Son 5 dakikada Bayern'e maçı vermek için çok çabaladık ama Allah'tan kazandık,açıkçası 15 sayı öndeyken bile hiç rahat olamıyorum,kenardan Bogdanovic top çıkartırken top kaybedecekmişiz gibi geliyor,top Hickman'ın elindeyken korkuyorum,onu 1 numara oynatarak hem kendisine hem bize kötülük ediyoruz ama maalesef şunu da söylemem lazım;Hickman'ın ölüsü bile Kenan'dan 10 kat daha iyi,o nedenle de oynatmak zorunda kalıyoruz.Oyun kurucumuzun olmamasının sıkıntısını 93 sayı attığımız maçta bile çok fazla yaşıyoruz,1 numara olmadan attığımız 93 sayı ise bu takımın potansiyelini gösteriyor.1 tane oyun kurucuyla hücumda müthiş bir takım olabiliriz.
Savunma kısmında ise bazı anlarda çok iyi,bazı anlarda idare eder,bazı anlarda felakettik.O felaket kısımlarını artık yok etmemiz gerekiyor ama kolay değil.Goudelock 20-25 dakika oynarsa en iyi niyetiyle savunma yapmaya çalışır ama 35 dakika oynattığın zaman bir müddet sonra savunmada aktif dinlenme yapar,ama böyle oynarken de savunma yapmıyor diyeni Allah çarpar

Şimdi bir tercih yapmamız gerekiyor bizim.Ya Heurtel'i alıp Goudelock oyundayken Heurtel'i,Heurtel oyundayken Goudelokc'u oynatmayacağız ya da 2 numarayı tamamen Goudelock'a verip 1 numaraya savunması Heurtel'den daha iyi olup,asist özelliği de fena olmayan,oyun kurucu işini kurtarabilecek bir oyuncu alacağız.Goudelock böyle oynamaya devam ederse 2. seçenek çok daha iyi duruyor.Keşke söylendiği gibi Zizis olsa ama hiç sanmıyorum,Rus takımından sezon ortası oyuncu almak çok zor.