Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862266 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
spontane gelişti  mola alamazdik çünkü rib sonrası hücuma çıkmıştık ...
O şutu soksa bayram olurdu girmedi üzüldük

Abi spontane evet de Emir yıllardır bu seviyede oynuyor, o pozisyonda üçlük kullanılır mı yani. Geçen yıl da son topta kaybetmiştik, Bojan kaçırmıştı ama boş üçlüktü. Şimdi Goudelock varken, ki yaklaştı topu almak için, vermedi. Ama sağlık olsun tabii, kaybedeceksek böyle kaybedelim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Besim Hoca burda tanısmaktan en keyif aldıgım arkadaslardan birisin.Kibarsın,kulturlusun senle konusmaktan zevk alıyorum.Hocam mucadele vardı.Bjelica'nın ozellikle basketleri,Zoric'in mucadelesi,basketleri cok keyifliydi.Ama kaptırılan toplar,Oleson devamlı bombos attıgı uclukler,o Huertas denen pisligin devamlı attıgı benzer sayılar cok canımı sıktı.Sonuc olarak az fark var,kazanadabilirdik.kazansaydık bunları belki de hic konusmayacaktık.Ama artık biz o org. hucumları devamlı yiyen degil de atan takım olalım istiyorum.

Abi, tesekkurler.  Ben de her yorumunu keyifle okuyorum.  Hemfikir olmadigim bazi yerler olsa da, bir suru farkli spor dalinda guzel argumanlarin oluyor. 

Lafini acinca, soylemeden gecmeyelim.  Su Ispanyol takimlarinda oynayan yerli ve yabanci oyuncular kadar gicik kaptigim baska bir yer daha yoktur sanirim. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bir maç son topa kaldıysa, hele hele karşında her sene f4 oynayan bir takım varsa ve sen tuttuğun takımı yerden yere vuruyosan ya ahmaksındır ya da vicdansız. Bu takımın en büyük handikapı basketboldan zerre anlamayan ama en sevdiği şey ahkam kesmek olan taraftarıdır. Yapılan eleştriler o kadar boş ki, çıldırmamak elde değil. Sadece bu platformdan bahsetmiyorum tabi. Hickman'ı kasım ayında yuhlamaya kalkan akıl fakirlerini de gördük. Gerçekten başarı maşarı bizim hakettiğimiz şeyler değil.

Basketbolu güzel yapan şey 2+2'yi vereceğin kararlarla 5 6 yapabilmek. Bunu yaparken de herkesin o hep söylediği kimya devreye giriyor işte. O kimya da transferi yaptık hadi oynayın diye olmuyor, antrenman denen şey laf olsun diye yapılmıyor. Senelerce panathinaikos'u izledim, kasım ayında dökülüyorlar gibi gözükürlerken nisan ayında kupayı kaldırıyolardı. kısa rotasyonu neredeyse tamamen değişmiş bir takımız en nihayetinde, henüz koç rotasyonu yerleştirme aşamasında. Bu memnuniyetsiz ve en kötüsü basketbol cahili taraftar izin verirse bir şeyler olacak ama pek de umutlu değilim açıkçası.

Dusuncelerime tercuman olmussun.  Oradaki vurgu su ifadede: "takimi yerden yere vuran".  Takimi elestirmek ile zalimce yerden yere vurmak arasinda ciddi bir nuans var.  Gectigimiz birkac haftada bunu tam olarak ifade edemedik sanirim.  Takimi yerden yere vurup, bir seylerin olmasini beklemeyenlere karsi cikinca, sanki "her" elestiriye karsiymisiz bir tablo olustu.  Fakat oyle degil. 

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
koç luk ne var du bugün  ?
Beni siksen koça laf etmem edemem . Haddim değil
böyle değerli adamlar bu klübe her zaman gelmiyor
seneye real ile kupa kaldırdigi zaman ah keşke zart  zurt deriz hep beraber
Abi siz Obra-Real muhabbeti yaptıkça bunalıma giriyorum.Koç inşallah uzun yıllar başımızda kalacak,ben inanıyorum
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Abi siz Obra-Real muhabbeti yaptıkça bunalıma giriyorum.Koç inşallah uzun yıllar başımızda kalacak,ben inanıyorum
benim hiç ümidim yok abi bu sene son görüşümüz olur muhtemelen koç'u.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
benim hiç ümidim yok abi bu sene son görüşümüz olur muhtemelen koç'u.
Taraftar bu kadar vicdansızca davranmazsa koç ayrılmaz,hele ki birşeyler kazanmadan,kazandırmadan hiç ayrılmaz kardeşim

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bazı seyler 2 yıldır devam ediyorsa bunu eleştirmek gayet dogal. Bunun kasımı nisanı yok. Bu takım gecen kasımdan beri leblebi gibi üclük yiyor. 
yüzde %40ların üstünde üclük yemeye devam ettigi sürece de kaytbetmesi kırılgan bir takım olması gayet dogal

Bugün müthiş mücadele ettiler ama yarın en ufak bir deplasman macında dagılmaya musait bir ortam mevcut ki bunu da bu macta gördük.
1:30 dakika 12-0 gibi bir seri yedik.

