Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takım hâlâ Rusya'da
Bu gece gelecekler. Bu maçın pazar oynatilmask aptalliktir
efea pilsen maçıni pazartesi oynayacak.
ligtv  yi.anliyorum.pazar günü güzel reyting alır  bizim.mac ama yazık cumattesi gecesi gelip pazar akşam maça çıkılması biraz haksızlık ama olsun bize ağlamak yakışmaz çıkıp koymak lazım

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Takım hâlâ Rusya'da
Bu gece gelecekler. Bu maçın pazar oynatilmask aptalliktir
efea pilsen maçıni pazartesi oynayacak.

Beşiktaş'ın Paris deplasmanındaki maçı salı akşamıymış, federasyon ya da yayıncı kuruluş tercihinden çok bu nedenden kaynaklanıyor galiba.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
farketmez bence her şartta yenmemiz lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Evet furkan dostum yapacak birşey yok
maç hazırlıklarına Novgorod'da başlamış takım gece ucak ile gelecekler.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Avrupa maclari ve turkiye maclarinin günlerinin bu kadar cakismasi cok kotu oluyor.
bunun hic bir cozumu yok mu yav?
cuma-pazar  mac yapmak hic bir sporda kaldirilamaz bi sure sonra.nba haric tabi ki.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Semih,Serhat ve Melih bu maçta 10-15 dakika civarı süre alırlar. Onların katkıları bizim maçı ne kadar rahat yada zorlanarak götüreceğimizi gösterir. Rusyadan gece gelecek bu takım çünkü, bu oyunculardan verim almak zorundayız eğer normal sezonu lider bitirip ev sahibi avantajı almak istiyorsak..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Engin Atsuru cok begendigimiz mac olacak bence.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Kaybedersek ligdeki üst üste 3. mağlubiyetimizi alacağız. Üstelik son iki maçı evimizde kaybetmiş olacağız. Nasıl oynadığımız önemli değil, ne yapıp edip bir şekilde kazanmak lazım.

Beşiktaş iyi ve çok atlet bir takım. Bizi bayağı zorlayacaklardır bence. Koç ne düşünüyor bilmiyorum ama Semih'i Armstrong karşısında mutlaka kullanmalıyız. Zoric ve Oğuz ona karşı çok garip durumlara düşebilir.

Holland da çok ters bir oyuncu. Bu tarz oyuncuları savunmakta zorlanıyoruz. Neyse dediğim gibi kazanalım da nasıl kazandığımız önemli değil.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 01:17:42 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Oyuncular İstanbul'a gelmelerinden 24 saat geçmeden maça çıkacaklar.Beşiktaş'ta Lofton ve atlet uzunlara dikkat.Novgorod maçında hiç süre almayan Berk,Hickman,Serhat(hiç istemiyorum) Semih süre almalı ki biraz diri kalalım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bunlarla yaptığımız son 7 maçın 6'sını kazandık.Kaybettiğimiz maç da gazozuna oynanan EL son maçıydı.
Ligde ise yaptığımız son 4 maçı kazandık.
8 handikap var.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Holland ve broekhoff a dikkat edelim...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Engin
Lofton-Holland
Ryan
Johnson-Bajramovic
Hilton

Efes maçında bu 7 kişilik rotasyonla oynamışlardı.Muratcan iyileşmişse belki o da dahil olur rotasyona.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Lofton bizim maçları sevdiği için tırsmıyorum dersem yalan olur.
Gerek dinlenememe gerekse lige tam konsantre olamama gibi sıkıntılarımız olduğundan ortada bir maç olur diye düşünüyorum.
Umarım sonunda gülen taraf biz oluruz.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bjk tek pg oynayacak:engin...Onlar da idare eden bir savunma yapıyorlar ve ribaund problemleri var. Engin'e maç boyu yapacağımız baskı önemli.. diğer oyuncular topu ellerine alınca etkisizler...Tek eşleşme sıkıntısı günü gününe uymayan Bajram olabilir...Şutu girdi mi tehlikeli..zira bizim uzunların şuta çıkmama gibi sıkıntısı var...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bence fazla sıkıntı yaşamadan bol rotasyonla götürürüz bu maçı :D