Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850044 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
1- Rotasyonumuz ya iyi değil ya güvenmiyor yada Koçun takıntısı var..7 kişi ile katkı aldı Özellikle kısalar geberdi.Bogdan mesela..

2-Zisis i neden aldık adamın eline hücumda 1 top değdi o da maç sonunda..O zaman Pivot alsaydık madem Kenan Sipahi gibi kullanacaktık adamı?

3-Takımın kimyası neden bu kadar sıkıntılı..Rakiplerin SG leri her maç mahvediyor bizi.Sanırım Lojeski en iyi maçını oynadı bu sene..

4-Zoriç den umut yok.Semih neden az süre alıyor? Madem Zoriç de kötü neden birilerine Kiraya verilmeye çalışılıp yerine sıradan Young tarzı Atlet bir Abd li almadık?

5-Takım bu kadar asılırken maçlara bu kadar iyi oynarken (BEN ÇOK BEĞENDİM) Son 1.17 saniye hariç BU KADAR basit hata yapıyor..Emirin çizgiye baskması..Bogdan ın 2 ye 1 hücumda pas  verememesi..3 lük faul yapması..Gou nun Adam yerde yatarken potaya gitmek yerine Zoru seçmesi?

6- Serbest Atışların kaçması?

7-Koçun maç sonlarını bir türlü kazanamaması?

Şimdi Bence HARİKA maç çıkardık yürekten yazıyorum bunları..Ama bu kadar defon varsa OLY gibi CSKA gibi bence Hatta Efes gibi takımları zor yenersin..Çare bulunması lazım

Arkadaşlar maç konuşalım..Şu yazdıklarım hakkında biraz fikir verecek varmı?

@bukefalos Miraç sence fazla mı gaddar davranmışım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
9-5 ile 3. olarak grubu tamamlayarak diğer grubun 2. takımı Maccabi ile eşleşiyoruz TOP 8 de...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
@murat kaya
katılmadıgım kısım yok gibi.

Ben mac yazdımda da yazdım, bu macın en büyük sorumlusu hoca bence. İlla bir sorumlu arıyorsak
Hem süre dagılımları kısmında hem de mac sonu mola dönüşlerinde..

Emirden hic haz etmem, takip eden varsa bilir, ama bu mac daha fazla süreyi hakediyordu.

zoric hakkında birsey yazmama kararı aldım :) Ben ribaund alamayan alan kapatamayan pivota ısınamıyorum abi isterse 9 metreden sut atsın :)
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 01:00:52 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3093 : 17 Ocak 2015, 00:59:34 »
Herkese iyi akşamlar klasik bir Fbü mağlubiyetiyle karşı karşıyayız yine.Gou 50 saniye kala normalde gözü kapalı atacağı 3 lüğü kaçırınca Winner spa sahneye çıktı işi bitirdi.Benim bugün söliyeceğim Zoc ile ilgili söylenenlere.Allah aşkına deniyor ki yok son dakikalar felaket çizilmiş oyun yok bilmem ne.Yahu herkesin abarttığı cska son dakikalar da çok mu oyun çiziyor.Bizim maçta 10 metreden bir teo sallıyor bir weems,dün efes maçında yine aynı.Bugün oly ikinci yarıda son 4 sayıyı saymıyorum 26 sayı attı sadece ama maçı kazandı.Burda sorun hücum edememek değil karar anlarında yaptığımız basit hatalar ve sakin kalamamak.Maçın tekrarına bakmadım ama hatırladığım kadarı ile 4 sayı öndeyiz 2 top kaybı üstüste devamı 17 saniye kala kenardan top çıkarıyoz top kaybı.Alt yapı takımlarının yapmıyacağı hatalar.Top 16 seviyesinde tarihimizin en iyi savunmalarını yapıyoruz.Biraz kopmasak oyundan rakipleri neredeyse 60 larda tutcaz.Ben bu takımdan hala ümitliyim.Sadece başları eğmeden yola devam etmek sorunları en aza indirmek lazım.Biz burdan 4 çıksak bile bu takım çeyrek finalde Madrid'le de Barca ile kafa kafaya oynar benim buna inancım tam olduğu gibi sahada gördüklerimde bununla pararel.Obradovic bu takımın başına gelmiş en güzel şeydir.O olmazsa geriye dönüş başlar.Son olarak yazıyı Kemal Erdem abinin sözü ile bitiriyorum.Henüz film başlamadı. Unutmayın ki bu filmin yönetmeni Zeljko Obradovic.

