Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863822 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Koç semihin nesine bozuluyor zorici görünce anlayamıyorum..neyse artik...önümüze bakacağız..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Semih ilk çeyrek savunmada bocalayınca Show up lara yetişemeyince kızdı aldı kenara.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Zoriçe verdiği 2 kötü pas var maçın kaderi oldu malesef

Uste de yazdim.  Oguz'un ve Bogdan'in ikiser tane cok onemli hatasi vardi.  Yaptigi top kayiplari disinda, Andrew gayet yuzdeli bicimde 19 sayi atmis.  Laf edilecek bence son oyuncu ama yine de saygi duyuyorum dedigine. 

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
o değil de bjelica da sanırım uzatma da bi yarım dakika çıktı başka hiç çıkmadı.net alternatifsiz adam.bu kadar çok ihtiyacımız varken ona.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Koç semihin nesine bozuluyor zorici görünce anlayamıyorum..neyse artik...önümüze bakacağız..

Aynen.  Semih sanki oyun belli bir ritme girince, dahil oldugunda daha verimli oluyor gibi.  Hemen macin basinda daha kimse isinmadan yaptigi hatalar yuzunden, Obra gereksiz reaksiyon veriyor bence.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Şu maçı kazanmalıydık..Kazanmalıydık..Kazanmalıydık..Çok da rahat almıştık belkide..Orada o Zisis in faulü ve Verdiğimiz hücum ribauntu olmamalı..Mental olarak yıkılmamalıyız!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Euroleague'nin en çok yüzdeli üçlük atan ve en yüzdeli yiyen takımları (yanılmıyorsam) karşı karşıyaydı. Maçın başında gene mi aynı senaryo olacak derken adamları bu maçta %28'de tutmayı başardık. Ayrıca Weems gibi bir skorer bugün rezalet bir maç oynadı (5/23 şut yüzdesiyle) fakat maalesef bu istatistlikleri 33/38 gibi fazla ve çok iyi serbest atış kullanarak dengelemeyi başarıp maçı kazandılar. Bu maçta isteğimiz, maçın tamamında olmasa da bazı kısımlarda nispeten yaptığımız olumlu savunma bana umut verdi açıkçası. Senelerdir genelde bu tarz kritik maçları son topları iyi oynayamayarak kaybediyoruz. Umarım bu sene bu son topa kalan maçları en ihtiyacımız olan son noktalarda olsa da değerlendirmeyi başarırız. Kafamda küçük bir hesap yaparsam bence bu maçı kaybetmek çok büyük bir kayıp olmadı takım açısından Cska'yı zaten grupta herkes kafadan 1'e koyduğu için. Bizim hedef maçlarımız evimizdeki kalan 6 maç ve nizhny ile laboral (ya da efes) deplasmanları. Bu 8 karşılaşmada kaybetme lüksümüz yok. Alırsak da gruptan çıkarız. Kalan 5 maç ise sıralamamızı teşkil eder. Zisis'in ayağının tozuyla gelip takıma kattıkları benim umduğum gibiydi, bazı eksik parçaları (akıl, oyun görüşü, ön alan savunması) tamamladığını düşünüyorum. Zamanla rolü oturunca daha iyi olacaktır. Kısacası enseyi karartmaya hiç gerek yok. Pazartesi daçkayı mağlup edip yeni bir galibiyet serisine başlarız inşallah.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Oguz, ucuncu ceyrekte ekstra katki verdikten sonra, dorduncu ceyregin basinda iki cok onemli hata yaptik.  Bu hatalari Bogdan'in iki buyuk hatasi takip etti.  Andrew'un son topuna bakmadan once, bunlara dikkat edilmeli diye dusunuyorum. 

Abi bence nereye bakarsak orada bir şeyler bulabiliriz . Üçüncü çeyreğin başında Gou resmen hücumda dibe vurdu , Hickman girdiği dönemde bir iki hücumda çok fazla tercih hatası yaptı , Bjelica'nın yorulmasından dolayı yaptığı hatalar  vs . Onun için herkes haklı bence :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Bu arada 1 saniye civarında düdük çalıp 0.4 saniye verdiler hakemler son hücumda , bu da atlanmamalı .

Çevrimdışı Besim

• Üye
Şu maçı kazanmalıydık..Kazanmalıydık..Kazanmalıydık..Çok da rahat almıştık belkide..Orada o Zisis in faulü ve Verdiğimiz hücum ribauntu olmamalı..Mental olarak yıkılmamalıyız!

Sanirim 57-52 iken verdigim 7-0'lik seri macin donum noktasi idi.  Orada maci koparacak iken mac dondu. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sanirim 57-52 iken verdigim 7-0'lik seri macin donum noktasi idi.  Orada maci koparacak iken mac dondu. 
orda da teo muazzam bir üçlük attı; uzatmada da...

Çevrimdışı Besim

• Üye
Abi bence nereye bakarsak orada bir şeyler bulabiliriz . Üçüncü çeyreğin başında Gou resmen hücumda dibe vurdu , Hickman girdiği dönemde bir iki hücumda çok fazla tercih hatası yaptı , Bjelica'nın yorulmasından dolayı yaptığı hatalar  vs . Onun için herkes haklı bence :)

Aslinda benim demek istedigim o.  Bu maci tek bir top ile kaybetmiyorsun.  Son topa veya X, Y, Z'nin hatalarina gelene kadar tonla sey var.  Andrew'u bugun cikar o mactan, CSKA rahat alirdi.  Cok kritik yerlerde, CSKA farki acacak iken Andrew'un sayilari var.  Hatta o cok kotu dedigimiz ucuncu ceyrekte, CSKA yine ciddi ciddi farki acarken ve biz hucumda tamamen tikandigimizda, kendi cabasi ile ucluk atip, oyunda tuttu.  Bunlari es gecmemeli.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Itoudis de 3-0 yaptı Obradovic'e karşı , bunu da yazalım .

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
orda da teo muazzam bir üçlük attı; uzatmada da...

Büyük oyuncu abi yapacağını yaptı yine. Zeka küpü herif. Her maçta bir 3lüğe faul alıyo adam.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Itoudis de 3-0 yaptı Obradovic'e karşı , bunu da yazalım .

Bize bir getirisi olsa keşke bunun
HaBaBaM GüM GüM GüM