Euroleague'nin en çok yüzdeli üçlük atan ve en yüzdeli yiyen takımları (yanılmıyorsam) karşı karşıyaydı. Maçın başında gene mi aynı senaryo olacak derken adamları bu maçta %28'de tutmayı başardık. Ayrıca Weems gibi bir skorer bugün rezalet bir maç oynadı (5/23 şut yüzdesiyle) fakat maalesef bu istatistlikleri 33/38 gibi fazla ve çok iyi serbest atış kullanarak dengelemeyi başarıp maçı kazandılar. Bu maçta isteğimiz, maçın tamamında olmasa da bazı kısımlarda nispeten yaptığımız olumlu savunma bana umut verdi açıkçası. Senelerdir genelde bu tarz kritik maçları son topları iyi oynayamayarak kaybediyoruz. Umarım bu sene bu son topa kalan maçları en ihtiyacımız olan son noktalarda olsa da değerlendirmeyi başarırız. Kafamda küçük bir hesap yaparsam bence bu maçı kaybetmek çok büyük bir kayıp olmadı takım açısından Cska'yı zaten grupta herkes kafadan 1'e koyduğu için. Bizim hedef maçlarımız evimizdeki kalan 6 maç ve nizhny ile laboral (ya da efes) deplasmanları. Bu 8 karşılaşmada kaybetme lüksümüz yok. Alırsak da gruptan çıkarız. Kalan 5 maç ise sıralamamızı teşkil eder. Zisis'in ayağının tozuyla gelip takıma kattıkları benim umduğum gibiydi, bazı eksik parçaları (akıl, oyun görüşü, ön alan savunması) tamamladığını düşünüyorum. Zamanla rolü oturunca daha iyi olacaktır. Kısacası enseyi karartmaya hiç gerek yok. Pazartesi daçkayı mağlup edip yeni bir galibiyet serisine başlarız inşallah.