Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846002 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Ligtv de ayni anda yayinliyorsa ligtv den izlenebilir aslında. Daha az reklam giriyor ligtv de dansçı kızları izleyebiliyorsunuz :)

Abi pana maçını,hem lig tv hemde ntvspor vermişti.

Büyük ihtimal yine böyle olacak
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
2.40 - 1.53

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ntvspor haricinde bizim maç ligtv2 de gs maçı ligtv3 te olacak maç saatleri arasında 30 dk olduğundan...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Kimler yok bayernde simdi?

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1174 : 11 Kasım 2014, 00:26:53 »
Kac gundur yazıp yazıp siliyorum.Gunlerdir devamlı bir laf sokma istegi ve arzusu var.Kendi adıma konusabilirim.Ben son 2 yıldır Panathinakos'un kadrosunun iyi olmadıgını dusunuyorum.FB yi yenecek kadrosu olmadıgını hele ki fark atacak bir kadrosu kesinlikle olmadıgını dusunuyorum.Panathinakos F4 yapar.O zaman herkes etegindeki tası doker.
Milano'nun Panathinakos'dan 30 yemesi ne kadar dengesiz bir takım oldugunu gosterir.Yarın Bayern yenip,Milano da rovansta 20 fark atsa ne olacak.Bunlar olabilir.Ben Panathinakos'un son 2 yılki kadrosunun guclu bir kadro oldugunu dusunmuyorum.

Herkes kulture,sisteme farklı bakıyor olabilir.Yeterince inanmıyor olabilir.İyi spor iyi oyuncuyla oynanır.Cem Hoca sonuna kadar haklı KSK macını yenince 15 sayfa oluyorsa yenince 6 sayfa kalmasın diyor.Yine kendi adıma macı seyredemedim.Ayrıca mac kaybedilseydi moral bozuklugu dısında benim icin bir anlamı olmayacaktı.Canım sıkılırdı ama telafisi olmayan bir mac degildi.Ligde 8. olarak Play Off'a girsen bile sampiyonluk sansın var.Keske u macta 10 sayı yiyip Cumhurbaskanlıgı Kupasını kazansaydık.Onun telafisi yoktu.Yazın okuyalım teknik analiz yetenegim olsa yazarım.Yazsın 30 sayfa arkadaslar okuyalım.

Cakallar turemis?Cakal kimdir?Boyle yorumlar yapılacaksa isim verilsin.Hickman konusu bence mac bileti alan,kombine alan taraftarın medeni olcude protesto hakkı vardır.Ama dersin ki bunu mac icinde yapma mac sonu yap sonuna kadar haklısın.Medeni protesto hakkı da vardır.Benim yoktur ama o kombineyi alan taraftarın vardır.Erkendir gectir zaten herkes aynı dusunse forum olmaz.Sana gore cok dogru olan bir digeri icin aynı olcude dogru olmayabilir.Hickman Sampiyon takımın oyuncusu MVP Tyrus Rice olmustu sanırım ama Ricky Hickman da onemli oyunculardandı.Eger bu takıma 1 olarak alındıysa,oyuncu bunu bilerek geldiyse o zaman ne oyuncu sikayet etmeli ne de perf. kotu ise elestirene tepki gosterilmemeli dusuncesindeyim.

Takım iyi oynar kotu oynar,yener yenilir ama onemli olanın mactan cıkarken "arkadas sahaya yuregini,terini koymayan yoktu " dedirtmek oldugunu dusunuyorum.Herkes gecen sene icin Bo Mc Clebb ve Zoric bu sene de yine Zoric'in kotu de oynasa kotu mucadele etmedigi konusunda hemfikirdir.Kleiza dogru transfer ama cok buyuk hayal kırıklıgı idi.Jackson,Sekulic net yanlıs transferlerdi.Bu seneki kadro yapısında da elestiriler olabilir.Yanlıs varsa elestiri olabilir.Buna tepki gostermenin anlamı yok.2 sene boyunca basımızda antrenor diye birsey yoktu Bayan Basketbolda her 2 bransta da tartısmalı transferler var.Elestiri olmalı Serhat,İzzet,Melih kadroya girmekte zorlanıyor.Bunların hicbiri ucuz oyuncu degil, bir arkadas cıkıp bu 3-4 oyuncu yerine bir tane daha mantıklı transfer olsaydı diyebilir.Ona saldırmaya gerek yok.Sayıca cok olmanın da faydası vardır.Allah korusun 4 oyuncun birden sakatlanır o zaman bu kadro siskinliginin faydası da olabilir.Ama genislik ile siskinlik de aynı degildir.Bence medeni oldugu surece her elestiri ve ovgu olabilmeli

