Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862300 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
işin en ilginci Obradovic'in seti yol diyenler var twitter'da falan..Ya adamın bir sürü hücum düzeni var hatta Gaziantep maçını sırf sette inat ettiği için kaybettik.Ama oyuncular yapamıyor işte...Sıkıntı orada...

Öyle ama 1 bucuk senedir Obradovic bu klübe hiç bir şey kazandırmadı hiç bir şey katmadı malesef. Acı olan bu.

Nasil katmadi?  Kulubun bir onceki sene icinde oldugu duruma bakiniz. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
söylediği yanlış değil ama bu, bu maçın ardından söylenecek birşey değil bence. bu maçın bahanesi bu olamaz. Savunma yapmakla kulüp şampiyonluğu sayıları arasında ne bağlantı vaR?
Okan, bahane olduğuna emin misin onun? Zira zaten yukarıda sıralamış ve hatta bu maç özelinde değil genel olarak konuşmuş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
olur böyle sıkıntılar...
keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. yapacak birşey yok
buradan Ayağa kalkacağız , ve savaşmaya devam edeceğiz.
ARCH ENEMY - We Will Rise (OFFICIAL VIDEO)

biraz sert parçadır ama çok severim
''WE ll Rise '' ARc Enemy  @bohannon_1907

üzerimizdeki ölü toprağını atalım tekrar motive olalım perşembe günü Barcelona maçı var.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
TAKIMI bize yakın avrupa ülkelerinden birinemi taşısak orda yaşayıp orda antreman yapsalar sadece maçlara gelip gitseler belki başarı gelir
bizim havada, suda, yemeklerde biryerde bir sorun var galiba AMERİKA milli takımını alsak gelsek onlarda başarısız olur gibi
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı exex

• Üye
 ;D  ;D  :-X
Adam kestane demis, ne var bunda? :)  Sen sukret, forumda hakim olan saygi ve terbiye ortamindan cekinip, Hoca'ya ana avrat kufretmemis. 

Çevrimdışı exex

• Üye
Öyle ama 1 bucuk senedir Obradovic bu klübe hiç bir şey kazandırmadı hiç bir şey katmadı malesef. Acı olan bu.

Obradovic olmasa ne kazanacaktık ? Kupa vs anlamında yine bunları.
Öyle sanıldıgı gibi Avrupa bizim adımızı duyunca titremiyor maalesef. Koç sayesinde F4 adayları arasında gösteriliyoruz , saygı duyuluyor . Kendi evimizde kazanma kültürümüz oturuyor vs vs. Katılmayabilirsiniz ama Obradovic'e buraya yatmaya gelmiş adam muameleside ayıptır.Obradovice ayıp değil basketbola ayıptır.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
kıskanma zeki abi
senin jenerasyonu da biliriz

Bunlar nene hatun zamanından kalma galiba, bizim zamanımızda bir Nicole vardı :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ulan "yazmayayım yazmayayım" diyorum ama olmuyor. Biri geliyor Obradovic'e "kestane" diyor, öteki geliyor, sinsilikle fırsat kollayıp yenilgi sonrası veriyor veriştiriyor. Ötekisi geliyor, "Obradovic başarısız" diyor.

Yahu adama sorarlar, "sen ne menem bir başarı timsaliydin de bu adam seni başarısız yaptı?" diye. Yazılanları okuyanlar konuyu bilmese her sene F4'e bizim adımızı "fix" yazıp yanımıza 3 takım seçiyorlar sanacak. Lan tırto, senin takımının bir başarı aboneliği ihtimali varsa o en yüksek ihtimalle bu adamla olur. Kaldı ki bu adam da tanrı değil, Top16'da elendiği zamanlar da olmuş bilmem kaç EL şampiyonluğu sonrası. Bu neyin egosu, neyin mücadelesi bir türlü anlayamıyorum.

Beğenilmeyen Pianigiani'nin bile kaç tane F4'ü var, kendisinden çok daha fazla bütçeli takımlara karşı elde edilmiş. Hatta kendisinin bir de, devresi 47-9 biten, sonucu 89-41 gibi bir skor olan, toplam "index-rating"de -2 gibi bir rakama ulaştığı Top8 maçı var Olympiacos'a karşı ki diğer 3 maçı kazanıp elemişler ve F4 yapmışlardı o sene. Sen bir düşünsene Top8'de böyle maç kaybettiğini? Neler söylerdin o zaman değil mi? Ne adamlığı kalırdı koçunun, ne haysiyeti kalırdı oyuncunun.

