Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845866 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 16 Ağustos 2014, 19:02:18 »
Veselynin şutu oldukça iyidir :)

Vesely en iyi zamanında bile Bojan gibi bir şutör değildi. Şuan ise net bir şekilde şut özürlüsü.. Oyununda şut oldukça azaldı. O yüzden Vesely'nın şutu var diye boşuna ümitlenmeyin bence..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #166 : 03 Eylül 2014, 08:51:45 »
Euroleaguede maçlarımızın kesin tarihleri belli oldu.İlk maçımızı evimizde EA7 Milano ile oynuyoruz.Karşılaşma 17 Ekim Cuma günü saat 22.00'de.
http://www.euroleague.net/main/schedules/by-team?seasoncode=E2014&clubcode=ULK

Off, buranın saatiyle 00:00 oluyor. Neyseki cuma akşamı, belki biraz seyredebilirim.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #167 : 27 Eylül 2014, 22:44:25 »
fantasychallange sezonu başlamış umarım lig kurarız

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #168 : 28 Eylül 2014, 01:56:44 »
Yakın zaman içerisinde açılacak..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #169 : 30 Eylül 2014, 15:41:28 »
Anladığım kadarıyla koç (veya genel olarak teknik ekip) mevzuyu galibiyet sayıları üzerinden okuyor

Örneğin bir sezon öncesi konuşmada koç takımıın 7 galibiyetten 14 galibiyete çıktığını söyledi. totalde 15+ galibiyet neredeyse top 8 bileti oluyor. Burada önemli olan ilk tur gruplarında çok fazla dikkat çekmeden Top16ya underdog olarak çıkabilmek. iyi bir grup bölümü sizin ekstra dikkat çekmenize sebep oluyor ve bir anda Malaga, Milano, Kazan, Valencia gibi orta-üst takımlar için hedef haline geliyorsunuz. Bizim çok övündüğümüz ilk tur performansımız bize bu anlamda negatif dönmüş oluyor

mümkünse gruptan 2-3 çıkalım, savunmayı ve bilhassa takım için organizasyon meselelerini oturtalım. grup aşamasını bir nevi hazırlık gibi görelim. Ve oradan Top16 ya cebimizde mermiyle çıkalım

Tabii bir hazırlık maçından bütün sezonu yakacak kapasitedeki taraftarımızı da ara sıra da olsa hoş tutup uyutarak!

bence başarının sırrı üst düzey performansları ilk günden değil, turnuva sonunda sergilemek. Maccabi'nin de Oly'nin de underdog olarak kazandıkları sezon yaptıkları da tamamen buydu

şimdiden hayırlısı olsun

Okan
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #170 : 30 Eylül 2014, 16:06:59 »
Anladığım kadarıyla koç (veya genel olarak teknik ekip) mevzuyu galibiyet sayıları üzerinden okuyor

Örneğin bir sezon öncesi konuşmada koç takımıın 7 galibiyetten 14 galibiyete çıktığını söyledi. totalde 15+ galibiyet neredeyse top 8 bileti oluyor. Burada önemli olan ilk tur gruplarında çok fazla dikkat çekmeden Top16ya underdog olarak çıkabilmek. iyi bir grup bölümü sizin ekstra dikkat çekmenize sebep oluyor ve bir anda Malaga, Milano, Kazan, Valencia gibi orta-üst takımlar için hedef haline geliyorsunuz. Bizim çok övündüğümüz ilk tur performansımız bize bu anlamda negatif dönmüş oluyor

mümkünse gruptan 2-3 çıkalım, savunmayı ve bilhassa takım için organizasyon meselelerini oturtalım. grup aşamasını bir nevi hazırlık gibi görelim. Ve oradan Top16 ya cebimizde mermiyle çıkalım

Okan, hoca galibiyet sayılarını önceki seneye göre aşama kaydedildiğini kanıtlamak için vermişti yoksa başarı kıstası olarak galibiyet sayısına baktığını sanmıyorum. Sonuçta geçmiş 2 sezonki EL performansını ölçmek için başka da uygun yöntem yok gibi.

Senin de belirttiğin gibi ilk turda çok fazla sivrilince geçen sene hedef takım olmuştuk, rakiplerimizin hepsi bize karşı çok ciddi hazırlanmıştı, hem takımlar maçlara asıldığından hem de erken form tuttuğumuzdan sıkıntı yaşadık. Bu sene bunun önlemi alınmalı.

Mümkünse performansımızı Top16'nın ikinci kısmından itibaren arttırmalı zirveye Top8'de ulaşmalıyız :) Belki o zaman F4 görürüz. Ancak bir başarı kıstası koyulacaksa bu F4 değil F8'e katılmak olmalı. Çünkü F4 biraz da şans gerektiriyor, ancak bu seneki kadro potansiyelini sahaya yansıtırsa rahatlıkla F8 yaparız gibime geliyor.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #171 : 30 Eylül 2014, 16:27:48 »
Okan, hoca galibiyet sayılarını önceki seneye göre aşama kaydedildiğini kanıtlamak için vermişti yoksa başarı kıstası olarak galibiyet sayısına baktığını sanmıyorum. Sonuçta geçmiş 2 sezonki EL performansını ölçmek için başka da uygun yöntem yok gibi.

Senin de belirttiğin gibi ilk turda çok fazla sivrilince geçen sene hedef takım olmuştuk, rakiplerimizin hepsi bize karşı çok ciddi hazırlanmıştı, hem takımlar maçlara asıldığından hem de erken form tuttuğumuzdan sıkıntı yaşadık. Bu sene bunun önlemi alınmalı.