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
Gavel kesin yok, Djedovic de sakatlanmış, büyük ihtimalle oynamayacakmış bu hafta.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1176 : 11 Kasım 2014, 07:50:26 »
Yorum yapınca yorumlarınıza eleştiri gelmesin mi istiyorsunuz?

Dünyada bundan daha saçma bir şey olamaz.. İnsan bir konu hakkında yorum yapıyorsa o konu hakkında yaptığı yorumlar için eleştirilere hazır olmalı.. Aksi durumda zaten kendisi o yoruma inanmıyor anlamına gelir.

Yazınız da verdiğiniz basketbol bilgilerinin bir çoğu tartışılır ancak ben sadece 1 ini örnek göstereceğim. Jackson transfer yanlış demişsiniz.

Ben Jackson ın buraya gelmeden önce çok maçını izledim. Jackson buralarda süper star olabilecek bir yetenekte oyuncu.. Ondaki kişisel skor potansiyeli şuan Avrupa'da hiç bir guard ta yok. Jackson'ın sıkıntısı buraya adapte olmak istemedi. Hem kafasında NBA'yı bitirmediği için hem de bizim sabredemediğimiz için bu transfer hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Hem dönemin şartları hem de eldeki potansiyele göre gayet doğru bir transferdi..

Karşıyaka maçı özelinde de takım sezona çok kötü girdi. Hele hele Pana maçı sonrası taraftar bile ümidini kesti bu takımdan.. Ancak son 2 maçtır takım toparlanıyor ve ümit vereci bir basket oynuyor. Geçmişte olan bitenleri değiştiremeyeceğimize göre şuanda bu takımı konuşarak, destekleyerek bu ümit verici basketbola eleştiri veya övgülerle yardımcı olabiliriz.

Ne yapalım yani Pana maçı kaybedildiği için, Karşıyaka finali kaybedildiği için bütün sezon her maçta bunlar mı konuşalım?
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1177 : 11 Kasım 2014, 08:52:17 »
Ben genel yazacağım biraz, bizim temel sorunumuz, biz sporu sevmiyoruz.

Egolarımızı tatmin etmek için sadece takım odaklı düşünüp kazanmayı seviyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Oysa sadece sporda değil hayatın her alanında kaybetmek vardır. İş hayatınızda, aşk hayatınızda, okul hayatınızda, kazanmak ve kaybetmek arasında gidip gelirsiniz. Kimi zaman kazanırsınız kimi zaman kaybedersiniz. Aramızda sınıfta kalanlar olmuştur, karnesinde zayıf olanlar olmuştur, başarısız bir öğrencilik hayatı yaşayanlar olmuştur. Bunlar yüzünden aileniz size kızmıştır ancak evlatlıktan reddetmemiştir. Biz takıma kızmıyoruz, doğrudan reddediyoruz. Bu ayrımı iyi yapamadığımız için sorunları çözemiyoruz.

Benim kombinem var. Kombinem var diye kendimde ekstra bir hak görmüyorum açıkçası. Lakin benim manevi kardeşim Kenan'ın anasına söven itlere de git yüzüne söyle sıkıyorsa derim, buna hakkım vardır. Spor bu, bir takımın kaybetmesi, 19 yaşındaki bir çocuğun anasına sövülmesine neden olacaksa eğer lanet olsun öyle spora.