Demem o ki, dünkü maç gibi maçlar her zaman oluyor ve olacak. Bazen bize denk gelecek, bazen de biz başkasına denk getireceğiz. Oyuncuların mücadele zaafı beni de kızdırdı ancak takımın problemlerini tartışmak yerine sorun-çözüm ikilisini "koç başarısı-transfer doğrusu/yanlışı" seviyesine indirgeyerek yıllardır nereye vardık? Takımda köklü değişiklikler olmuş, oyuncular çok az dinlenmiş, rol dağılımları oturmamış, daha senenin başı, kıçını da yırtsan bu sene Obradovic'le tamamlanacak v.s... Biraz zaman lazım takıma ama her yenilgi sonrası aynı teraneler de sıkıyor artık. EL formasyonu gereği gerçek turnuva Top16'dan sonra başlıyor, bu bir. İkincisi bizim lig de Mayıs sonunda belli oluyor.

Ya da olmadı, Şubat gibi Bartzokas'ı, parası neyse verir getiririz. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Bartzokas ile ilgili düşüncem aynı hataları olduğunu kabul etmekle birlikte Obra'ya bile tahammül edemeyen adamlar bir aya Bartzokas'ı modern salonumuzun krişlerine asar(adını değil kendisini).

...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Çok sıra dışı bir maç oldu. Obradovic yönetimi altında ilk kez böylesine silik bir oyun oynadık.

Yeterince savaşmadık bunu kabullenmek lazım. Bu açıdan durum gerçekten üzücü.

Her ne şartta olursa olsun oyuncuların reaksiyon vermesi lazımdı. Zoric çok eleştiriliyor ancak elestirilemeyecek tek özelliği her zaman yürekten mücadelesi. Bu açıdan dun takımda ayri yere koyacagim tek oyuncu bence Zoric ti.
Cem abi bilir Bjelica çok özel sempati beslediğim bir oyuncuydu düne kadar. Dün bendeki tüm sempatisini bitirdi. Bu kadar silik ve duyarsız olduğunu hatirlamiyorum. En azindan sert fauller yapardi, dün turnike bile sokamadı. Geçen sene beğenmediğimiz Kleiza bile rakiplerle didişiyordu kötü olduğumuz maçlarda.

Bu bağlamda vahim olan PAO ya mac kaybetmek değil, maçı savaşmadan bırakmak ve kabullenmişlik....

Koçun açıklamalarına şahsen takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence kötü niyetle calistigi yeri kucumseyecek aciklamalarda bulunacak kadar aptal bir insan değil.

Bence şuan tek ihtiyacimiz olan sabir EL de fiksture baktigimda Barcelona macina kadar 2 galibiyet yeterli diye düşünüyordum. Kağıt üzerinde şu ana kadar fena gitmiyoruz en azindan normal sezon için yeterli bir performansimiz var bence.

Şimdi önemli olan dibe vurdugumuz bu noktadan Top 16 ya kadar yapacagimiz değişiklikler gerek transfer olsun gerek oyuncuların farklı roller biçilmesi olsun bunların tamamlanması gerekiyor. Bence koç bu zamanı iyi değerlendirecektir.

Son olarak enseyi karartmayın derim bu değirmen daha cok su götürür.. Erken form bulmaktansa geç form tutalim daha iyi.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
yazmiyim yazmiyim dedim de

ivkovic de obradovicte gitmeli bu ulkeden hakketen.eski gucunde olmayan panaya zalgirise yenilmis adamlar sonuçta.tarihimizde euroleague sampiyonluklari yazilan takimlara bu mudur reva gorulen?
basarisiz gönder aydin orsu.basarisiz gonder tanjevici.basarisiz gonder neveni.basarisiz gonder pianigianiyi.

takim kotu gonder 2 aylik hickmani gonder dunya sampiyonasinda final gormus bogdani bjelicayi.hemen transfer lazım cunku.ancak oyle basari gelir di mi?

