"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tofaş'lı Elonu'nun Bogdan'a KSK'lı Mutlu'nun da Krstic'e yaptığı fauller oyunun akışı içerisinde gibi gozukup tamamen rakibini sakatlamaya yönelik hareketlerdir. NBA'de bu tip hareketlere oyundan atma + 3 5 maç ceza veriliyor. TBF'nin bu konuyu çözmesi gerekiyor. Maça gelince yorum yaparken her türlü etkiyi düşünmek lazım, taraftar ister ki takımı her maç karşısındakini ezsin ben de isterim şahsen. Perşembe akşamı Atina'da maç yap ustüne gel cumartesi öğlen bir daha oyna. Rakibiniz ise bir hafta boyunca bu maça hazırlanıyor üstüne bir de işin ucunda ligin şampiyonluk adayını yenmek var deplasmanda. rakibin sana ekstra motive olmuşken sen rezil oynadığın bir EL maçından sonra o maçı unutup bu maça odaklanmaya çalışıyorsun. İster istemez performans düşer konsantrasyonu sağlayamazsın. lig maçlarına çok anlam yüklememek lazım sonuçta sezon içi KSK'ya 3 kere yenilip play off'ta süpürdük geçen sene. kazanmak güzeldir takımın son çeyrek ortaya koyduğu mücadele de güzel öyle ya da böyle bu deveyi gütmek zorunda olduklarının farkına varıyorlar yavaş yavaş.
fenerbahçe taraftarı şu anda içten içe Mutlu Demir'e Krstic sonrası Zoriç ile de yakım temas yapması için dua ediyordur.
yada efes'e soyleyelim de zorici alsınlar bizden bu seneligine...onumuz acsınlar..krstic'in acıgını kapatmayı uzakta aramasınlar..bizde var ibzde rahat rahat alırız 4 oyuncusu boylece ...vesely'de 5 oynar..
abi koca şirkette digiturk bozulacak gün buldu...link var mı maça
Abi şirket digitürk kartı üzerindeki numara ve Digitürk numarası şifre muhabbeti oluyor...Dilediğin yerde uygulaması var izleyebilirsin ordan
Gerekirse pota altını bomboş bırakıp bırakıp üçlük attırmayalım. Bu adamlar bizi görünce mesafe tanımaksızın elüstü, elaltı, sırtüstü her türlü atacağı tutuyor.