Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861062 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Ya loser falan demek hoş olmuyor. Oly'yi küçümseyenle bu takıma loser diyenin arasında bir fark yok benim için. Ayıptır yapmayın.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Twitter'da aynı maalesef görüyorum ki burası da o yolda ilerliyor. Ne çabuk unutuyoruz +40 yediğimiz günleri sanki Zoc gelmeden her sene f4 yapıyorduk da şimdi suçlu koç olmuş. Zaten maçtan sonra kahroldum birde burada atıp tutan kişileri görünce daha da üzülüyor insan ne looserlığı kaldı takımın ne Gou'nun çöp olması parkede ki bu mücadele sizce de bir saygıyı hak etmiyor mu?
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
Valla herkes kendi adına konuşsun. Kimse bu takımı 'loser' olmakla itham edemez. Bir daha söylemeyeceğim. İlk tur 2-2 başladığında da böyle beylik laflar ediliyordu, sonra 8-2 bitip de birşey söylenince de rencide olunuyor. Olunmasın!..

Siz hangi takimi izliyorsunuz valla anlamak mumkun degil

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Abi zaten yanlis yapti orda mac berabere onemli mac nasil geriyecekilip ucluk atarsin nasil?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simdi Rufat, hicbir oyuncu kusursuz degil.  Bu oyuncunun tercihidir, sen bunu yanlis bulabilirsin.  Ben de yanlis buldum; iceride uzunlar olmasina ragmen, cok daha iyi bir sut sansi yakalayabilirdi.  Ama o sut olmasa ve maci kazansak, kahraman yapacagin birine alttan vurmamak lazim. 

Tekrar ediyorum, bizim taraftarda ciddi bir cifte standart mevcut.  Bugun ortalarda olmayan onca yildiz varken...  Neyse, anladin...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bir yabancımız sakat yada sakatlanırım diyor, tribünde oturuyor en kritik maçta. Diğeri Zoric 2 dakika süre alıyor. Zizis maç boyu tek şut kullanmıyor. Bogdan 20 dakika sahada yoktu neredeyse. Bjelica bildiğimiz Bjelica gibi değildi. Bunlara rağmen yine iyi oynadık diyeceğim de neticede kendi sahamızda üst üste ikinci mağlubiyet oldu.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Valla bence yanlış şut değildi ama maalesef girmedi

Çevrimdışı exex

• Üye
abi ihale gou ya kaldi kalmadi meselesi degil . gou gordugumuz gorecegimiz en iyi skorerlerden  bitanesi . Ama mac sonlarinda onunda kafa gidiyor tipki takimin geri kalani gibi. hatta koc gibi.

gou hakkinda sikintimiz  2. ceyregin ilk 2 hucumunda lafayette i  savunmasinda  acikca ortada ama bunuda tolere edebiliriz.

sut atmayan gard mi olur . kenanin gunahi ne ? hadi neyse yeni geldi diyelim onada.

yinede tekrar: son top oynayamayan takim  buyuk takim degildir.  ve bizi.bitiren spa ve teo nun en kritik noktada ATTİKLARİ  sayialrdir. umarim Gou yuda bu seviyede goruruz

not: yanlis anlasilmasin   herhangi bir kisiye degil cevabim .

GT-I9001 cihazımdan gönderildi
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:35:41 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Siz hangi takimi izliyorsunuz valla anlamak mumkun degil
Maç sonu siniriyle kendi takımına 'loser' diyenlerin izlediği takımı değil. Soluklanıp yazın ya da düzgün yazın. Tercih sizlerin...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Son iki toptan biri girse, simdi kahraman yapilirdi ama.  Kutay, bundan sonraki kismini uzerine alma.  Bu macta suclayacak tonla adam varken, ihale yine Goudelock'a cikti.  Verimlilik rakamlarini yazarken, lutfen takimdaki diger oyunculara da bir zahmet goz atin. 

