Abicim, Eksi Sozluk'u acip bakabilirsin. Hatta mac sirasinda ve akabinde neler yazildi. Neyse ki sonradan silen de oldu. Orada da mesajlastigim kisiler oldu: ozel mesajlarda bile kufurler girla gitti.
Mesela ben bilmiyordum ama Goudelock'in yaygin bir lakabi varmis: gotlek. Bu lakabi veren kisiler de guya Fenerbahce taraftari. Rica ediyorum herkesten, firsatiniz olursa Galatasaray forumlarina bir bakin. Adamlarin ellerindeki X degerini nasil 10X gibi anlattiklarini; kendilerine guven duyduklarini bir gorun. Ote yandan, yanlis anlasilmak istemem: amacim, "hic elestiri olmasin" minvalinde bir manifesto sunmak degil. Esasta hata olunca, bunu yansitmak herkesin en dogal hakkidir. Ama Goudelock hususunda cidden abarti, rasyonalitenin ve somut kanitlarin otesine gitmis durumda.
Besim Hocam senin bilginle,kelime dagarcıgınla yarısabilecek duzeyde degilim.GS forumlarına da devamlı bakan FB taraftarlarından biriyim.Bunun da 2 nedeni var. 1.Yenildiginde okumak keyif oluyor. 2.Olup biteni ogrenmek ve orada hakaret ve kufur eden tipleri gorup bunlara tepki vermek.
Ve okurken de sinirden delirdigin de oluyor,sacmalıkları gorup Allah akıl fikir versin de diyorsun.Senin de bir FB taraftarı olarak orada FB oyuncusuna edilen kufurlere tepki gostermen ve uyarman cok hos bir davranıs benim dedigim su bugun Dunya'nın her yerinde Avustralya,ABD sonra Anadolu vb bircok yerde milyonlarca taraftar var.Bunların hepsine hakim olmak mumkun degil ben somut olarak ulasabilecegime bakıyorum.Parkede Fener adı ustunde salon sporlarını futboldan daha fazla seven FB sevdalılarının oldugu bir yer burada o tip yorumlar yok.Salona bakıyorum Full Dolu,seyirci rekoru kırılmıs.İlk defa bizim salondan bu kadar ses,tepki,ugultu,rakibi bozma,hakemlere tepki anlamında ses cıktıgını gordum.Yoksa birkac tane munasebetsiz her yerde vardır.Bunlara engel olmak mumkun degil olmasa iyi ama yapacak birsey yok.Adam orada kufur ediyorsa yanlıssın dediginde sana da kufur edecek.
Onemli olan oncelikle Salon takıma destek var mı,sonra boyle FB Platformları mantıklı yorumlar mı var.Yoksa eziklerin oldugu forumlardaki gibi sadece rakibe kufur,hakaret,kıskanclık,cekememezlik mi var.
Adam Vakıf'ı ovup,FB ye parmak yapan kocu ovup,Fb ye sallıyorsa ben ona kayıtsız kalmam.Muessese takımlarından genel olarak hoslanmam.Ama heryere de yetisemeyiz.
Somut olarak bakarsak ben Bojan'ı seviyordum.Adam sutu girmediginde sırtı donuk rakibi arkasına alıp potaya goturup panyalı ya da direkt atıyordu.Cok yonlu oyuncuydu.Goudlock muthis skorer,eksigi var mı vardır.Olmasa NBA de oynar.Bogdan,Bjelica bayılıyorum.Zoric'in doktugu tere saygı duyuyorum.Ama Hickman'ı yetersiz buluyorum.2 yıldır ilk 5 oynayan Kenan'da gelisme olmamasına kızıyor ve uzuluyorum.Olcay'ın cok daha ilerde olması gerektigini dusunuyorum.Onda da beklenen gelisme yok.Ama yeterli sansı buldu.Tugce'den cok daha fazlasını bekliyorum keza Olcay'dan,Cansu'dan cok beklentim var.Kubra'nın takımda olmasına deliriyor ve isyan ediyorum.Hıdır elimden gelen budur.