Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 425061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ilk yariyi 5 sayi farkla onde tamamladik.  Ciddi bir fark yapmistik ama son anlarda, hucumdaki kotu performansimiz ile fark eridi.  Yukarida da dedigim gibi Karsiyaka umursamaz bir tavir sergiliyor.  Kafa olarak iki gun sonraki maci bekliyor gibiler.  Bize gelecek olursak, ortada yer yer guzel bir oyun var.  Mesela Vesely'e guzel pozisyonlar hazirladik ve yine harikulade smaclar izledik.  Bogdanovic macin baslarinda iyiydi ama 2. ceyrekte giren sutu yok sanirim.  Bayagi bir kacirdi.  Bjelica da ribaunt pozisyonlari disinda etkisizdi.  Oguz da maca muazzam baslayanlardi.  Semih de oyuna girdikten sonra yapmasi gerekenleri yapti denilebilir.  Emir, Goudelock ve Hickman'a gelecek olursak, ilginc bir anekdot soz konusu.  Beraber oyunda olduklari surede cok iyi savunma yaptik.  Karsiyaka sayi bulmakta cok ama cok zorlandi.  Ote yandan, bu uclunun hucum performansi ic acici degildi.  Ozellikle Emir ve Goudelock'tan basit top kayiplari geldi.  Her seye ragmen kontrol bizde ve rahat gececek gibi. 

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Tebrikler takıma temiz maç oldu.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı exex

• Üye
Tebrikler takıma .  Hickmann

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Çok kasmadan maçı aldık ama ufuk kendi karakterini takımına da yansıtmıs,kendisi gibi oyuncuları da çirkefliğe başlamış.Hickman ile Gou da o pozisyonda iyi reaksiyon verdi ama helal onlara😜
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bizimkiler yeterli düzeyde oynuyorlar hybrid araba gibiyiz arada elektrikli motora geçiyoruz sakatlık olmadan kazandık ya gerisi teferruat
bir de cemalciğim malgacığım tipini seveyim
« Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 22:07:02 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
2-3 gün oynansa yine alırdık maçı

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Değişik bir maç oldu. İlk çeyrekte hem hücumda hem savunmada sezonun en hareketli oyununu oynadık. Hiç kimsenin birebirleri izlediğini görmedim sürekli bir hareketlilik vardı. Maçın genelini böyle oynasak tarihi fark gelirdi heralde ama takımımız gayet olgun, ne yaptığını biliyor zorlamadan hep bir adım sonrasını düşünerek oynuyor. Hickman'a çok güzel koridorlar açtık, savunma iyiydi. Semih 1-2 pozisyon dışında iyi savunma yaptı. Cemal'e yaptığı blokta da herkesin içinin yağları erimiştir sanırım. :) Tebrikler herkese.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
deli savunma yapıyoruz yalnız

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Yaptığımız savunma gercekten keyif verici her gecen gun daha da bela bi takım oluyoruz :) Hickmanın sakatlık sonrası dönüşü performansındaki artış savunmadaki katkısı gercekten beni çok mutlu ediyo. O da tam źamanında devreye girmeye basladı. Drew atamadıkça çok üsteledi bunu kafaya taktı. Kafaya takmasına gerek o bize oly maçını alsın gerekirse bu maçlarda 0/10atsın kendi acımdan sorun degil :) zorlanmadan yıpranmadan rahat ve guzel bi galibiyetti. Siradaki kurban nizhny gelsin şimdi de...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
DEVAM!!
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Çok iyi savunma yapıyoruz. Rahat galibiyet oldu. Sırada Nizhny var.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 04:23:36 Gönderen: OUZZ »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ben ikinci yarıda izlemeye başlayabildim, belki öncesi farklıdır ama gördüğüm, kendimizi hiç sıkmadan kazandığımız bir maç oldu. 1-2 dakika ciddiye alıp farkı 10 lara çıkardıktan sonra rölantiye aldık. Son 7-8 dakikada da Karşıyakanın bütün enerjii bitmişti zaten.
Olumsuz yanını görmedim kimsenin, belki Bjelica nın 1-2 gereksiz zorlaması oldu ama onun kredisi sonsuz..
Goudelock skorer yönünü fazla sergileyemedi ama daha önceden gördüğüm gamsız yönünden eser yoktu, daha önce üzerine gelen ribaund u kaçıran adam gitmiş, yerine her topa konsantre olan, ribaund kovalayan birisi gelmiş. Böyle oynayıp maçı 4-5 sayıyla tamamlaması yanıltmamalı. O sahadayken rakip daha az ikili sıkıştırma yapıyor, daha az içeriye yardıma gidiyor, kısacası herkese daha rahat oynama imkanı sağlıyor oluşturduğu tehditle.

Maç içinde 1-2 gerginlik olsada ben genelde iyi niyetli gördüm karşıyakalı oyuncularıda. Bu sene f8 yeter diyordum, hala da öyle ama izledikçe takımı f4 umudum artıyor. Tek kafamı kurcalayan soru lig ve kupadaki Efes maçları..

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Takım olma konusunda gerçekten büyük yol katettik. Herkes artık sistemin bir parçası olma yolunda. Bu sistemden etkilenenlerin başında Goudelock geliyor. Önce sadece skora odaklı oynarken, şimdi savunma ve asist kısmını da oynamaya çalışınca ister istemez yüzdeli atışlarında düşüş başladı. Ama zamanla o da ritmini bulacaktır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Maçın başından kontrolü ele almak isteyeceklerdir. Hakeme oynayacaklardır.... Hepsini biliyoruz....

Ama Arrayo da gitmişken kısa sürede faul problemine sokup rahat maç almak elimizde....

Umarım hakemler eyyamcılık yapmaya çalışıp, işin b...nu çıkarmaz....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
En son bir lig maçında Ülker ile birleştiğimiz ilk sene İbrahimli, Mirsadlı, Mrsiçli kadro ile deplasmanda yenmiştik bunları sanırım. Uzun zaman oldu. Vurup geçmek lazım artık.