Mümkünse performansımızı Top16'nın ikinci kısmından itibaren arttırmalı zirveye Top8'de ulaşmalıyız :) Belki o zaman F4 görürüz. Ancak bir başarı kıstası koyulacaksa bu F4 değil F8'e katılmak olmalı. Çünkü F4 biraz da şans gerektiriyor, ancak bu seneki kadro potansiyelini sahaya yansıtırsa rahatlıkla F8 yaparız gibime geliyor.

Cem kardeşim,

ben yanlış ifade ettim. Söylemek istediğim şu idi. Bu sene bir kere 14 galibiyet üstünü almak farz oğlu farz. Bu da şu demek en başta evinde maç vermeyeceksin. evinde maç vermediğin zaman kuvvetle muhtemel bir üste çıkıyorsun. deplasmanda ne yaparsan sana faydası var. Bizim evsahibi avantajını dibine kadar kullanmamız lazım. Bunun yanında bilhassa denklerinden bir iki tanesini deplasmanda ayıklayacaksın, başka türlü olmuyor

geçen sezon evimizde Barcelona ve Milano maçlarını alabilseydik yüzde 95 top8 yapmıştık. Bu sene Top 8 olacak inanıyorum. F4 ise biraz daha farklı bir olay.

Hele 17si gelsin de yiğitler çıksın meydane :)

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı gimme

• Üye
« Yanıtla #172 : 30 Eylül 2014, 16:37:14 »

Tabii bir hazırlık maçından bütün sezonu yakacak kapasitedeki taraftarımızı da ara sıra da olsa hoş tutup uyutarak!

bence başarının sırrı üst düzey performansları ilk günden değil, turnuva sonunda sergilemek. Maccabi'nin de Oly'nin de underdog olarak kazandıkları sezon yaptıkları da tamamen buydu

şimdiden hayırlısı olsun

Okan

Geçen sene Obradoviç'de euroleague için Mart - Nisan ayında ne yapacağımız önemli demişti .Hatta bence Nisan ayı vurgusu Top8 ile ilgiliydi yani koç son sekize kalırız düşüncesi tasıyordu sezonun başında. Maalesef sakatlık ve düşen formumuz ile birlikte veda ettik EL'ye. Yazdığınıza ek olarak bence  ilk turun son haftalarına doğru şekillenen top16 gruplarında rakip seçmekte önemli .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #173 : 30 Eylül 2014, 16:42:32 »
ben nedense bu takım seçme mevzularının Türk takımları üzerinde ters bir etki bıraktığını düşünüyorum
sadece bazı maçları kaybedebileceğimizi iyi anlamak lazım yoksa nasıl kaybettiğimizi anlamadığımız çok maç oluyor
A.Y.

Çevrimdışı narcikmazi

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • @skayalar2
« Yanıtla #174 : 01 Ekim 2014, 02:27:53 »
Tomic Pleiss Lampe vs Zoric Semih Oguz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yıl 1998
Yer Abdi İpekçi
Fenerbahçe 99-84 Zalgiris Kaunas
Ordaydım...

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #175 : 01 Ekim 2014, 02:43:29 »

Barcelona uzunlar konusunda başka bir seviyede, belki Real Madrid ile kıyaslanabilir ama avrupada her takımın üstündeler. Yan yana yazınca dehşet veriyor kabul ediyorum :) Umarım sahadaki durum kağıt üzerinden farklı olur.

Çevrimdışı gimme

• Üye
« Yanıtla #176 : 01 Ekim 2014, 14:34:50 »
ben nedense bu takım seçme mevzularının Türk takımları üzerinde ters bir etki bıraktığını düşünüyorum
sadece bazı maçları kaybedebileceğimizi iyi anlamak lazım yoksa nasıl kaybettiğimizi anlamadığımız çok maç oluyor
Tabii ben değelendirmemi kağıt üzerinden yaptım hatta düşününce bizim gibi bir takımın rakip seçmesi biraz garipte olur diyorum ama gecen sene o gruptan son sekize sanşlı bir şekilde kalan, malum takımın çalıştırıcısı, her röportajında geçen sene Türk takımları arasında en başaralısı bizdik beyanatları verince, insan ister istemez grup karşılaştırması da yapıyor.

Çevrimdışı gimme

• Üye
« Yanıtla #177 : 01 Ekim 2014, 14:47:14 »

Barcelona'nın pota altı isim bazında iyi ama tarz olarak birbirine yakın oyuncular belki Lampe biraz farklı diyebiliriz ona da koç pek güvenmiyor. Ayrıca Lampe 4 numaradan süre alıyor genelde.Pleiss iyi ama Dorsey yerine tercih edilecek biri mi? Bence degil, keza Tomic ile oyun stili de uyusuyor. Aslında Barcelona'da 5 numara sorunu bizimkiyle aşağı yukarı aynı. Tabii Tomic'i ayrı bir yere koymak lazım . 

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #178 : 01 Ekim 2014, 15:01:42 »
Bireysel savunma açısından konuşuyorum. Bizim 5 rotasyonumuz savunma açısından ne kadar sorunluysa Barcelona'nında savunma açısından o kadar sorunlu..

Çevrimdışı narcikmazi

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • @skayalar2
« Yanıtla #179 : 03 Ekim 2014, 06:51:01 »
Bu takım Cska, Real yada Barça harici bir takıma elenirse başarısızdır..
Düşünceme katılmayan varsa nedenlerini öğrenmek isterim..

Yıl 1998
Yer Abdi İpekçi
Fenerbahçe 99-84 Zalgiris Kaunas
Ordaydım...