Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432228 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. "Yeneriz, parçalarız..." düşüncesi pahalıya patlayabilir. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Son örnek, Royal Halı Gaziantep maçı.

Bu maçta da motive olmayacaklarsa hangi maçta motive olacaklar?

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Maçın başında Ergin'in üzerine oynarsak rahat bi galibiyet alırız.
Kurt hoca Ergin Ataman bu maçı değil, hafta içi oynayacakları Kızılyıldız maçını düşünüyordur. Tüm planını +8 farklık galibiyet üzerine kuruyordur.
Maçtan önce Doping yapsana diye 2-3 tezahürat yaparsak tamam bu iş. Fark 30 olana kadar mola almaz Ergin, kontrolden çıkar.
Maç sonu da mola alsana diyerek kapanışı yaparız.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
İki takım da Euroleague maçını perşembe oynuyor. Yani maçın Pazar günü 15-16 gibi güzel saatlerde oynanmaması için hiçir sebep yok.
Pazartesi teklifinin kimden geldiğini cidden merak ediyorum. Hangi gerizekalı düşündü acaba? Lig Tv mi, TBF mi, G.Saray cephesi mi, bizim taraftarı zerre düşünmeyen yetkililer mi?
G.Saray cephesinin parmağı olduğunu düşünmüyorum. Deplasman takımı derbilerde bu işlere pek karışmaz. (Euroleague maçının cuma oynanması gibi istisnalar dışında)
Ev sahibinin isteğine federasyonun hayır demesi de pek olası değil.
Geriye lig tv ve bizimkiler kalıyor. Lig Tv'nin isteğiyse, kulüp böylesine önemli bir maçta bile sözünü geçiremeyecekse diyecek söz yok. Suçlu her türlü bizimkiler.

milli maç yüzünden pazartesiye alındı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Galatasaray'ın hücum gücünü küçümsersek başımız ağırır..neredeyse hatasız savunma yapan Olympiakos'a karşı bile hücumda belirli bir seviyenin altına inmediler...Mutlaka iyi savunma yapmalıyız...Bayern Münih maçındaki Gaude-Bogdan düeti muazzamdı...Aynısı bize maçı kazandırır

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi inmediler de ne yaptılar ? 66 sayi. 9 asist ile..
:)
Neyse galatasaray mükemmel takım avrupanin en iyi.hocasj onlarda çok çabalamak.lazim çok

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Cem, nereye ve kime yazacağımı bilemedim. Parkede Fener arka fonundaki resimleri değiştirsek mi ne dersin?

Bir yanda 8 yıllık şampiyonluk serisini bozulmasına ve eurolig finalinin kaybedilmesindeki en büyük sorumlu(suz) Pondexter

Diğer yanda da gönderilmesine üzüldüğüm ve gönderiliş tarzını hiç tasvip etmediğim,her platformda Fenerbahçe'li olduğunu söyleyen, fakat bize kin kusan trabzona koşa koşa giden Ersun.

Bu arada Daniel Castellani'nin fondaki resmini Şekip Mosturoğlu'na tıpkısının aynısı kadar benzettim  :) 8)
FENERBAHÇE

fbkolik

• Ziyaretçi
Abi inmediler de ne yaptılar ? 66 sayi. 9 asist ile..
:)
Neyse galatasaray mükemmel takım avrupanin en iyi.hocasj onlarda çok çabalamak.lazim çok
Abi Olimpiakos'a karşı deplasmanda 66 sayı atmak hiç kötü değil,avrupada bütün takımlardan en az 2 gömlek iyi savunma yapıyorlar,2li oyun oynatmıyorlar,pota altından sayı imkanı vermiyorlar,3lük savunmaları mükemmel,olağanüstü savunma yapıyorlar.Bu şartlar altında Olimpiakos deplasmanında 66 sayı gayet makul bir sayı ama çok fazla sayı yiyor Galatasaray.Furkan oyunda olmadığında savunmaları mahalle takımı savunmasından farksız oluyor.Galatasaray'ın hücumda çok fazla sorunu yok ama savunmaları büyük problem.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 20:57:17 Gönderen: fbkolik »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aynen fbkolik aynen...

