Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 847716 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Hickman the bal dudak geri dönerse maçı alırız :D

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
+8 ile alırız maçı
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2672 : 08 Ocak 2015, 00:53:50 »

« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 01:44:01 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2673 : 08 Ocak 2015, 01:41:55 »
Allah Allah... Bir hata yok, degil mi?  "Buyuk" Fenerbahce taraftarinin cop ilan ettigi Andrew Goudelock neredeyse her kategoride GM'ler tarafindan birinci sirada secilmis. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2674 : 08 Ocak 2015, 10:57:35 »
Evet, bir hata var ancak yıllardır o hatanın ya da hataların sahipleri daha da ateşli bir şekilde devam ediyorlar aynı eylemlere.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yapmayın abi Allah aşkına.Şu maçın 10 sayının altında bitmesi başarısızlık diyorsunuz Bu Nizhny dediğiniz takım Unicsi geçti ve gayet de iyi basketbol oynayarak kazanalım kafi

barcelona deplasmanında kazanan, CSKA'yı elinden kaçıran takım Nizhny'den korkacaksa zaten oynamasın EL'de...unics'i yenmek ölçü mü..burada yerden yere vurduğumuz Kenan o takımda yıldız olur..Ama korku dağları bekler illa...

active

• Ziyaretçi
barcelona deplasmanında kazanan, CSKA'yı elinden kaçıran takım Nizhny'den korkacaksa zaten oynamasın EL'de...unics'i yenmek ölçü mü..burada yerden yere vurduğumuz Kenan o takımda yıldız olur..Ama korku dağları bekler illa...
Aynı Barça Albaya yenildi hem de hiçbir etkinlik gösteremeden ki Nizhny Albadan kötü bir takım değil bence.Yine küçümsediğiniz Nizhny her ne kadar geçen seneki gücünde olmasa da evinde hiçbir zaman kötü basketbol oynamayan Milanoyu deplasmanda ezip geçti.Unicsi yenmek ölçü değil tabi ki ama o Unics de birçok kişinin  EL de son 8 oynayabileceğini düşündüğü bir takımdı.Oynadıkları basketbol pek iyi değildi o ayrı tabi.Ne yalan söyleyeyim Kenanın hiçbir takımda en azından şu haliyle yıldız olacağını düşünmüyorum.
 Bütün bunları niye anlattın dersen şahsi kanaatime göre en azından deplasmanda top 16 gruplarında hiçbir maçta nasıl kazanmışıza bakmam. Kazanmamız yeterli benim için.Hele ki takımın form durumu çok da iyi değilken

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2677 : 08 Ocak 2015, 14:16:07 »
Evet, bir hata var ancak yıllardır o hatanın ya da hataların sahipleri daha da ateşli bir şekilde devam ediyorlar aynı eylemlere.

Umut, Fenerbahce'deki bu taraftar profili ve zihniyeti oldugu surece, bu adamlardan kurtulmak "Sisifos'un Gorevi" gibi.  Bizdeki taraftar profili deyimini genisletip icine Turkiye'deki spor kulturunu de katabiliriz diyecegim ama benim gordugum kadariyla, Galatasaray taraftari bizim tam tersimizi yapiyor: ellerinde olmayan seyi, varmis gibi; 1 olan seyi de 10'mus gibi yansitiyorlar.  Ikisi de saglikli degil ama sunu da unutmamak lazim ki, bu iki yaklasim da marjinal uclari temsil ediyor.  Bir orta noktayi bulmak lazim. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Aynı Barça Albaya yenildi hem de hiçbir etkinlik gösteremeden ki Nizhny Albadan kötü bir takım değil bence.Yine küçümsediğiniz Nizhny her ne kadar geçen seneki gücünde olmasa da evinde hiçbir zaman kötü basketbol oynamayan Milanoyu deplasmanda ezip geçti.Unicsi yenmek ölçü değil tabi ki ama o Unics de birçok kişinin  EL de son 8 oynayabileceğini düşündüğü bir takımdı.Oynadıkları basketbol pek iyi değildi o ayrı tabi.Ne yalan söyleyeyim Kenanın hiçbir takımda en azından şu haliyle yıldız olacağını düşünmüyorum.
 Bütün bunları niye anlattın dersen şahsi kanaatime göre en azından deplasmanda top 16 gruplarında hiçbir maçta nasıl kazanmışıza bakmam. Kazanmamız yeterli benim için.Hele ki takımın form durumu çok da iyi değilken
Doğru doğru Nizhny zaten şampiyonluğun da en büyük adayı..Khvostov dünyanın en iyi guardı, Baburin keza...Tompkins duncan'dan iyi..Parakhouski 10 Shaq eder..Biz en iyisi çıkmayalım 3-0 hükmen kaybedelim de ikinci maçta hani olur da 4 sayıyla falan yenersek belki ikili averajla falan geçip ilk 4'e gireriz...

