Doğru doğru Nizhny zaten şampiyonluğun da en büyük adayı..Khvostov dünyanın en iyi guardı, Baburin keza...Tompkins duncan'dan iyi..Parakhouski 10 Shaq eder..Biz en iyisi çıkmayalım 3-0 hükmen kaybedelim de ikinci maçta hani olur da 4 sayıyla falan yenersek belki ikili averajla falan geçip ilk 4'e gireriz...
Ben adam gibi görüşlerimi yazıyorum ve bunları yazarken hiçbir saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ısrarla neden içi boş laflarla bunları çürütmeye çalışıyorsunuz?
Hayır dediklerinizi 3 defa okudum gerçekten bir mantıklı bir şey veya benden alıntıladığınz yazıyla ilgili hiçbir şey görmedim. 50 defa yazdım yine yazayım ben kazanacağımızı düşünüyorum ama Nizhny nin çantada keklik olduğunu düşünmüyorum.Siz bana gelmişsiniz Thompkins Duncan dan iyi bilmem şu kimden iyi diyorsunuz.Biz zaten bu takımı evimizde yeneriz bence hayır 10 sayıyla yenmişsin nolur 1 sayıyla yenmişsin nolur.Yazdıklarımda sizi bu kadar rahatsız eden nedir?
Alba Berlin dediğiniz takımda Mclean dışında belki biraz da Redding ve Renfroe dışında kalburüstü kaç adam var.Onlar Barçayı nasıl yeniyorlar hem de ilk çeyrek hariç bütün maçı önde götürerek yeniyor.Mclean Duncandan iyi olduğu için mi Renfroe Dünyanın en iyi guardı olduğu için mi?