hmetin

• Ziyaretçi
Su anda Limoges macına bakıyorum ve adamların CSKA'ya gecirmelerini istiyorum.Efes Real'e gecirdi sevindim.Ben de Efes'in AMK mesele o degil ben bu takımların da yenilmesini istiyorum.Barca bu hafta Pana'ya koysun.Ama bir hafta biri Barca'ya gecirsin.Yenilgisiz takım kalmasın istiyorum.

Bizim macla ilgili konusacak birsey yok.Vesely ile Bjelica o agır,kazma,hantal Jawai ile Vuyukas'ı ezer gecer.Furkan tek esprisi ribaunt orada da Veysel'e guvenim tam.Bir de Arroyo pnr ile smac vurdurursa atacak zaten en ufaksut bile denemiyor.Yıllar oldu.Karsıda cekinecek bir takım yok.20 sayı ile vurur geceriz.Hele macbasında sutlar girerse mac cok kolay biter.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Öncelikle herkese selamlar, uzunca bir süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş.

Maçın pazartesi oynanması nedeni pazar günü saat 18.00'de konser olması, cumartesi de oynanamayacağı için mecburen pazartesiyi seçtiler.

hmetin

• Ziyaretçi
İnsallah yine Seda Sayan konseri falan yoktur.Pazartesi her turlu sacmalık da mac ezikler macı oldugu icin salon her turlu dolar.Zaten 8-9 bin kombine var.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Aynen fbkolik aynen...

Ba ba ba..Madem aynen bana niye laf atıyon-))))))))))))))))

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
milli maç yüzünden pazartesiye alındı

İstanbul trafiğinin en az olduğu günde saat 15:00'te Anadolu Yakası'nda oynananacak deplasman taraftarına yasaklı bir maç, 21:30'da Avrupa Yakası'nda oynanacak bir maçı hiçbir şekilde etkilemez.

Öncelikle herkese selamlar, uzunca bir süredir takip ettiğim foruma üye olmak bugüne kısmetmiş.

açın pazartesi oynanması nedeni pazar günü saat 18.00'de konser olması, cumartesi de oynanamayacağı için mecburen pazartesiyi seçtiler.

Gerçek sebebi bu mesajla öğrenmiş olduk. Branş farklı ama yine bir Galatasaray maçı, yine öncelik konser.
Yani suçlu ne yayıncı kuruluş, ne federasyon ne de Galatasaray cephesi; her zamanki gibi bizim gerizekalılar.

Pazartesi sabah 7'de de oynansa Galatasaray maçında salon dolar sorun o değil. Yıllardır devam eden bu düşüncesizlik deli ediyor adamı.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2014, 00:07:46 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
macın farklı bitecegini düşünüyorum. zevkli bi mac olacak. koyar gecerizzzzzzz rahat olunnn... :)
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Abi Olimpiakos'a karşı deplasmanda 66 sayı atmak hiç kötü değil,avrupada bütün takımlardan en az 2 gömlek iyi savunma yapıyorlar,2li oyun oynatmıyorlar,pota altından sayı imkanı vermiyorlar,3lük savunmaları mükemmel,olağanüstü savunma yapıyorlar.Bu şartlar altında Olimpiakos deplasmanında 66 sayı gayet makul bir sayı ama çok fazla sayı yiyor Galatasaray.Furkan oyunda olmadığında savunmaları mahalle takımı savunmasından farksız oluyor.Galatasaray'ın hücumda çok fazla sorunu yok ama savunmaları büyük problem.
Geçen sene biz 80 atmadık mı olympiakosa deplasmanda yanlışmı hatırlıyorum ?