Hepimiz bu takımın kaybettiği zaman üzülüyoruz. Yüzümüz beş karış maçtan çıkıyoruz. Göbek atmıyoruz yani kaybettik diye. Kaybediyoruz diye bu takımın koçu da, oyuncusu da üzülüyordur. Sadece 3-5 çakal vardır (kulübün içindeki) farklı emelleri olduğu için kıs kıs gülen. Bu adamların çarkına su taşımaktır sabahtan akşama kadar takımı yerden yere vurmak. Ne kadar ironik değil mi, yerden yere vurarak iyilik yaptığını sanarken, kan emici vampirlerin tuzağına düşmek.

Eleştirelim, eleştirmeyelim demiyorum. Kaç tane eleştiri mesajım var Obradovic'le ilgili, forumda duruyor. En son Barca maçından sonra isyan ettim. Utkan'la gecenin 3'ün de telefonda hareretli bir şekilde konuştuk. Ama eleştirmekle linç etmek arasındaki çizgiyi iyi bilmek gerekiyor.

Bir şeyi ısrarla söyleyip, savunmak (iki görüş içinde geçerli), ortak noktada buluşmaktan ziyade sadece kutuplaşmaya neden olur.

Son olarak ;

Herkes gibi bende bu takımın sürekli kazanmasını istiyorum. Kötü gördüğüm şeyleri kendimce eleştirmeye devam edeceğim. Ancak kaybettiğimizde de en az kazandığımız kadar keyif almayı bileceğim.

Bu nasıl oluyor söyleyeyim zira tuhaf bir cümle oldu.

Ben eğer İstanbul içinde olmama rağmen, 2.5 saat yol tepip o salona gidiyorsam, maçtan önce yaptığımız o buluşmaların, o sohbetlerin hazzıdır beni teşvik eden. Ben Fenerbahçe sayesinde hayatımın içinde çok önemli yer tutan insanlar kazandım. Bugün Cem Ağrak benim öz abim gibidir. En kötü günlerimde maddi manevi yardımıma koşmuştur. Umut'la kardeş gibiyizdir her zaman desteğini hissetmişimdir. Utkan'a arada takılırım elimde büyüdün diye. Okan gibi dünya iyisi bir adamı karşıma çıkartmıştır Fenerbahçe. Onur abi olsun, Uğur olsun böyle tertemiz insanları bu takım olmasa belki de tanıyamazdım. Furkan Zengin'in o eşsiz gülümsemesi hiçbir G.Saray'lı da yoktur mesela. Acaba ben uyurken Besim ne yazmış diye çayımı elime alıp bir heves foruma giriyorsam bunlar hep Fenerbahçe sayesindedir. Örnekleri çoğaltırım, ismini unuttuğum, yazamadıklarım kırılır mı diye düşünüyorsam şuan, işte bunların nedeni hep Fenerbahçe'dir.

Ben Fenerbahçe'yi sadece kazandığı için değil hayatıma kattıkları için seviyorum.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 08:52:56 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Gavel üstüne olur da Cedoviç de oynamazsa rahat bir galibiyet söz konusu olur. Cedoviç takımın en kilit parçası Bayern'de onun eksikliğini Miçiç ile kapatmalarına pek ihtimal yok. Biz her ne kadar guardsız olsak da elimizde bu açığı kısmen de olsa kapatabilecek kalitede adamlar var. Bayern'in kadrosu bu kadar geniş değil, o yüzden son maçlardaki yükselen grafiğimiz ile birlikte bu maçı da alırız diyorum.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
Yenilsek de barca macı ile baslamis oldugumuz cıkısa bu macı da kazanarak devam edecegimizi umuyorum. Pana mağlubiyetinden sonra takım daha derli toplu daha istekli gözüküyor umarım bu macla birlikte daha da artar bu direnc

spiker ve yorumcu konusundada nacizane fikrim ntv de ismail senol olursa ntv de izlerim yoksa ligtv. Olmayacağını biliyorum ama kaan kural ve ismail senol un aynı kanalda mac sunmasını isterdim. Kaan kural konusunda tepki alacağımı bilsemde

Kaan Kural adam gibi adamdır onu tanımayanlar 2 cümlesi ile onu asmaya kalktı. Kendisi artık spor medyasından yer almayacak bıraktı bu işleri

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #1180 : 11 Kasım 2014, 10:26:47 »
Ben genel yazacağım biraz, bizim temel sorunumuz, biz sporu sevmiyoruz.