active

• Ziyaretçi
Doğru doğru Nizhny zaten şampiyonluğun da en büyük adayı..Khvostov dünyanın en iyi guardı, Baburin keza...Tompkins duncan'dan iyi..Parakhouski 10 Shaq eder..Biz en iyisi çıkmayalım 3-0 hükmen kaybedelim de ikinci maçta hani olur da 4 sayıyla falan yenersek belki ikili averajla falan geçip ilk 4'e gireriz...
Ben adam gibi görüşlerimi yazıyorum ve bunları yazarken hiçbir saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ısrarla neden içi boş laflarla bunları çürütmeye çalışıyorsunuz?
 Hayır dediklerinizi 3 defa okudum gerçekten bir mantıklı bir şey veya benden alıntıladığınz yazıyla ilgili hiçbir şey görmedim. 50 defa yazdım yine yazayım ben kazanacağımızı düşünüyorum ama Nizhny nin çantada keklik olduğunu düşünmüyorum.Siz bana gelmişsiniz Thompkins Duncan dan iyi bilmem şu kimden iyi diyorsunuz.Biz zaten bu takımı evimizde yeneriz bence hayır 10 sayıyla yenmişsin nolur 1 sayıyla yenmişsin nolur.Yazdıklarımda sizi bu kadar rahatsız eden nedir?
 Alba Berlin dediğiniz takımda Mclean  dışında belki biraz da Redding ve Renfroe dışında kalburüstü kaç adam var.Onlar Barçayı nasıl yeniyorlar hem de ilk çeyrek hariç bütün maçı önde götürerek yeniyor.Mclean Duncandan iyi olduğu için mi Renfroe Dünyanın en iyi guardı olduğu için mi?

« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 16:39:40 Gönderen: active »

Çevrimdışı exex

• Üye
Cska ve Oly nin 2 0 olması muhtemel  haftayı 1 1 ile geçmek zorundayız...Hadi beyler zaman kazanma zamanı

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Cska ve Oly nin 2 0 olması muhtemel  haftayı 1 1 ile geçmek zorundayız...Hadi beyler zaman kazanma zamanı

Turkiyenin en iyi kebabinin oldugu yerde de ,Japonyanin en iyi susisinin oldugu yerde de temenniler ayni;)Ama Rusya deplasmaninda insan hakemlere de guvenemiyor degil,yoksa Madridte Reali yenecegiz diyecek kadar gaza gelmis Galatasarayin oldugu yerde bizim su deplasmandan gule oynaya yener geliriz dememiz lazim;)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2682 : 08 Ocak 2015, 18:19:52 »
Umut, Fenerbahce'deki bu taraftar profili ve zihniyeti oldugu surece, bu adamlardan kurtulmak "Sisifos'un Gorevi" gibi.  Bizdeki taraftar profili deyimini genisletip icine Turkiye'deki spor kulturunu de katabiliriz diyecegim ama benim gordugum kadariyla, Galatasaray taraftari bizim tam tersimizi yapiyor: ellerinde olmayan seyi, varmis gibi; 1 olan seyi de 10'mus gibi yansitiyorlar.  Ikisi de saglikli degil ama sunu da unutmamak lazim ki, bu iki yaklasim da marjinal uclari temsil ediyor.  Bir orta noktayi bulmak lazim.

Eski dilde buna ifrat-tefrit diyorlar Besim. Hoşgörüde veya kötümserlikte aşırıya kaçmak oluyor, tam bizi anlatıyor. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2683 : 08 Ocak 2015, 18:41:55 »
Eski dilde buna ifrat-tefrit diyorlar Besim. Hoşgörüde veya kötümserlikte aşırıya kaçmak oluyor, tam bizi anlatıyor. :)

Aynen, abi.  Ikisinden de faydali kisimlari diyalektik ile alip, dengeyi bulmali :)

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2684 : 08 Ocak 2015, 19:12:41 »
Bu haftaki Efes-Malaga ve Olympiacos- Milano maclarinda kimlerin kazanmasi lehimize olur?