Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861202 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bogdan öncelikle Partizan'da olmadığını idrak etmeli. Yani meşhur AEK-İbrahim-Pana hikayesinde olduğu gibi daha ilk antremanda Obra'nın kendisini kenara çekip "bak burada bir sen yoksun, yıldız birden çok" demiş olması kuvvetle muhtemel. Bu rol değişimi bir duvar etkisi yaratmış olabilir
u
Diğer kısmı Bjelica'da olduğu gibi normalden yoğun geçen yaz mevsimi etkisinin uzamaları, yani rolden ziyade, klasik ritminden uzak. Yaatni çember altında kaçırmanın rolle bir alakası yok. Her oyuncu yaşayabilir, Bogdan da yaşar
ben açıkcası top 16ya kadar bogdan ve bjelicadan spektaküler bir performans beklemiyorum. Ama onun da zamanı gelecektir
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Top kayıpları da yapıyor ama Emir bu sene daha olgun oynuyor. Ceza 3 lük lerini atması benim için çok önemli. onun pozisyonuna sahip birisi o 3 lükleri atmak zorunda. tabi bunlar hep Ergin ataman sayesinde oldu.
Transition offence yani geçiş hücumunda ( ki bu sene aslında ana felsefemiz bu oyun planı olacak ) emir çok önemli bir oyuncu. rib aldıktan sonra vitesi turboya alıyor. karar anlarında biraz daha dikkatli olursa bu hücumlar da güzel işler yaparız..
ayrıca Emir in bir imza atışı oldu. uzun kolları ve fiziği avantajını ile rakibin yanından çok güzel turnike bırakıyor
Hakan abi LAryy Bird de böyle atışları yapardı değil mi abim ? ondan esinlenmiş olmasın 

Emir'in içine kimi zamanlar Larry Bird'ün kaçtığını seneler önce söylemiştim. Dilerim ki içinde kaldığı süreler daha uzun olur. Hatta mümkünse yerleşsin oraya ve hiç çıkmasın. :)

hmetin

• Ziyaretçi
Macı seyredemedim ama takımı tebrik ediyorum.Devamı gelir insallah

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
min 3 ay daha lazım Switch savunması oturması için... hem antreman hemde maç oynamak lazım . hemen olmuyor zor iş

Abi sen çok sabırlısın sana göre 3 ay, Ivkovic'e göre 2 yıl lazım :) Kısacası biz daha çok switch şikayeti dinleriz :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi sen çok sabırlısın sana göre 3 ay, Ivkovic'e göre 2 yıl lazım :) Kısacası biz daha çok switch şikayeti dinleriz :D
kötü savunma yapmıyoruz... bence bu net. hatalar yapıyoruz eyvallah ama switch ( adam değişmeli diyelim )  savunması zordur çok çalışmak lazım makine düzeninde işlemesi lazım 3 ay bile yeterli değil ama 3 ay sonra ciddi bir seviyeye çıkarız bu savunma anlayışında bize zaman lazım zaman

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maçın tekrarını izleyen olursa 1.35.50 nci dakikada Emir bir top kaybediyor. o sırada Kenan topa atlıyor ama çok belli ki sakatlandığı elinden korktuğu için tam olarak hamle yapamıyor. normalde o topu rahat alırdı. bu tedirginlik son derece doğal maç yapa yapa bu tedirginliği üzerinden atacaktır.

bu pozisyon üzerinden Kenan'a vurmak isteyen olur mu vallaha olur.. :)

maç anında ben fark edememiştim
Kuga Zafer kardeşim beni uyardı tekrarında fark ettim
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 17:52:44 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Ülkece artık güzellikleri görmek,iyi şeylerden zevk almak konusundaki yeteneklerimiz kademeli olarak azaldı galiba.

Taktir etmek bile insanların egolarını zedeliyor :D :D Galibiyet olunca mağarasına çekilenler var çoğunlukla.Kafasını uzatıp yine laf sokma keyfini yaşayayım diyenler var :) Pianigiani-Tanjevic zamanlarında bile böyle değildi bu durum,yazık,vallahi üzülüyorum futboldan soğumuşum soğuyacağım kadar basketbol zevkime de musallat olundu.Basketbol izlemek,yorumlar paylaşımlar okumak eskiden keyiflendirirdi bir huzur verirdi bana şimdi kavga dövüş oldu.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 18:45:37 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Basketbol izlemek,yorumlar paylaşımlar okumak eskiden keyiflendirirdi bir huzur verirdi bana şimdi kavga dövüş oldu.