Egolarımızı tatmin etmek için sadece takım odaklı düşünüp kazanmayı seviyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Oysa sadece sporda değil hayatın her alanında kaybetmek vardır. İş hayatınızda, aşk hayatınızda, okul hayatınızda, kazanmak ve kaybetmek arasında gidip gelirsiniz. Kimi zaman kazanırsınız kimi zaman kaybedersiniz. Aramızda sınıfta kalanlar olmuştur, karnesinde zayıf olanlar olmuştur, başarısız bir öğrencilik hayatı yaşayanlar olmuştur. Bunlar yüzünden aileniz size kızmıştır ancak evlatlıktan reddetmemiştir. Biz takıma kızmıyoruz, doğrudan reddediyoruz. Bu ayrımı iyi yapamadığımız için sorunları çözemiyoruz.

Benim kombinem var. Kombinem var diye kendimde ekstra bir hak görmüyorum açıkçası. Lakin benim manevi kardeşim Kenan'ın anasına söven itlere de git yüzüne söyle sıkıyorsa derim, buna hakkım vardır. Spor bu, bir takımın kaybetmesi, 19 yaşındaki bir çocuğun anasına sövülmesine neden olacaksa eğer lanet olsun öyle spora.

Hepimiz bu takımın kaybettiği zaman üzülüyoruz. Yüzümüz beş karış maçtan çıkıyoruz. Göbek atmıyoruz yani kaybettik diye. Kaybediyoruz diye bu takımın koçu da, oyuncusu da üzülüyordur. Sadece 3-5 çakal vardır (kulübün içindeki) farklı emelleri olduğu için kıs kıs gülen. Bu adamların çarkına su taşımaktır sabahtan akşama kadar takımı yerden yere vurmak. Ne kadar ironik değil mi, yerden yere vurarak iyilik yaptığını sanarken, kan emici vampirlerin tuzağına düşmek.

Eleştirelim, eleştirmeyelim demiyorum. Kaç tane eleştiri mesajım var Obradovic'le ilgili, forumda duruyor. En son Barca maçından sonra isyan ettim. Utkan'la gecenin 3'ün de telefonda hareretli bir şekilde konuştuk. Ama eleştirmekle linç etmek arasındaki çizgiyi iyi bilmek gerekiyor.

Bir şeyi ısrarla söyleyip, savunmak (iki görüş içinde geçerli), ortak noktada buluşmaktan ziyade sadece kutuplaşmaya neden olur.

Son olarak ;

Herkes gibi bende bu takımın sürekli kazanmasını istiyorum. Kötü gördüğüm şeyleri kendimce eleştirmeye devam edeceğim. Ancak kaybettiğimizde de en az kazandığımız kadar keyif almayı bileceğim.

Bu nasıl oluyor söyleyeyim zira tuhaf bir cümle oldu.

Ben eğer İstanbul içinde olmama rağmen, 2.5 saat yol tepip o salona gidiyorsam, maçtan önce yaptığımız o buluşmaların, o sohbetlerin hazzıdır beni teşvik eden. Ben Fenerbahçe sayesinde hayatımın içinde çok önemli yer tutan insanlar kazandım. Bugün Cem Ağrak benim öz abim gibidir. En kötü günlerimde maddi manevi yardımıma koşmuştur. Umut'la kardeş gibiyizdir her zaman desteğini hissetmişimdir. Utkan'a arada takılırım elimde büyüdün diye. Okan gibi dünya iyisi bir adamı karşıma çıkartmıştır Fenerbahçe. Onur abi olsun, Uğur olsun böyle tertemiz insanları bu takım olmasa belki de tanıyamazdım. Furkan Zengin'in o eşsiz gülümsemesi hiçbir G.Saray'lı da yoktur mesela. Acaba ben uyurken Besim ne yazmış diye çayımı elime alıp bir heves foruma giriyorsam bunlar hep Fenerbahçe sayesindedir. Örnekleri çoğaltırım, ismini unuttuğum, yazamadıklarım kırılır mı diye düşünüyorsam şuan, işte bunların nedeni hep Fenerbahçe'dir.