2-3 tane sutör aldık yine %20lerle üclük atıyoruz.

bu gibi şeyler aylardır devam ediyor. Sizin önününzde nasıl somut birsey var ki, nisanı bekleyin diyebiliyorsunuz
Gerci beklemeyip ne yapacaksak :D

Teodosic gelmedigi günden bu yana, eleştirilerin dozajını artırdım :D :D
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 00:46:00 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi spontane evet de Emir yıllardır bu seviyede oynuyor, o pozisyonda üçlük kullanılır mı yani. Geçen yıl da son topta kaybetmiştik, Bojan kaçırmıştı ama boş üçlüktü. Şimdi Goudelock varken, ki yaklaştı topu almak için, vermedi. Ama sağlık olsun tabii, kaybedeceksek böyle kaybedelim.
bende kızdım  vallaha mac anında daha dogru oynamaksi lazımdı  ama sağlık olsun. Yolun başındayiz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taraftar bu kadar vicdansızca davranmazsa koç ayrılmaz,hele ki birşeyler kazanmadan,kazandırmadan hiç ayrılmaz kardeşim
taraftarlık durum yok murat.
saçma sapan durumlar var.isin kısası Bizden cacik olmaz.
konuşuruz bi ara

hmetin

• Ziyaretçi
"nikosmahlas" sana en ufak katılmıyorum.Omer Kocsan da takımı elestiriyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Bu adam bilmiyor mu Barca F4 yaptıgını,ahmak mı,vicdansız mı?Velev ki Hickman yuhalanmıs ben salonda degildim seyrederken de gormedim.Taraftar yanlıs yaptı bana gore dersin.Ahmak,vicdansız,basketbol cahili deme hakkın yok.
Bu seyirci,taraftar basarı hak etmiyor da, 2 senenin sampiyonu kocunu doven Oly taraftarı mı hak ediyor?Salonu dolduran,kombine rekoru kıran,yenildiginde bile Obradovic'e marslar soyleyen taraftar hak etmiyor da salonu doldurmayanlar mı hak ediyor.Omer Kocsan da mı anlamıyor basketboldan,Barca'nın F4 yaptıgını bilmiyor mu?Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Ahkam mı kesiyor,akıl fakiri mi,ahmak mı,vicdansız mı,memnuniyetsiz mi,basketbol cahili mi?
Takımın butcesi belli,20m dolar/avro neyse,takım butceyi veriyor,kocun istedigi oyuncular alınıyor.Taraftar da rekor kırıyor.Burada yapılan sey sesli dusunmek,ahlam da kesilse kendi aramızda konusuyoruz.Sabırsız diyebilirsin,Hickman eger yuhlandıysa salonda degildim bilmiyorum yanlıs yapıldı diyebilirsin.Ama digerlerini deme hakkın bana gore yok.

Ayrıca Real Madrid Obra olmadan da kupaları topluyor.Kocu son derece basarılı ve buyuk farkla kupaları alıyorlar.Kaybettikleri tek kupa CL onu da finalde kaybettiler.4. olmadılar.Obradovic giderse de kendi birsey kaybetmez.Orada da kupaları toplar.Klup,taraftar elinden geleni yapıyor.Gitmesini istemem.Giderse kendi tercihidir.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
taraftarlık durum yok murat.
saçma sapan durumlar var.isin kısası Bizden cacik olmaz.
konuşuruz bi ara
Konuşalım abi valla kafayı yıyecem bugunku maç için bile koçu suçluyorlar ya deli olacam.Akbabalar pusuya yatmış bekliyor resmen şu adamda giderse bir daha da basketbol falan izlemem bir bok olmaz bizden bu kafayla