Ya çırak ustasını geçti İtoudis ne güzel set çiziyor dediler bizim maçta gördük Laboral maçında gördük oyun sıkışınca ver Weems babaya çözsün ya da Teo 8 9 metreden fütursuzca kaldırıp sallıyor ama İtoudis set çiziyor oluyor.Bir de bizim ülkemizde set çizmeyi boş üçlük bulmak olarak düşünenler var.

Top 8'de her şey olabilir,beklemek lazım.Son gülen iyi güler,koç bu ülkede saçma sapan eleştiren herkese büyük şemsiye hazırlayacak inşallah :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
1- Rotasyonumuz ya iyi değil ya güvenmiyor yada Koçun takıntısı var..7 kişi ile katkı aldı Özellikle kısalar geberdi.Bogdan mesela..

2-Zisis i neden aldık adamın eline hücumda 1 top değdi o da maç sonunda..O zaman Pivot alsaydık madem Kenan Sipahi gibi kullanacaktık adamı?

3-Takımın kimyası neden bu kadar sıkıntılı..Rakiplerin SG leri her maç mahvediyor bizi.Sanırım Lojeski en iyi maçını oynadı bu sene..

4-Zoriç den umut yok.Semih neden az süre alıyor? Madem Zoriç de kötü neden birilerine Kiraya verilmeye çalışılıp yerine sıradan Young tarzı Atlet bir Abd li almadık?

5-Takım bu kadar asılırken maçlara bu kadar iyi oynarken (BEN ÇOK BEĞENDİM) Son 1.17 saniye hariç BU KADAR basit hata yapıyor..Emirin çizgiye baskması..Bogdan ın 2 ye 1 hücumda pas  verememesi..3 lük faul yapması..Gou nun Adam yerde yatarken potaya gitmek yerine Zoru seçmesi?

6- Serbest Atışların kaçması?

7-Koçun maç sonlarını bir türlü kazanamaması?

Şimdi Bence HARİKA maç çıkardık yürekten yazıyorum bunları..Ama bu kadar defon varsa OLY gibi CSKA gibi bence Hatta Efes gibi takımları zor yenersin..Çare bulunması lazım

1- Guvenemedi, gozu yemedi.  Karsi taraftaki kisalar cok formdaydi bugun.

2- Sanirim Emir'den randiman alinca, bozmadi o varyasyonu.

3- Bizimkiler hala switch'leri kotaramiyor.

4- Onun muhasebesi yapilmistir sanirim.  Bilemiyorum.

5- Vesely'nin kaptirdigi top; kez Zisis'in sondaki top kaybi. Bence bizden ziyade, onlarin baskiyi daha cok arttirmasindan kaynaklaniyor.  Onlara baktigimizda Teodosic veya Spanoulis gibi el yakan anlarda cok iyi kullanan oyuncular mevcut. 

6- Serbest atis zaten cok kullanmamisiz.  Ama Euroleague takiminin %45 ile serbest atis atmasi ayiptir.  Vesely basta olmak uzere, surekli buna calismak lazim. 

7- Valla burada boyle bir yargiya ulasmak ne derece dogru.  Binbir tane parametre var.  Boyle karmasik bir yapidan sirf birkac mactaki son dakikalara bakarak Hoca'nin o husustaki yetileri hakkinda bir cikarimda bulunmak hatali olabilir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
@murat kaya
katılmadıgım kısım yok gibi.

