Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 445556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben tutkunun olmadığı yerde olmam mottosuna sahip bir koçla son yılımız ahali, herkes keyfini sürsün...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ben tutkunun olmadığı yerde olmam mottosuna sahip bir koçla son yılımız ahali, herkes keyfini sürsün...
Geldiğinden beri her fırsatta böylesine büyük bir camia ve oluşumdan bahsediyordu. Malesef haklısınız Gs maçından sonra verdiği ayarı bu kez taraftara vermeye çalışıyor diye düşünmek istiyoyorum ama kalbime yazdım unutmayacağım lafı çok sarsıcı...
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
OBRA'nın söylediklerini düşününce aslında en büyük ayarı yönetime verdi o bütün sıkıntıları bizden daha iyi biliyor taraftar-yönetim-ülker üçlüsündeki kopukluğun farkında bunun düzelmesini istiyor diye düşünüyorum olmazsa gider
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2015, 11:43:21 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı south

• Üye
Taraftarı eleştirmek doğru ama sorun yönetimden kaynaklı bence pota arkasındaki grup hariç diğer gruplarla arası bozuk bilet satılmıyor pankart alınmıyor bir sürü olay var.
bu yeni bir olay değil ki sezon başından beri var Bütün euroleague maçlarını kapalı gişe oynuyorduk ama. gruplarla arası bozuk olması o tribününlerin doldurulmamasına bahane olmamalı hocanın da dediği gibi 25 milyon taraftarımız var elbette yönetimin genel bi hatası vardır ama bu maça gelmemek biz taraftarların hatası.

Ayrıca hatanın büyük bir kısmıda bence sosyal medyadaki çok takipçisi olan sayfaların  takımın maccabi zaferinden sonraki ilk maçı onları karşılamalıyız vurgusunu yapamadığını düsünüyorum.Sanırım bir gün önce futbolda yaşadığımız hayal kırıklılığının şokunu da atlatamamıştık.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Kimse bu başlığı henüz açmamış. Konyada yaşayan biri olarak ben açıyım dedim. Bu akşam takımı bizzat ellerimle havaalanından alıp otellerine kadar eşlik edip, yarın salonda desteğimizi verip, galibiyeti alıp tekrar istanbula uğurluyoruz :) Koçun verdiği ayar sonrası gerekeni yaparız sıkıntı olmaz galibiyetle uğurlarız takımı...
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 21:38:25 Gönderen: Chauncey Billups »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kimse bu başlığı henüz açmamış. Konyada yaşayan biri olarak ben açıyım dedim. Bu akşam takımı bizzat ellerimle havaalanından alıp otellerine kadar eşlik edip, yarın salonda desteğimizi verip, galibiyeti alıp tekrar istanbula uğurluyoruz :) Koçun verdiği ayar sonrası gerekeni yaparız sıkıntı olmaz galibiyetle uğurlarız takımı...

eline sağlık kardeşim
yüreğine sağlık ...

Çevrimdışı zeljkoo

• Üye
Sean Williams ceza aldıktan sonra çok zayıf bir ekip haline geldiler.Rahat bir maç ve Berk'in süre aldığı bir karşılaşma olmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 17:25:57 Gönderen: zeljkoo »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Takımın motivasyonu maç konusunda ne durumdadır bilmiyorum ama Konya ligde Tofaş ile birlikte en zayıf 2 ekipten biri.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bunlarla bugüne kadar yaptığımız 1o maçın hepsini kazandık.
2008 yılında 122-66 kazanıp lig tarihinin en farklı galibiyetlerinden birine imza atmıştık.
21 üçlük isabeti sağladığımız o maçta NBA rekorunu egale etmiştik.
9 farklı oyuncumuz üçlük isabeti bulmuştu.
Attığımız 47 basketin 30'u asist üzerinden gelmişti.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Kafileyi karşıladık sohbet ettik fotoğraflar çekildik. (Karşıladık dediğimde ben ve 1arkadaş :) ) Kafile de bjelica ve goudelock yoktu.
Bogdanla resim çekilirken final4 mvp si sen olcaksın dedim, tabi ben olcam amk dercesine güldü :)
Zisis inanılmaz sıcakkanlı ve mutevazi karşıladı yanına gidişimizi.
Tabi zaman kısıtlı herkesle ön kameradan selfie cekip diğer oyunculara gectik.
Kapıdan tabiki en son reis çıktı. El ayak göt baş titreyerek yanına gidip elini sıkıp fotograf cekilme istegine karşılık olarak, selfie cekme kamerayı baskasına ver karşıdan çeksin daha güzel çıkar diyecek kadarda düşünceli bi insan kendisi :)
Ne güzel bir gündür bugün :) fenerbahçe gelmiş hoşgelmiş konyaya :)
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 23:31:53 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
Kafileyi karşıladık sohbet ettik fotoğraflar çekildik. (Karşıladık dediğimde ben ve 1arkadaş :) ) Kafile de bjelica ve goudelock yoktu.
Bogdanla resim çekilirken final4 mvp si sen olcaksın dedim, tabi ben olcam amk dercesine güldü :)
Zisis inanılmaz sıcakkanlı ve mutevazi karşıladı yanına gidişimizi.
Tabi zaman kısıtlı herkesle ön kameradan selfie cekip diğer oyunculara gectik.
Kapıdan tabiki en son reis çıktı. El ayak göt baş titreyerek yanına gidip elini sıkıp fotograf cekilme istegine karşılık olarak, bana selfie cekme kamerayı baskasına ver karşıdan çeksin daha güzel çıkar diyecek kadarda düşünceli bi insan kendisi :)
Ne güzel bir gündür bugün :) fenerbahçe gelmiş hoşgelmiş konyaya :)

fotografları da isteriz :D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Sinan abi keşke ön kameradan çekilseydin hahahah :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Sinan abi keşke ön kameradan çekilseydin hahahah :)
Reisle ön arka farketmez, bildiğin elini omzuma koymuşki onu çok sonra farkettim, heyecandan naptığımızı biliyo muyduk :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Reisle ön arka farketmez, bildiğin elini omzuma koymuşki onu çok sonra farkettim, heyecandan naptığımızı biliyo muyduk :)
ilk fotodan bir geçmişiniz var  ;D keşke bizi bırakma bi daha olmayacak deseydin