Ben Fenerbahçe'yi sadece kazandığı için değil hayatıma kattıkları için seviyorum.
Gozlerim doldu lan:( muazzam adamsin kemal erdem..

• Üye
adamlar zaten gecen hafta

schafarttzik
gavel-staiger
djedovic-benzing
savanovic-benzing-jagla
bryant-stimac-ibdihi

oynuyorlardı.. micic ve bryce taylor'da yoktu...

zaten sadece gavel olmasa bile pg-sg-sf rotasyonları dibe vurur..4 adamla surunurler..yani birde djedovic olmazsa tam siserler..
micic-scharfatzik-staiger ve benzing'le nereye kadar...

bryce taylor ve zipser iyilesiyor diyorlar ama bu haftada olmazlar bence...bakalım djedovic olacak mı?

gavel ustune djedovic olmazsa cok rahat alırız macı bence b. taylor donmedigi surece..

« Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 11:02:52 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
bu arada el istatstiklerine bakınca;

top kaybında real'den sonra en iyi takımız; reb'lerde ve asistlerde bence iyi durumdayızz...ozellikle (ofansif reb'lerde buyuk gelisim var);top calmamız fena degil...

ligin en cok iceriden basket bulan takımıyız ve yuzdemiz iyi; serbest atıslar fena degil..

takımın cidden en buyuk sorunu dıs atıslar..ligin en kotu yuzdeli ve en az 3 luk isabet bulan takımıyız elimizde goudelock-bogdan-melih ve cok fena olmasa da emir-hickman ve bjelica varken..
bu kabul edilebilir birsey degil..

su istatistik yerine bir otursa bence cok ama cok daha iyi oalcak takım bence...mac bası 4/16.5 isabet var 3 sayılıklarda...cok ama cok az..bu rakamı 7-8 seviyesine cekmemiz sart yuzdeyi arttırarak...17-18 atıs makul dıs atıslarda bence bizim icin..ama isabet dusuk..7( 8 )-17( 18 ) gibi seviyeye cekmeliyiz..

ama bunun sebebi bogdan ve goudelock'un daha cok topu birebir kullanması...o bos atıslar genelde hickman-emir-kenan gibi oyun kuranlara geliyor koselerde...bu 3 kisinin yuzdeleri muhakkak artmalı ve bogdan-gou ikilisine en azından mac icinde her birine 2- defa perde cıkısından 3 luk attırılmalı (birebir oynamalrı yerine her defasında) bu asistleride arttıracak..

nba basketbolu tadında oynuyoruz su sıralar oyunu daha cok...
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 11:47:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
« Yanıtla #1183 : 11 Kasım 2014, 16:02:12 »
oooo kemal onore etmişsin bizi yapma böyle şeyler gerek yok şurada bir avuç spor sevdalısıyız çok şükür ki hepimiz de Fenerbahçeliyiz

• Üye
« Yanıtla #1184 : 11 Kasım 2014, 16:05:11 »
bilmiyorum bana mı oyle geliyor ama bence bızım takım nba tarzı basketbol oynuyor sezon basından beri (hucumda)...biraz daha avrupalılassak dertler bir nebze cozulecek gibi..1-2 tane suta dayalı set oynasak birebirler yerine daha iyi olurdu...yani obra esas tarzından uzakta su sıralar..
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 16:05:41 Gönderen: Vanguards of FB »