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
"nikosmahlas" sana en ufak katılmıyorum.Omer Kocsan da takımı elestiriyor.Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Bu adam bilmiyor mu Barca F4 yaptıgını,ahmak mı,vicdansız mı?Velev ki Hickman yuhalanmıs ben salonda degildim seyrederken de gormedim.Taraftar yanlıs yaptı bana gore dersin.Ahmak,vicdansız,basketbol cahili deme hakkın yok.
Bu seyirci,taraftar basarı hak etmiyor da, 2 senenin sampiyonu kocunu doven Oly taraftarı mı hak ediyor?Salonu dolduran,kombine rekoru kıran,yenildiginde bile Obradovic'e marslar soyleyen taraftar hak etmiyor da salonu doldurmayanlar mı hak ediyor.Omer Kocsan da mı anlamıyor basketboldan,Barca'nın F4 yaptıgını bilmiyor mu?Macın kaybedilmesinin sorumlusu Hickman'dır diyor.Ahkam mı kesiyor,akıl fakiri mi,ahmak mı,vicdansız mı,memnuniyetsiz mi,basketbol cahili mi?
Takımın butcesi belli,20m dolar/avro neyse,takım butceyi veriyor,kocun istedigi oyuncular alınıyor.Taraftar da rekor kırıyor.Burada yapılan sey sesli dusunmek,ahlam da kesilse kendi aramızda konusuyoruz.Sabırsız diyebilirsin,Hickman eger yuhlandıysa salonda degildim bilmiyorum yanlıs yapıldı diyebilirsin.Ama digerlerini deme hakkın bana gore yok.

Ayrıca Real Madrid Obra olmadan da kupaları topluyor.Kocu son derece basarılı ve buyuk farkla kupaları alıyorlar.Kaybettikleri tek kupa CL onu da finalde kaybettiler.4. olmadılar.Obradovic giderse de kendi birsey kaybetmez.Orada da kupaları toplar.Klup,taraftar elinden geleni yapıyor.Gitmesini istemem.Giderse kendi tercihidir.
ne topluyor abi real madrid ?
En son ne zaman Euroleague aldı REal biliyormusun ? ve son euroleague aldığı zaman koçu kimdi biliyormusun ?
o hayvani bütçe ve o oyuncular ile 3 senedir final 4 kazanamıyor adamlar ayrıca geçen sene ligde saha avantajları olmasına rağmen ligi bile alamadılar.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 01:02:40 Gönderen: Cem Ağrak »

hmetin

• Ziyaretçi
ne topluyor abi real madrid ?
En son ne zaman Euroleague aldı REal biliyormusun ? ve son euroleague aldığı zaman koçu kimdi biliyormusun ?
Bilmiyorum Cem Hocam, ben finali de basarısızlık gormuyorum.CSKA ya da Real icin sonucta F8,F4 de elenmiyorlar.Final oynuyorlar.Sene bası Barca'ya fark atarak kupa kazanmadılar mı?Ligi almadılar mı?CL de de final oynamadılar mı?Bunlar kupa degil mi?
Yanlıs biliyormusum yazdıgına gore ligi kaybetmisler.Ben Cl finalini basarısızlık gormuyorum Hocam
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 01:04:16 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bilmiyorum Cem Hocam, ben finali de basarısızlık gormuyorum.CSKA ya da Real icin sonucta F8,F4 de elenmiyorlar.Final oynuyorlar.Sene bası Barca'ya fark atarak kupa kazanmadılar mı?Ligi almadılar mı?CL de de final oynamadılar mı?Bunlar kupa degil mi?
Yanlıs biliyormusum yazdıgına gore ligi kaybetmisler.Ben Cl finalini basarısızlık gormuyorum Hocam

Geçen sene ligi kaybettiler, ondan önceki sene almışlardı. Gerçi kaybettikleri takım da Barcelona.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
active ;
bak heyecanlı delikanlı Kürşat kardeşim. ben kendimi senin yerine koyuyorum ve san hak vermek için elimden geleni yapıyorum. söylediklerinde haklılık payın olmak ile beraber çok ciddi bir fikirlerini anlatamama ve uslup sorunun var. birçok adam ile tartıştın ve hepsi senden 10 yaş büyük ama 1 kere bile hiç sen haksız olmadın. bunu düşünmeni istiyorum

gelelim ikinci mevzuya @pikenrol nickli benim dostum İskender... sadece basketbol konuşmayız onunla , hatta çok farklı dşünüyoruz ama severim paylaşımlarımız çok var. kendisi net takıntılı adamdır ona da söylüyorum zaten. bazen beni gıcık eder. deli eder :) ama canı sağolsun..insanız farklılıklar olması doğal

o da takımın ihtiyaçları konusunda seninle benzer düşünüyor. ama her yenilgi sonrası aynı şeyleri yazmıyor. fırsatın varsa bugun kü maç yorumuna bi bak..
sıcağı sıcağına yenilgi sonrası gelip '' ben haklıydım bakın benim dediklerim olmadı işte yenildik '' gibi yazarsan haklı olarak tepki gelir diye düşünüyorum...

benden bu kadar