"nikosmahlas" sana en ufak katılmıyorum.Omer Kocsan da takımı elestiriyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Bu adam bilmiyor mu Barca F4 yaptıgını,ahmak mı,vicdansız mı?Velev ki Hickman yuhalanmıs ben salonda degildim seyrederken de gormedim.Taraftar yanlıs yaptı bana gore dersin.Ahmak,vicdansız,basketbol cahili deme hakkın yok.
Bu seyirci,taraftar basarı hak etmiyor da, 2 senenin sampiyonu kocunu doven Oly taraftarı mı hak ediyor?Salonu dolduran,kombine rekoru kıran,yenildiginde bile Obradovic'e marslar soyleyen taraftar hak etmiyor da salonu doldurmayanlar mı hak ediyor.Omer Kocsan da mı anlamıyor basketboldan,Barca'nın F4 yaptıgını bilmiyor mu?Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Ahkam mı kesiyor,akıl fakiri mi,ahmak mı,vicdansız mı,memnuniyetsiz mi,basketbol cahili mi?
Takımın butcesi belli,20m dolar/avro neyse,takım butceyi veriyor,kocun istedigi oyuncular alınıyor.Taraftar da rekor kırıyor.Burada yapılan sey sesli dusunmek,ahlam da kesilse kendi aramızda konusuyoruz.Sabırsız diyebilirsin,Hickman eger yuhlandıysa salonda degildim bilmiyorum yanlıs yapıldı diyebilirsin.Ama digerlerini deme hakkın bana gore yok.
Ayrıca Real Madrid Obra olmadan da kupaları topluyor.Kocu son derece basarılı ve buyuk farkla kupaları alıyorlar.Kaybettikleri tek kupa CL onu da finalde kaybettiler.4. olmadılar.Obradovic giderse de kendi birsey kaybetmez.Orada da kupaları toplar.Klup,taraftar elinden geleni yapıyor.Gitmesini istemem.Giderse kendi tercihidir.