Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 890883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Goudelock tercihini üçlükten yana kullandı, girseydi maçı bitirecekti. olmadı. Ama takımın eli en sıcak adamı o şutu kullandı diye kızamayız ve bugün önceki maçlara göre savunmada da rakibin karşısında kalabildi çoğu pozisyonda. Fakat maalesef ilk iki gitti artık. YA da bundan sonra içerde dışarda fulleyecez milleti...

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Simdi Rufat, hicbir oyuncu kusursuz degil.  Bu oyuncunun tercihidir, sen bunu yanlis bulabilirsin.  Ben de yanlis buldum; iceride uzunlar olmasina ragmen, cok daha iyi bir sut sansi yakalayabilirdi.  Ama o sut olmasa ve maci kazansak, kahraman yapacagin birine alttan vurmamak lazim. 

Tekrar ediyorum, bizim taraftarda ciddi bir cifte standart mevcut.  Bugun ortalarda olmayan onca yildiz varken...  Neyse, anladin...

KONUŞ ABİ KONUŞ ADAMSIN

Desteklediğimi  belirtmek için büyük harflerle yazdım,yanlış anlaşılmasın.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Siz hangi takimi izliyorsunuz valla anlamak mumkun degil
sen hangi takımı izliyorsun

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Hatta ben Top8'e 3 ya da 4 girelim istiyorum.

neden ?
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
neden ?
Çünkü bizim taraftar profiliyle içeride yapılacak bir hata sonrası idam sehpaları hazırlanır. Nasıl olsa her zaman oynamadığımız ama bundan sonra hep oynayacağımız yer. En azından benim inancım böyle. Dolayısıyla saha dezavantajıyla başlarsak sürpriz fırsatımız da olur. Bence yani...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
neden ?

Ben de aynı fikirdeyim kendi adıma cevaplayayım, çok basit bir mantığım var. İlk 2 maçı evimizde yaparsak rakip kim olursa olsun birini veririz, bugün emin oldum. İlk iki maç deplasman olsun birini çalarsak ne ala.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
4üncü olursak Realle eşleşiriz. Deplasmandan maç çalmak pek olası olmaz o zaman.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
4üncü olursak Realle eşleşiriz. Deplasmandan maç çalmak pek olası olmaz o zaman.

Valla orası hiç belli olmaz diye düşünüyorum, önümüzde çok zaman var.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
haftaya yine ölümcül bir deplasmana cıkıyoruz.
iceride kaybetigimiz her macın dönüşü cok kritik
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
realde mala bağlıyor kupayı göreceklerini zannetmiyorum en azından bu sene

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Top 8 de herşey olabilir. Reali de Barca'yı da tokatlayabilecek bir takımımız var. Bu saatten sonra sıralama farketmez. Bu takım her türlü savaşır. Olur olmaz önemli değil ama bugünkü hırsları bu takımın herşeyi yapabileceğini göstermiştir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Top 8 de herşey olabilir. Reali de Barca'yı da tokatlayabilecek bir takımımız var. Bu saatten sonra sıralama farketmez. Bu takım her türlü savaşır. Olur olmaz önemli değil ama bugünkü hırsları bu takımın herşeyi yapabileceğini göstermiştir.
hemen hemen aynı fikirdeyim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Hoca Zisis'e 17saniye kala yapılan hareket faul demiş. pozisyonu tekrar gösterdi mi tv

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Hatta ben Top8'e 3 ya da 4 girelim istiyorum.

şu noktadan sonra yeterki top 8'e kalalım gerisini o zaman düşünürüz diyorum ama dediğin kendimizi avutmaktan başka bir şey değil.

kötü bir şekilde kaybettik çok üzüldük ama kendi adıma takımımızı tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Maçtan önce de "Her türlü sonuca açık bir maç" olarak tahmin etmiştim. Onun için mağlubiyet beni üzmedi. Beni üzen, çok iyi mücadele edip, kazanma noktasına getirmiş olduğumuz bir maçı kaybetmek. O kadar emek veren oyuncular, salonda takıma destek veren taraftarlar adına üzüldüm. Ama bir çok kişinin aksine  bu yenilgilerin bizi zayıflatmak yerine daha da motive edeceğine inanıyorum. Daha bu takımın söyleyeceği sözler olduğuna inanıyorum. Bekleyip görelim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.