Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 434159 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Semihe helal olsun, son dakikalarda bütün takımın Ömer Faruk'a sayı yaptırmak için çalışması süper birşeydi. Seyir zevki güzel bir maçtı, Ricky ve Serhatın blokları hakikaten çok güzeldi.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Hasta halimle o kadar yol yürüyüp ... kadar salon tercihiniz yüzünden kapıdan dönüp sağnak yağmur yememe sebep kolej...
Tüm sövgü dolu sözlerin sahibi kolej...
İkinci lige düşer bir daha çıkmazsın inşallah kolej...
...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Devam..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Semihe helal olsun, son dakikalarda bütün takımın Ömer Faruk'a sayı yaptırmak için çalışması süper birşeydi. Seyir zevki güzel bir maçtı, Ricky ve Serhatın blokları hakikaten çok güzeldi.

Abi yapmayın. Bir kaç süper hareket oldu ama seyir zevki totalde sezonun en kötü maçlarından birisiydi. Maç bir ara bildiğin serbest atış yarışına döndü. Bir başka ara çember dövme, bir dönem de hızlı hücuma çıkarken çocukça toplar kaybetme yarışına... Kaçan yakın atışları saymıyorum bile... Ne şöyle dudakları uçuklatacak bir set oynandı, ne kusursuz bir hızlı hücum, top çevirme vs... Yani bilmiyorum, belki seyir zevklerimiz çok farklıdır; bu sebeple senin açından söylediğin doğru olabilir. Ama biz kazanmaya yetecek kadar oynadık, rakip ise basketbol adına hiçbir güzellik ortaya koymadı. Yani ne bileyim; eğer bu maç Fenerbahçe'nin maçı olmasaydı bana para verseniz bir periyottan fazlasını izleyemez, kaçardım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
fark beklediğim kadar olmasa da kontrol hep bizdeydi..Ancak oyuncuların topu paylaşma isteği güzel olsa da müsait pozisyonlarda şut yerine pas vermeleri hoşuma gitmedi. Ayrıca alan savunmasına karşı sanki duraksadık..Fazla top kaybı yaptık...Yine de deplasmanda kendimizi fazla yormadan, rakibi maça sokmadan güzel bir galibiyet oldu.
Ayrıca hem Ömer, hem de Kolej'de kiralık oynayan Ayberk beni bir daha sevindirdi..ikisi ile 15 yıl uzun sıkıntısı çekmeyiz.. 
« Son Düzenleme: 23 Mart 2015, 20:08:52 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Ben bu maçlarda iyi oyun beklemiyorum, şükür çok yorulmadan sağ salim bitti o yeter :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelock 4/5 ucluk atip, 4 tane de asist yapmis.  Anladigim kadariyla, bir o kadar asistlik pasi da uzunlar sayiya cevirememis.  Tebrik ediyorum. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yetecek kadar oynadık.Serhat Çetin acaba seneye takımda kalır mı diye düşünüyordum,görünen o kalacak.Bu arada Serhat Çetin'in euroleague'de %100 şut isabetiyle oynadığını hatırlatayım 1/1 2s,3/3 3s :D

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maça gidemedim ama takımla havaalanındayım..gerrardiniyle selamlaşmak bile güzel:)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
 ilk yarıyı izledim ikinci yarı iş çıktı apar topar işe gittim izleyemedim ilk yarı semih paso steps yapıp duruyordu ikinci yarı vites yükseltmiş heralde ;D hickman maccabideki kıvamına geliyor rolü biraz daha farklı olsa da

Çevrimdışı exex

• Üye
Semih i  beğendim

Çok şükür kazandık
« Son Düzenleme: 23 Mart 2015, 21:46:50 Gönderen: exex »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Efes bunlara yeniliyo bizde yeniyoz :D
Neyse koyariz.70 altinda tutariz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2458 : 23 Mart 2015, 22:21:30 »
galatasarayda yenildi
« Son Düzenleme: 23 Mart 2015, 23:21:12 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
hickmanın topu kaptırdıktan sonra yaptığı bloğa sayı vermelerinin ardından gelen obradoviç molasında hickmanın resmen ayakları gitmedi bir amerikalıyı bu hale getirebilen avrupada başka koç varmı acaba