Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846118 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Gou zayıf ve orta seviye takımlara karşı gerçekten durdurulamaz bir silah. Önemli olan bu ligin kodaman takımlarına karşı istikrarlı şekilde verim alabilmek.

En sevdiğim özelliği çok az top kaybı yapması, ve çok temiz crossoverları var. Daha önce de dediğim gibi zaman içinde Avrupa basketbolunun efsanesi olabilir, çok büyük yetenek. Savunmayı da öğrenmesi lazım tabi :)

Barcelona ya 16 sayı atmıştı.. :F

Bire bir savunma da özellikle penetre savunması çok sıkıntılı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Bu arada Goudelock potaya gittiği hücumları imza atışıyla bitirseydi rahat 45+ yapabilirdi. biraz fazla paylaştı sanki bugün :)

Çevrimdışı exex

• Üye
pana dan yemis kaybetmistik bugun attik kazandik .

ama rotasyona en az 2 kisi lazim .

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Hickman rol karmaşası adaptasyon problemi vs performansını etkiliyo tamam da kenan ın şuanki haline çok üzülüyorum. Sakatlık sonrası o özgüvenini kaybetmiş durumda. Şutuna zaten değinmek bile istemiyorum. Tamam ciddi bi şut tehditi yoktu ama sakatlık sonrası şut mekaniği sanki iyice bozulmuş. Cok değerli bi bi yetenek bizim geleceğimizin en önemli parcalarından biri sonuçta mr kenan sipahi. İnşallah onunda güzel günlerini görürüz yakında...

Maç genelinde 21asist 8top kaybıyla oynamışız ki bu da bişeylerin artık yoluna girmeye basladığının bi göstergesi bence.
Güzel ve mutlu bi perşembe gecesi için takımın hepsine tek tek teşekkürler :)
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:26:37 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Barcelona ya 16 sayı atmıştı.. :F

Bire bir savunma da özellikle penetre savunması çok sıkıntılı..

Biliyorum :) Zaten ölüsü 15 atar da önemli olan nasıl attığı. Topun sürekli onun elinde kalmaması lazım, kendisi açısından da takım açısından da. Geçen haftadaki Barca maçındaki gibi yıpratıcı savunmalar çok daha fazla olacak top 16'da. PG transferi inşallah tüm takımı rahatlatacak.

fbkolik

• Ziyaretçi
Son 5 dakikada Bayern'e maçı vermek için çok çabaladık ama Allah'tan kazandık,açıkçası 15 sayı öndeyken bile hiç rahat olamıyorum,kenardan Bogdanovic top çıkartırken  top kaybedecekmişiz gibi geliyor,top Hickman'ın elindeyken korkuyorum,onu 1 numara oynatarak hem kendisine hem bize kötülük ediyoruz ama maalesef şunu da söylemem lazım;Hickman'ın ölüsü bile Kenan'dan 10 kat daha iyi,o nedenle de oynatmak zorunda kalıyoruz.Oyun kurucumuzun olmamasının sıkıntısını 93 sayı attığımız maçta bile çok fazla yaşıyoruz,1 numara olmadan attığımız 93 sayı ise bu takımın potansiyelini gösteriyor.1 tane oyun kurucuyla hücumda müthiş bir takım olabiliriz.

Savunma kısmında ise bazı anlarda çok iyi,bazı anlarda idare eder,bazı anlarda felakettik.O felaket kısımlarını artık yok etmemiz gerekiyor ama kolay değil.Goudelock 20-25 dakika oynarsa en iyi niyetiyle savunma yapmaya çalışır ama 35 dakika oynattığın zaman bir müddet sonra savunmada aktif dinlenme yapar,ama böyle oynarken de savunma yapmıyor diyeni Allah çarpar :) Şimdi bir tercih yapmamız gerekiyor bizim.Ya Heurtel'i alıp Goudelock oyundayken Heurtel'i,Heurtel oyundayken Goudelokc'u oynatmayacağız   ya da 2 numarayı tamamen Goudelock'a verip 1 numaraya savunması Heurtel'den daha iyi olup,asist özelliği de fena olmayan,oyun kurucu işini kurtarabilecek bir oyuncu alacağız.Goudelock böyle oynamaya devam ederse 2. seçenek çok daha iyi duruyor.Keşke söylendiği gibi Zizis olsa ama hiç sanmıyorum,Rus takımından sezon ortası oyuncu almak çok zor.

« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:34:12 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle Bayern Münih'in Barcelona'ya 81 sayı attığını hatırlatayım.Savunma yapmaya 3.periyot niyetlendik ve iyi savunduk,bugün daha çok hücumu düşündük.Obradovic'i eleştireceğim tek konu Melih ve Semih'e süre vermemesi.Bogdan'ın toparlanması sevindirici
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:37:29 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Devam..
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:54:44 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı exex

• Üye
nasil atacaz nasil tutacaz . meraklardayim .

munih . gs. milano  3 te 3 bizi iyice ritme sokar

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Munih Emniyet Müdürlüğü teşekkür etmis taraftarimiza :)
https://mobile.twitter.com/PPMuenchen/status/533008995989336064

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bogdan'ı da 2 haftalık küfürlerim ile ritme soktuğuma göre sırada
Ricky bal dudak kaldı
ona küfür yetmiyor direkt ilişkiye gireceğim ama korkuyorum ters etki yapar bizi bayan takımına pg olarak transfer ederler :)
maçı izleyemedim , denk gelmedi gece tekrarı var bekliyorum sabırsızlıkla..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ya arkadaş REal Madir 115 95 yeniyor rakibini. kendi taraftarları zevkten 4 hatta 5 köşe oluyor adamlar sporu seviyor. ulan öküz gibi takımdan 95 sayı niye yedik demiyorlar. öküz olan rakipleri bu arada yanlışlık olmasın .. !!!
sen Bayern deplasmanında 92 86 yeniyorsun . en azıdan bu gecelik keyfini çıkartalım yahu
niye 86 yedik. ya keyfine varın yahu işte mis gibi galibiyet almışsın .
cuma/cumartesi /pazar savunma sorunlarımızı konuşuruz .
Pesiç sezon öncesi konuşmuş ''bu seneki taktiğimiz geçiş hücumları olacak.. mümkün mertebe ''** Transition hücum '' oynayacağız ..kendi liglerini salla euroleague deki maçlarına bi bakalım nasıl hücum performansları sergilemişler...
neyse ya ..
Bogdan ı alanı.....
Rİcky ile msjlaştık haftasonu bi görüşmem var kendisi ile :(
Zoriç senin .....
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 00:36:42 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Goudelock ondan iyi şeyler bekleyenlerin bile beklentilerinden çok çok fazla şeyler yapıyor.Diyecek bir şey yok.Böyle skorerleri özlemişiz.

Heurtel mi Zizis mi sorusu çok zor soru.Heurtel-Hickman takası olursa ön savunma konusu çok sıkıntılı olur.Eğer teknik ekip ve şube hem savunmacı kısa hem Heurtel alırım ya da Serhatı savunmada aktif kullanırım gibi düşünceleri varsa bilemem. tabii.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
Günden güne iyi oynuyoruz ve maçları kazanmayı biliyoruz. Bu galibiyetle top 16'yı düşünmeye başlayabiliriz artık. Laboral koçu bıraktığı için Hickman-Heurtel takası yatabilir gibi gözüküyor. Bir yandan da nedoviç dedikoduları dolaşıyor. Ben çok izlemedim ama aradığımız guard olmadığı yazılıp çiziliyor. Topu iyi paylaşmaya başladıkça acaba takımdaki eksik parça hücum organizasyonu mu yoksa belli dakikalarda savunmadaki direnç mi diye düşünüyorum. Nedoviç'i izleyenler biliyor mudur acaba savunması nasıldır? Ona göre isteyeceğim arkadaşı.

Bu arada Goudelock koskocaman bir çılgın çıktı, helal olsun. Top elinden çıkarken zenci Harun Erdenay'ı görüyor gibi oluyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Günden güne iyi oynuyoruz ve maçları kazanmayı biliyoruz. Bu galibiyetle top 16'yı düşünmeye başlayabiliriz artık. Laboral koçu bıraktığı için Hickman-Heurtel takası yatabilir gibi gözüküyor. Bir yandan da nedoviç dedikoduları dolaşıyor. Ben çok izlemedim ama aradığımız guard olmadığı yazılıp çiziliyor. Topu iyi paylaşmaya başladıkça acaba takımdaki eksik parça hücum organizasyonu mu yoksa belli dakikalarda savunmadaki direnç mi diye düşünüyorum. Nedoviç'i izleyenler biliyor mudur acaba savunması nasıldır? Ona göre isteyeceğim arkadaşı.

Bu arada Goudelock koskocaman bir çılgın çıktı, helal olsun. Top elinden çıkarken zenci Harun Erdenay'ı görüyor gibi oluyorum.
VAlenci ya gitti :)
iyi savunmacıdır Avrupa için atletizmi fazladır ama aradığımız herkesin dillendirdiği pg değildir bana göre .