Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424969 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Emir 10 asist 10 ribaund,nemanja 15 sayı 11 ribaund..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
75-69 kazandık. Son 1.30dk a 13 sayı onde girdikten sonra maçı kazandık havasına girincede takım savunmada hemen gevsedi ama ne olursa olsun değerli bi galibiyetti. Savunma performansımız gercekten tatmin ediciydi. Acıkcası ben maç öncesi kaybedeceğimizi düşünüyodum ama yanıldığım için çok mutluyum :) artık mutlu moralli bi şekilde bayern münihi düşünmeye baslayabiliriz :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
O istifa tezahuratı fenerbahce tribununden geliyo :) dun ki kombine olayı tuz biber oldu son donemdeki tepkilere

Eyvallah ya tv başında belli olmuyor şimdi bir anlam.ifade ediyor. Türkiye bir saltanattır devam esiyor heryerde hadi bakalım

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Savunmamız üst düzeydeydi, maçı da savunma getirdi. Dış atışlardaki sıkıntımız sürüyor, bu kadar şutör bir takımın bu kadar tedirgin şut kullanması can sıkıcı. Barcelona maçındaki serbest atış krizi de devam etti, 8 faul kaçırdık.

1 numara ve 4 numara transferleri çok fark yaratır. Vesely'nin 5'teki performansı gerçekten çok daha iyi.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Bjelica 15 sayı 11 ribaund, Emir 10 ribaund, 10 asist ile double double yaptılar. Vesely 19 sayıyla en skorer ismimiz oldu. Goudelock da 11 sayıyla oynadı
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı exex

• Üye
Ben haala Barca macindayim

Nasil kaybettik nasilllllll

Diger maglubiyete kadar orada kalacaksiniz sanirim !

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Diger maglubiyete kadar orada kalacaksiniz sanirim !
Insallah birdaha olmaz.
Bir yerde patliycaz ama nerde ??

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Maçın tekrarı kaçta acaba
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Valla 12-1 gibi oluyor abi genelde..

İlk defa takım beni çok ümitlendirdi..

Guard ve 4 numara aldığımız an her şey yerli yerine oturacak..

O zamana kadar da ribauntlarda böyle etkili olmak zorundayız. Bugün Emir-Vesely-Bjelica 27 ribaunt aldı.. Bu da otomatikman bize tempo kazandırdı.. Savunma desen zaten beklediğimden de iyiydi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Maçın tekrarı kaçta acaba

FBTV Yayın akışında gece 01:00'de gösteriyor. 21:00'da FB-GS erkekler voleybol ligi maçının tekrarını koymuşlar. Detaylı yayın akışına şuradan bakabilirsiniz: http://www.fenerbahce.org/kurumsal/detay.asp?ContentID=335
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
FBTV Yayın akışında gece 01:00'de gösteriyor. 21:00'da FB-GS erkekler voleybol ligi maçının tekrarını koymuşlar. Detaylı yayın akışına şuradan bakabilirsiniz: http://www.fenerbahce.org/kurumsal/detay.asp?ContentID=335

Voleybol maçının tekrarı olmayabilir.

hmetin

• Ziyaretçi
Maca link bulamadım ama tebrikler

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Valla 12-1 gibi oluyor abi genelde..

İlk defa takım beni çok ümitlendirdi..

Guard ve 4 numara aldığımız an her şey yerli yerine oturacak..

O zamana kadar da ribauntlarda böyle etkili olmak zorundayız. Bugün Emir-Vesely-Bjelica 27 ribaunt aldı.. Bu da otomatikman bize tempo kazandırdı.. Savunma desen zaten beklediğimden de iyiydi.

Peki alinacak mi bilginiz var mi?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Bu sezon Fenerbahçe Ülker'den zevk alamayan herkesin bence tekrarını bulup izlemesi gerekiyor. Sezonun en iyi oyunuydu.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Teşekkürler..
FENERBAHÇE