bize ergin gergin atamanlar lazim.kendi b.kumuzda bogulalim.ne adamlar gelmis sabirsiz ulke yuzunden hic edilmis.bize cok bunlar.hakketen ya.
bize reva olan voleybolda oldugu gibi 2 sene sampiyon olup avrupada buyuk olup sonra aziz beyin seker hacmine gore basaridir.bu taraftara aziz yildirim bu ulkeye tupculer gerginler revadir.haktir.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 20:18:38 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
takım bugün öğlen gelmiş..Aziz Başkan Obra ve Gerardini ile Ömer'i çağırmış.Toplantı yapmışlar..Tam içeriğini öğrenemedim ama Başkan, Obra'nın gönlünü almış gazı vermiş.. Daha uzun yıllar kalacaksın gibisinden bir şeyler söylemiş...Muhtemelen transfer de konuşulmuştur ama alamadım...Yarın daha detaylı çıkar bir şeyler 

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
takım bugün öğlen gelmiş..Aziz Başkan Obra ve Gerardini ile Ömer'i çağırmış.Toplantı yapmışlar..Tam içeriğini öğrenemedim ama Başkan, Obra'nın gönlünü almış gazı vermiş.. Daha uzun yıllar kalacaksın gibisinden bir şeyler söylemiş...Muhtemelen transfer de konuşulmuştur ama alamadım...Yarın daha detaylı çıkar bir şeyler
Abi koçun ne isteği varsa ne pahasina olursa olsun yerine getirilsin. Hemen bugün sözleşme uzatmalı başkan madem niyeti var. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ulan "yazmayayım yazmayayım" diyorum ama olmuyor. Biri geliyor Obradovic'e "kestane" diyor, öteki geliyor, sinsilikle fırsat kollayıp yenilgi sonrası veriyor veriştiriyor. Ötekisi geliyor, "Obradovic başarısız" diyor.

Yahu adama sorarlar, "sen ne menem bir başarı timsaliydin de bu adam seni başarısız yaptı?" diye. Yazılanları okuyanlar konuyu bilmese her sene F4'e bizim adımızı "fix" yazıp yanımıza 3 takım seçiyorlar sanacak. Lan tırto, senin takımının bir başarı aboneliği ihtimali varsa o en yüksek ihtimalle bu adamla olur. Kaldı ki bu adam da tanrı değil, Top16'da elendiği zamanlar da olmuş bilmem kaç EL şampiyonluğu sonrası. Bu neyin egosu, neyin mücadelesi bir türlü anlayamıyorum.

Beğenilmeyen Pianigiani'nin bile kaç tane F4'ü var, kendisinden çok daha fazla bütçeli takımlara karşı elde edilmiş. Hatta kendisinin bir de, devresi 47-9 biten, sonucu 89-41 gibi bir skor olan, toplam "index-rating"de -2 gibi bir rakama ulaştığı Top8 maçı var Olympiacos'a karşı ki diğer 3 maçı kazanıp elemişler ve F4 yapmışlardı o sene. Sen bir düşünsene Top8'de böyle maç kaybettiğini? Neler söylerdin o zaman değil mi? Ne adamlığı kalırdı koçunun, ne haysiyeti kalırdı oyuncunun.

Demem o ki, dünkü maç gibi maçlar her zaman oluyor ve olacak. Bazen bize denk gelecek, bazen de biz başkasına denk getireceğiz. Oyuncuların mücadele zaafı beni de kızdırdı ancak takımın problemlerini tartışmak yerine sorun-çözüm ikilisini "koç başarısı-transfer doğrusu/yanlışı" seviyesine indirgeyerek yıllardır nereye vardık? Takımda köklü değişiklikler olmuş, oyuncular çok az dinlenmiş, rol dağılımları oturmamış, daha senenin başı, kıçını da yırtsan bu sene Obradovic'le tamamlanacak v.s... Biraz zaman lazım takıma ama her yenilgi sonrası aynı teraneler de sıkıyor artık. EL formasyonu gereği gerçek turnuva Top16'dan sonra başlıyor, bu bir. İkincisi bizim lig de Mayıs sonunda belli oluyor.

Ya da olmadı, Şubat gibi Bartzokas'ı, parası neyse verir getiririz. 8)

Son noktasina kadar katiliyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bartzokas ile ilgili düşüncem aynı hataları olduğunu kabul etmekle birlikte Obra'ya bile tahammül edemeyen adamlar bir aya Bartzokas'ı modern salonumuzun krişlerine asar(adını değil kendisini).

Sesli guldum buna :)