Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 445565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
besim bu maç özelinde marketing de pr'da kötüydü maçtan önce iyi anlatamadı olayı kulüp dün yapılan programda adam üstüne basa basa söyledi ama iyi aktaramadık süsleyemedik vericekti kulüp gazı şimdi fenerbahçe ülkeri kucaklama zamanı diye hızlı bir pr çalışması tamamdı ama yapılmadı oluruna bırakıldı işin aslı
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2015, 22:42:43 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Taraftarı eleştirmek doğru ama sorun yönetimden kaynaklı bence pota arkasındaki grup hariç diğer gruplarla arası bozuk bilet satılmıyor pankart alınmıyor bir sürü olay var.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
maalesef kendimizi gerçekte olandan daha büyük görüyoruz sanki her sene f4 yapıyoruz o moddayız başarı ve başarısızlığı kucaklayıp kabul edemiyoruz çokta olumsuz konuşmak istemiyorum hayırlısı olsun
fenerbahçe basketbol tarihinin en buyuk basarisinda takimi yalniz biraktik tum taraftarlar olarak bu kadar basit.ve su an bende acayip dert oldu.ne yapsakda affettirsek onu düşünüyorum?
Madride ucmadan havaalaninda birseyler mi yapsak ? gidecek olan varsa ben gelirim.
Ve baska bir sey.
Yapalim abi bir seyler su adami uzmeyelim.

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet

Çevrimdışı lancelot

• Üye
fenerbahçe basketbol tarihinin en buyuk basarisinda takimi yalniz biraktik tum taraftarlar olarak bu kadar basit.ve su an bende acayip dert oldu.ne yapsakda affettirsek onu düşünüyorum?
Madride ucmadan havaalaninda birseyler mi yapsak ? gidecek olan varsa ben gelirim.
Ve baska bir sey.
Yapalim abi bir seyler su adami uzmeyelim.
bende gelmek isterim ama iş var artı kıbrıstayım maalesef işin aslı f4de salonu doldurursak bir şansımız olur bizim kulüpte çok zengin taraftar var tabii gidip bağırmayadabilirler yaparlar yani

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maç sonucu gram umurumda değil de reis çok sert ve haklı konuştu ve üzdük adamı
ben onu üzdük diye üzüldüm :(

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet
bende gelmek isterim ama iş var artı kıbrıstayım maalesef işin aslı f4de salonu doldurursak bir şansımız olur bizim kulüpte çok zengin taraftar var tabii gidip bağırmayadabilirler yaparlar yani
O zengin taraftarlar ne kadar taraftarlar onu bilmiyorum ama bu forumdan gidenler taraftarliklarini sonuna kadar gostereceklerdir.ondan eminim.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hayir benim anlamadigim maca bilet almaya calistigim da sadece 5.kategori biletleri satistaydi.diger biletlerin hepsi bitmisti.yani sorun biletlerin pahali olmasi falan da degil.net olarak gitmemesi kimsenin.
Aynen öyle 5 hariç hepsi dolu gözüküyordu , şu adamı üzdük ya bizden bi halt olmaz:(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
su macta cidden anlasılamayan konu f4 e kalmış takımın tel aviv dönüşü ilk macı kutlamaların yapılması gereken tıklım tıklım olması ve takıma teşekkür edilmesi gereken su maca insanlar nasıl gitmez cidden anlam veremiyorum ya.. mac pazar aksamı saat 7de futbol takımının macı yok saat uygun gün uygun ulan bu maca insan neden gelmez.. gelmeyeceksen neden kombine alıyorsun kardeşim hiç alma daha iyi yaa cidden cok boş beleş bir taraftarımız var onu söyliyim ya yazık yaa.. efese yenilmişiz yenilmemişiz umrumda degil hakem hatası olmuş o da umrumda değil ama surda su zamanda bambaşka bi ortam beklerdim ya zevkli şenşakrak tıklım tıklım bi ortam ya.. bize f4 de cok obra reis de cok biz hakketmiyoruz..
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
maccabiye elenek, takım protesto edilcek olsa bugun o salon tıklım tıklım dolardı. bazen taraftar olarak başarıyı hak etmiyoruz. erkek voleybolda da boyle oldu. takım yıllarca sampiyonluklar kupalar kazandı ama hep yalnız bırakıldı. ne hikmetse basarıyı cezalandıran bir taraftarımz var

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
besim bu maç özelinde marketing de pr'da kötüydü maçtan önce iyi anlatamadı olayı kulüp dün yapılan programda adam üstüne basa basa söyledi ama iyi aktaramadık süsleyemedik vericekti kulüp gazı şimdi fenerbahçe ülkeri kucaklama zamanı diye hızlı bir pr çalışması tamamdı ama yapılmadı oluruna bırakıldı işin aslı

Valla abicim, ben ta Londra'dan beri Obradovic'in ne dediginin farkindaysam, Istanbul'dakiler bir zahmet kulubun en basarili subesinin ne yaptigini takip etsinler.  Sorun tamamen yonetimin ama bu sebepten dolayi degil.  Taraftarla Aziz Yildirim arasindaki cekismenin bir izdusumu.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Salona zahmet edip gelen bir kısım taraftar ise -maçtan önce oyuncuların ismi anons edilirken- Efes'li oyuncuları alkışlıyordu. Şimdi salona gelmeyenlere sitem ederken, gelip bu yavşaklığı yapanlara da iki kelam etmeli aslında, ayıptır.

Hakemlerin de yatacak yeri yok, bir takımın kaderiyle ancak bu kadar oynanır, yazık günah.

« Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 01:39:07 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
yanlış anladım heralde" herkes 25 milyon taraftardan bahsediyor ama bu sadece hikaye" dedi gibi geldi

aynen böyle dedi..
Tercüman yontmus biraz.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
aynen böyle dedi..
Tercüman yontmus biraz.
abam hep aynı şeyi yapıyor ama bu sefer abarttı sanki  :o

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Kombinem var, her maça gitmeye çalışıyorum normalde salona baya uzak oturmama rağmen. Bugün amcamın kızının o saatlerde olan nişanı dolayısıyla maça gidemedim fakat değerli koçumuzun bu açıklamasını görünce yıkıldım şu an, çok üzgünüm umarım bizleri affedebilir :(