Ben ikinci yarıda izlemeye başlayabildim, belki öncesi farklıdır ama gördüğüm, kendimizi hiç sıkmadan kazandığımız bir maç oldu. 1-2 dakika ciddiye alıp farkı 10 lara çıkardıktan sonra rölantiye aldık. Son 7-8 dakikada da Karşıyakanın bütün enerjii bitmişti zaten.
Olumsuz yanını görmedim kimsenin, belki Bjelica nın 1-2 gereksiz zorlaması oldu ama onun kredisi sonsuz..
Goudelock skorer yönünü fazla sergileyemedi ama daha önceden gördüğüm gamsız yönünden eser yoktu, daha önce üzerine gelen ribaund u kaçıran adam gitmiş, yerine her topa konsantre olan, ribaund kovalayan birisi gelmiş. Böyle oynayıp maçı 4-5 sayıyla tamamlaması yanıltmamalı. O sahadayken rakip daha az ikili sıkıştırma yapıyor, daha az içeriye yardıma gidiyor, kısacası herkese daha rahat oynama imkanı sağlıyor oluşturduğu tehditle.
Maç içinde 1-2 gerginlik olsada ben genelde iyi niyetli gördüm karşıyakalı oyuncularıda. Bu sene f8 yeter diyordum, hala da öyle ama izledikçe takımı f4 umudum artıyor. Tek kafamı kurcalayan soru lig ve kupadaki Efes maçları..