülker-Tofaş
« Yanıtla #585 : 03 Kasım 2014, 09:52:55 »
Tofaş'lı Elonu'nun Bogdan'a KSK'lı Mutlu'nun da Krstic'e yaptığı fauller oyunun akışı içerisinde gibi gozukup tamamen rakibini sakatlamaya yönelik hareketlerdir. NBA'de bu tip hareketlere oyundan atma + 3 5 maç ceza veriliyor. TBF'nin bu konuyu çözmesi gerekiyor.

Maça gelince yorum yaparken her türlü etkiyi düşünmek lazım, taraftar ister ki takımı her maç karşısındakini ezsin ben de isterim şahsen. Perşembe akşamı Atina'da maç yap ustüne gel cumartesi öğlen bir daha oyna. Rakibiniz ise bir hafta boyunca bu maça hazırlanıyor üstüne bir de işin ucunda ligin şampiyonluk adayını yenmek var deplasmanda. rakibin sana ekstra motive olmuşken sen rezil oynadığın bir EL maçından sonra o maçı unutup bu maça odaklanmaya çalışıyorsun. İster istemez performans düşer konsantrasyonu sağlayamazsın. lig maçlarına çok anlam yüklememek lazım sonuçta sezon içi KSK'ya 3 kere yenilip play off'ta süpürdük geçen sene. kazanmak güzeldir takımın son çeyrek ortaya koyduğu mücadele de güzel öyle ya da böyle bu deveyi gütmek zorunda olduklarının farkına varıyorlar yavaş yavaş.

Evet bu sakatlığa mahal veren fauller konusunda bir önlem alınmalı. Yazık günah.

Şahsen maçı izlemedim ancak EL maçından sonra doğru düzgün dinlenme şansımız olmayacağı için koçun rotasyonu oynamayan oyuncular ağırlıklı yapacağını düşünüyordum. Ancak EL'de oynayan oyuncularımız dışında ciddi süre alan oyuncumuz pek yok. Sanırım koç oyuncuların uyumunu arttırmak amacıyla böyle bir yol tercih etti. Ayrıca süre alamayan/az süre alan oyuncular daha çok çalışmalı, koç bile bile kendi bindiği dalı kesmez. Mantıklı değil, bunu koçun geçen sene Kenan Berk ve Melih'e verdiği sürelerden biliyoruz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #586 : 03 Kasım 2014, 09:59:22 »
bizim mactan sonra bu isin sonu kotu demistim..cunku maclar sert gecsin derken turkiye liginde bunu kastetmiyoruz...evet lig sert gecsin ama kurallar dahilinde kasti fauller ve sakatlıklara mahal vermeeden...boylece hazır oluruz el maclarındaki sertlige...

ben maclarda asırı sert haereketler var dayak yiyioruz dedigimde millet bana kızıyor..el maclarına nasıl hazır olacagız diye...
el macları sert geciyor gercekten...ama o sert gecen maclarda ben boyle kol kırıkları falan gormuyorum (sozde daha sert degil mi o maclar)...evet daha sert lig amclarına gore ama sakatlık yok cunku hakemler dozu ayarlıyor...

lakin turkiye liginde bunun dozunu ayarlayacak hakemler olmadıgından bu sakatlıklar oluyor..tutarsız abuk sabuk kararları ustuste verince oyuncular sertligi bir kademe arttıra arttıra isin sonunda sahada basketbol oynanmıyor...is sertlikten ziyade barbarlıga gidiyor mac kazanmak icin...

o yuzden kristic'in sakatlıgının olacagı bir gun onceden bogdan'a yapılan faulden belliydi..

ulkede kimse bu hakemlere onlem almaz ise el takımları bu isten cok cekecek...sertlik yapmak sahada hayvanlık yapmak degil...
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 10:03:20 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
fenerbahçe taraftarı şu anda içten içe Mutlu Demir'e  Krstic sonrası Zoriç ile de yakım temas yapması  için dua ediyordur.

• Üye
fenerbahçe taraftarı şu anda içten içe Mutlu Demir'e  Krstic sonrası Zoriç ile de yakım temas yapması  için dua ediyordur.

:D

yada efes'e soyleyelim de zorici alsınlar bizden bu seneligine...onumuz acsınlar..krstic'in acıgını kapatmayı uzakta aramasınlar..bizde var :)

ibzde rahat rahat alırız 4 oyuncusu boylece ...vesely'de 5 oynar.. :)
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 12:20:35 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
:D

yada efes'e soyleyelim de zorici alsınlar bizden bu seneligine...onumuz acsınlar..krstic'in acıgını kapatmayı uzakta aramasınlar..bizde var :)

ibzde rahat rahat alırız 4 oyuncusu boylece ...vesely'de 5 oynar.. :)
ahaha abi cidden bu fikir güzel göründü gözüme :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
barcelona maçını kaybedip bir de bu maçı kaybedersek ortalık ne hale gelir merak ediyorum....

• Üye
adam gibi oynanırsa mac kazanırız..yeterki hakemler sertlıkle zorbalıgı birbirine karıstırmasın..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #592 : 03 Kasım 2014, 14:25:31 »
Gecen sene ilk donemdeki Vidmar'vari oyuncu eksikligini hissediyoruz.  Sert oyuna karsi durabilen bir isim ihtiyac mi var, ne? 

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
ah ah ah izmirde mac var ve gidemiyorum nasıl içim acıyor nasıll :( :( :( :( keske orda olabilseydim ama kısmet degilmiş... playofflara artıkk kısmet  :-\ o zaman da olur da bana pazar pazar nöbet koyanı yakarım onu yakarımm....

yalnız barca yenilgisinden sonra moraller düşmeden toplamak için güzel mac aslında hem o kupanın acısını da cıkarır takım, takıma da hem güven hem de moral acısından cok ii olur... ama zor deplasman gercekten... ksk taraftarları inanılmaz gazlıyor takımı yorumsuz gercekten... bakalım hayırlısıylan bi galibiyet koparalımm surdann  :) :)

edit: olur da canlı yayın için link bulursanız twiterdan flan paylassanıza ya gecen tofas macına bulamadım da bari bunu izlerim imkan buldukca bilgisayardannn... ;D ;D 8)
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
abi koca şirkette digiturk bozulacak gün buldu...link var mı maça

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
abi koca şirkette digiturk bozulacak gün buldu...link var mı maça

Abi şirket digitürk kartı üzerindeki numara ve Digitürk numarası şifre muhabbeti oluyor...

Dilediğin yerde uygulaması var izleyebilirsin ordan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Gerekirse pota altını bomboş bırakıp bırakıp üçlük attırmayalım. Bu adamlar bizi görünce mesafe tanımaksızın elüstü, elaltı, sırtüstü her türlü atacağı tutuyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Maçı ders çalışacağımdan dolayı izlemeyeceğim isteyen olursa digiplay şifremi paylaşabilirim
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 15:01:14 Gönderen: Aaskın »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abi şirket digitürk kartı üzerindeki numara ve Digitürk numarası şifre muhabbeti oluyor...

Dilediğin yerde uygulaması var izleyebilirsin ordan

maalesef şirketimizin server'ı izin vermiyor ona da...yoksa kendi digiturk play ile izleyeceğima ama anla işte

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gerekirse pota altını bomboş bırakıp bırakıp üçlük attırmayalım. Bu adamlar bizi görünce mesafe tanımaksızın elüstü, elaltı, sırtüstü her türlü atacağı tutuyor.

bugün röveşata deneseler şaşmam..veya domi vole ile basket bulsalar