Orası öyle, doğanın kanunu. Demek istediğim şu: Gou 20 şut, Vesely 10, Bogdan 9, Bjelica 8, Emir 7, Oğuz 2, Kenan 2. 2 adam hiç oyuna girmemiş, Zisis, Semih ve Zoric hiç şut atmamış. İyi savunmayla karşılaşınca takım çok zorlandı. Bunun en büyük sebebi de birebir temelli hücum sisteminde iyice uç noktalara gidip (bazı bölümler) tamamen birebirlere kalmamız. Bunu en iyi yapan Gou, aslında iyi de şut attı ama bu kadar istikrarsız hücum ederek maç kazanamayız. Zaten maç sonu hariç savunmamız çok iyiydi, ilk yarı sonu 13-2 seri maçın herhangi bir anı gelecekti. Sonunda bu adamlar 2 kere şampiyon oldu, 50 sayıda tutamazsın.

1- Hücumdaki değişkenlik(istikrarsızlık) 2- Üçlük savunması 3- Serbest atışlar 4- Maç sonu sapıtmak şu an takımın sıkıntıları bu, bütün büyük maçlarda bunlar göze çarpıyor.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:35:02 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Arkadaş Goudelock'ın attığı hiçbir şut yanlış şut değildir. Adam şapkadan tavşan çıkartıyor. Ben her açıdan şut sokabilirim diyor altını çiziyorum "sokabilirim" diyor. 2 şut girmeyince laf oluyor. Niye illa ki bir tane günah keçisi ilan ediliyor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
adamlar en iyi bildikleri tepe 2li oyunlarını son anlarda oynayarak boş adamı bularak 3 üçlük ile bitirdiler. Doğru hucümu en kritik yerde oynayabiliyorlar. Bizde tamamen curcuna tamamen 1e 5 hucümlar perdesiz sıfır pas ile zorlama atışlar.

Hakkını verelim maçı tek başına alma noktasına getirdi gou belki de alacaktı da ama f4 diyorsak kritik anlarda belli bir düzende oynamamız lazım.

yüreğime oturdu çok sular akar daha ama sıralamadan ziyade top8 e bir şekilde girmek lazım.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Koç eleştirilebilir ama asıl sıkıntı Zisis henüz uyum sağlayamadı ayrıca erken faul problemine giriyor kaç maçtır.
Kenan belli bir seviyeye gelemedi, Hickman sakat.
Uzunlar malumunuz, takım Gou, Bogdan, Bjelica birazda Vesely ile ayakta kalıyor.
Tüm bun sıkıntılara rağmen her geçen gün daha iyi olacağız.
Bu takım Cska ya da Oly dedplasmanlarında da maç kazanabilir. Yeter ki mental olarak hazır olalım.
Son olarak sanki Gou ve Bogdan cılar olmak üzere gruplaşmalar var. İkisi de candır destek olalım takıma ve koça. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
mağlup olduk içim kan ağlıyor ama asıp kesmeye gerek yok ayakta alkışlıyorum tek beklentim takımımdan top 8e kalmak ondan sonrası hiç belli olmaz bu grupta 1. yada 2.de olsak top 8de elenmeyeceğimizin garantisi yok 4. bile bitirsek çıkar oynarız

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bir takımda kullanılan sutların 3te 1ini bir oyuncu kullanıyorsa işler iyi gitmiyor demektir. o mac 40 atsa bile ertesi mac kaybettirir bu düzen
Bence biz gou'daki potansiyelin yarısını falan kullanabiliyoruz.. Bu biraz da kendi sucu gerci.

Bu macın kaybedilmesi olası bir sonuc mu ? evet
ama en büyük sorumlu hocadır bence. Hoca gitsin falan da demiyorum.

Semihin cıkarılması bence cok net hataydı. Emirin de daha fazla süre alması lazımdı, bugün oynamaya gelmişti cünkü :)
sahada kaldıgı dönemde de faydalıydı

macın en kritik dakiakalrında, molalardan dönüşler de cok ama cok kötüydü. Kısacası benim oyum hocaya gidiyor bu mac icin
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 22:39:50 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Hatta ben Top8'e 3 ya da 4 girelim istiyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!