Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850043 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Okan Hocam, çok teşekkürler, İlker'e sormak mantıklı...

Vallahi zorlanıyoruz Cem hocam, özellikle çocuk daha çok küçük, hanımın dil problemi dolayısıyla benden başka kimsesi yok.

Ama işte bir şekilde vakit geçiyor, çok değişik bir tecrübe oluyor, yolu düşeni bekleriz :)
bizim Emiliano'dan da yardım isteyebiliriz . ben kendisine söylerim olmazsa , sende bi twitterdan iletişime geçersin..
selamlar.
bir ihtiyac olursa buradayız

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Gazamız mübarek olsun. Milano da toparlanmak istiyor, biz de formsuz bir durumdayız. Topçularda sinek poposu kadar yürek varsa söke söke alırlar bu karşılaşmayı.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 23:28:03 Gönderen: Stojakoviç »
Hoops and rap

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Sezonun en kritik maçına çıkıyoruz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
0-2'nin psikolojik etkisinden kurtulmak zaman alır, 1-1 olmak lazım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
5 handikap var.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Futbol tabiriyle 1-0olsun bizim olsun. Yoksa aç kurtlar hemen türer olası kayıp sonrası fırtınalı günlerde. Güzel bir reaksiyon güzel bi oyun güzel bi galibiyet bekliyorum...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

active

• Ziyaretçi
Bu maçı bir şekilde alırız diye düşünüyorum ama kolay geçmeyeceği kesin.Çok kilit 4 oyuncuları var.Rochestie Kinsey Parakhouski Thompkins.Bu dört adam adeta takımın her şeyi.Ama Rochestie şu an bambaşka bir boyutta oynuyor.Özellikle ona dikkat etmek lazım.Şu anda bana kalırsa Avrupanın en formda ismi.Ve istikrarsızılığıyla bilinmesine rağmen bu sezon gerçekten çok istikrarlı oynuyor.Zisisin ona yapacağı savunma çok önemli.Diğer önemli eşleşme de Kinsey Bogdan.Bana göre maçın asıl kaderini belirleyecek eşleşme bu olabilir.Yalnız pota altında Parakhouskiye gerçekten dikkat etmek lazım.Çok iyi bir bitirici.Ve ne yazık ki en zayıf karnımız olan uzunlarda bize üstünlük sağlamaları fazla sürpriz olmaz herhelde.
 Yine de öyle ya da böyle bu maçı alırız.CSKA maçındaki oyunun yarısını oynamamız yeterli zaten bu maçı almak için

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Bahanesi ve telafisi olmayan maç. Milano galibiyeti ile hem onlar rahat çıkacaktır hem de biz daha ciddi olacağızdır yani temennim bu. Rakip uzunları bilmiyoruz ama semih de ısrarcı olmak lazım.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Ben pota altında bize üstünlük saglayabileceklerini düşünmüyorum. Hatta pota altının bizim onlara karsı en büyük avantajımız oldugunu düşünüyorum. Bu macı kazanmalıyız. Kötü de oynasak kazanalım
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
zisis-hickman-emir (bogdanovic) -bjelica-zoric(vesely)

kenan-zisis-bogdanovic-vesely-semih

gibi 5leri dener mi acaba diye dusunuyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
1ci gruplarda yaptığım totem işe yaradı
top 16 için hemde 2015 yeni bir yıla girdiğimiz için totemleri değiştirme kararı aldım
en güzeli herhangi tarafa yorum yapmamak
maç berabere biter - 78-78 ... :) 8)

active

• Ziyaretçi
Ben pota altında bize üstünlük saglayabileceklerini düşünmüyorum. Hatta pota altının bizim onlara karsı en büyük avantajımız oldugunu düşünüyorum. Bu macı kazanmalıyız. Kötü de oynasak kazanalım
Bence biz bu pota altıyla yanlış anlaşılmasın ama Semih çok iyi olmadığı sürece hiçbir takıma net avantajlı olamayız.Ancak Bjelica Vesely 40 dk oynarsa.Tabi bu benim görüşüm :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ya adamların pota altında da bir halt yok ki...Tompkins hücumda iyi ama tutulmayacak oyuncu değil..Parakhouski de kalıplı ama ağır..bizim rahat rahat kazanacağımız bir maç...Bütün rakiplerin oyuncularını sayıp şöyle böyle demenin manası yok ki..bizimkiler konsantre olduğunda oynuyorlar ve maalesef bu konsantrasyon lige yansımıyor...Şu maçın 10 sayının altında bitmesi bile başarı değil..hani ben de çok sallarım takıma da benim kızdığım vurdumduymazlık, önündeki topa el uzatmama veya savunma yapmama için...Yoksa yetenek olarak iki takımı karşılaştırmak bile cinayet...

active

• Ziyaretçi
ya adamların pota altında da bir halt yok ki...Tompkins hücumda iyi ama tutulmayacak oyuncu değil..Parakhouski de kalıplı ama ağır..bizim rahat rahat kazanacağımız bir maç...Bütün rakiplerin oyuncularını sayıp şöyle böyle demenin manası yok ki..bizimkiler konsantre olduğunda oynuyorlar ve maalesef bu konsantrasyon lige yansımıyor...Şu maçın 10 sayının altında bitmesi bile başarı değil..hani ben de çok sallarım takıma da benim kızdığım vurdumduymazlık, önündeki topa el uzatmama veya savunma yapmama için...Yoksa yetenek olarak iki takımı karşılaştırmak bile cinayet...
Yapmayın abi Allah aşkına.Şu maçın 10 sayının altında bitmesi başarısızlık diyorsunuz Bu Nizhny dediğiniz takım Unicsi geçti ve gayet de iyi basketbol oynayarak kazanalım kafi

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Herkese selamlar yeni geldim.Nizhny maçını kazanacaz bundan şüphe duymuyorum, ihtiyacımız olan zisis ve hickman dışındakilerin winner kimliğine bürünmeleri ve ben Zisis ve Hickman'ın beraber oynaması gerektiğine inanıyorum.Gou olgun basketbol oynayamıyor, yine de Obra reis en iyisini bilir ve ona inanıyorum.