"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle twitterda yazdığım gibi: Şişman senin babandır, bi sonraki forumu düzgün fizikli adamlardan kurarsın )))))))))3 yıl önceki Saras transferi piyangodur. Öyle bir isim o şartlarda kolay kolay bulunmaz. hatırlarsan sezon başında sana 3 numara lazım demiştim, o zaman bana "sen ne anlarsın, ben 7 yaşından beri basketbol izliyorum" demiştin. Nihayet dediğime geldin! Bana sorarsan iki isim veririm ancak3-4 oynayabilecek Kyle Kuric (Gran CAnaria)1 numara Quino Colom(Bilbao)Tabii ben halen daha Heurtel'i alamayacağımızı düşünüyorum. O yüzden yazmadım
Macta ilk yari sonunda yedigimiz sayi ikinci yaridaki agresif oyunun anahtariydi artık zoc icerde ne söyledi ne yaptıysa Kenan her ay bir özelliğini one çıkarıyor çalışiyor bunu yıla da yayarsa bu yıl savunma da onumuzdeki yil sut ağırlıklı geliştirirse 4 yılda komple büyük bir oyuncu olur bu tamamen kendi elinde.
Berk daha iyi olacak
Berk'in gelişimi muazzam yalnız artık ayakkabılarını unutmuyor ..
Berkle uğraşma acısı Kenandan çıkar
Berk'in lobisi sağlam bunu anladım buraya bile sirayet etmiş ..
mactan sonra Berk'in sanki Obra reise iğneli cevap verir gibi ''Özgüvenimizi kazanabilirsek ozaman sut da atabiliriz'' tarzı bişey söylemes acıkcası benim hiç hoşuma gitmedi. zaten bu cocuga karsı bazı önyargılarım vardı şimdi cidden cok haz etmemeye basladım. bu kafayla giderse hakan demirelden ötesi olamaz..Edit: Berk'in tam acıklaması su şekilde:“Son iki maçtır kadrodayım. Koça teşekkür ediyorum. Kendimize güveniniz gelince en iyi şekilde şut atacağımızı düşünüyorum” Bilemiyorum belki ben yanlış anlıyorum cocuk iyi niyetli söylemiştir - ki umarım öyledir- ama acıkcası beni rahatsız ediyor
Daha çocuk yahu, çok içten düşündüğünü söylemiş bence. Hocayla o yaşta çalışmak kolaymı? Elleri-Ayakları titriyordur parkeye çıkınca muhtemelen, Hocaya neden laf çakmaya çalışsın o kadar aptalmı bu çocuk? İzzetin, Canın başka bi ton adamın kiraya gönderildiği yerde hocanın Kenan ve Berkin üzerine titrediğini görmüyormudur yani. Bence biz boşuna evham yapıyoruz. Bu çocuklar 2 sene bu hocayla sıkı çalışmaya devam etsin 2 sene sonra herkes görecek ne seviyeye çıktıklarını. Ben kesinlikle ümitliyim gençlerden yana. Hatta daha Ömer Faruk var alttan gümbür gümbür geliyor maşallah daha 16 yaşında.
Ben Berk konusunda fazla konuşmak istemiyorum. Beyaz Türkler hemen savunmaya geçiyor işte bu da tipik bir Eski Türkiye refleksidir. Berk'i buradan uyarıyorum, beni ciddiye alır almaz kendi bileceği iş, bak güzel kardeşim akıllı ol, diline hakim ol.
basketbol hayatında şu anki kontratından daha iyi !!! kontratlar almak istiyorsa da çenesi yerine ellerini ayaklarını çalıştırması kendisi için daha iyi olacak kanısındayım ben de