Huzuru basketbol yorumlarında bulamasanız da Goudelock'ta bulabilirsiniz. Ben iki haftadır öyle yapıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Huzur Andrew Goudelock'ta! :D

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Huzuru basketbol yorumlarında bulamasanız da Goudelock'ta bulabilirsiniz. Ben iki haftadır öyle yapıyorum, şiddetle tavsiye ederim. Huzur Andrew Goudelock'ta! :D

Gou'nun oyunundan memnun olmamak mümkün değil,umarım en kötü günü dünkü gibi olur :D

Dün ben koçu da beğendim hakkının verilmesini istiyorum bazen öyle setler çiziliyor ki insan gerçekten hayret ediyor,Semih'in ilk çeyrekteki smacı mesela.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emir'in içine kimi zamanlar Larry Bird'ün kaçtığını seneler önce söylemiştim. Dilerim ki içinde kaldığı süreler daha uzun olur. Hatta mümkünse yerleşsin oraya ve hiç çıkmasın. :)
amin abi ....

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
sen adamsın Volkan abi sana hetrşey serbest.
sinirli olduğun zaman boşalmak için bana yaz whatsup dan  , yaz ama başka bir şey yapma :)
misal @ardglr kardeşim 20 sayı dan 10 a düşünce fark çıldırıyor sonra ben sakinleştiriyorum kendisini telefonda
sinirleri alınmış bir budist gibiyim bu aralar maçları izlerken tv başında ...
başı sıkışan bana gelebilir

Abi yeni gördüm, evet çıldırmalarım oluyor maç içinde :) burada da çok kez yazdım, 1-2 hamleyle kopacak maçlarda hep ortak ediyoruz rakibi, maçı sıkıntıya sokuyoruz. Bu da oynadığımız bütün maçlarda çok belirgindi, ama bugün de konuştuk zaten, bunlar zamanla rayına oturur. Konsantrasyon problemlerini çözmemiz gerekiyor.

Bunun dışında Oaka'da kaybetmek belki çok anormal olmaz ama alınacak galibiyetin anlamı çok büyük bana göre. Maç içindeki düşüşlerimizi biraz azaltırsak ve sahaya korkmadan çıkabilirsek orada kazanmamak için hiçbir sebep yok.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Arda'm benim bi şikayetim yok senden yana 8)
Seninle whatsup tan maç takibi oldukça keyifli
kendimin ne kadar sabırlı ve sakin olduğumu fark ediyorum  :)

Bu arada Dr.Arda tayin istanbula çıktı. Cerrahpaşa güzel bir fenerbahçe li doktoru bekliyor....

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Arda'm benim bi şikayetim yok senden yana 8)
Seninle whatsup tan maç takibi oldukça keyifli
kendimin ne kadar sabırlı ve sakin olduğumu fark ediyorum  :)

Bu arada Dr.Arda tayin istanbula çıktı. Cerrahpaşa güzel bir fenerbahçe li doktoru bekliyor....

Teşekkür ederim abi, artık maçlarda görüşmek dileğiyle diyim :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Teşekkür ederim abi, artık maçlarda görüşmek dileğiyle diyim :)
whatsup daki tempo ile maç izlersek çalışacağın kardiyoloji servisine ilk sen gidersin  (Allah korusun ) aman diyim 8)

Çevrimdışı bugra

• Üye
Emir her sezonun ilk dönemlerini iyi oynuyor. Önemli olan işlerin ciddileşip, savunmaların sertleştiği ilerleyen aylarda motoru yakmaması. Ancak bu yıl kendi topunu yaratabilen oyuncu sayısı önceki yıllara göre daha fazla olduğu için Emir'e binen yük de daha az olacak. Daha az yıpranacağı için aynı çizgiyi koruması daha yüksek ihtimal.