Ben mac yazdımda da yazdım, bu macın en büyük sorumlusu hoca bence. İlla bir sorumlu arıyorsak
Hem süre dagılımları kısmında hem de mac sonu mola dönüşlerinde..

Emirden hic haz etmem, takip eden varsa bilir, ama bu mac daha fazla süreyi hakediyordu.

zoric hakkında birsey yazmama kararı aldım :) Ben ribaund alamayan alan kapatamayan pivota ısınamıyorum abi isterse 9 metreden sut atsın :)

Emir iyi guzel de, mac icinde cok kritik yerlerde illa ki birkac sacma hareketi oluyor. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ben deplasmanlarda daha iyi oynadığımızı ve taraftar baskısını içeride alehte yaşadığımızı düşünüyorum...

Mesela inanarak yazıyorum EA 7 maçında kazanan biz olacağız
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Milano macında semihin bol bol süre alması lazım.
ilk tur italyadaki macta bjelica ile oynarken fark yaratmıstı. İşin tuhaf bugün de bjelica ile oynarken fark yarattı :)

vesely oguz
semih bjelica
bjelica vesely.

Bu rotasyonlar iyi gibi duruyor. Zoric artık ne olur bilemiyorum.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ben deplasmanlarda daha iyi oynadığımızı ve taraftar baskısını içeride alehte yaşadığımızı düşünüyorum...

Mesela inanarak yazıyorum EA 7 maçında kazanan biz olacağız
o maçı kazanırsak malaga maçınıda kazanırız

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
o maçı kazanırsak malaga maçınıda kazanırız

Malaga nın son kurşunu olur ki zor maç..Bence maç maç bakmak lazım.Maçlar maç içinde belli ediyor kendini.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
Milano macında semihin bol bol süre alması lazım.
ilk tur italyadaki macta bjelica ile oynarken fark yaratmıstı. İşin tuhaf bugün de bjelica ile oynarken fark yarattı :)

vesely oguz
semih bjelica
bjelica vesely.

Bu rotasyonlar iyi gibi duruyor. Zoric artık ne olur bilemiyorum.

Semih'i ben bugun cok begenmedim.  Yaptigi fauller de yerinde degildi.  Ama Semih bu rotasyona mutlaka girmeli mi?  Ona suphe yok.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Semih'i ben bugun cok begenmedim.  Yaptigi fauller de yerinde degildi.  Ama Semih bu rotasyona mutlaka girmeli mi?  Ona suphe yok.
semihle emirin konsantrasyon sorunu var obra o yüzden onlara güvenemiyor

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30

semihi bireysel anlamda begenmemiş olabilirsin ama verdigi katkı cok iyiydi bence.  o girmeseydi mac erken kopardı bana sorarsan.
Faulleri sıkıntı haklısın zaten sahada kalma süresi de bunun icin az oldu. Daha fazla kalabilseydi belki de kazanacaktık. O ivmeyi yakalamıstık cünkü.

Milano macında o da dikkat edecek, hoca da süre verecek yoksa işimiz kolay olmayabilir. Rakip öyle veya böyle bize ters bir takım

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Gerekli hava yakalanırsa yenildiğimiz takımları deplasmanda da yenebiliriz, oyunumuzun geliştiği aşikar ama benim en çok şikayetçi olduğum konu süre dağılımları. Büyük harflerle yazıyorum 3-5 OYUNCUMUZ DIŞINDA KATKI ALAMIYORUUZZZ!!! Bugün bir semih vardı mesela değil mi taraftarın büyük aşkla beklediği adam naptı?! Allahaşkına 3 pivotumuza bakıyorum totalde -1 index ve rakamla 0 yazıyla 'SIFIR' sayı. Şu atıl durumdaki adamlarımız ne yapıp edip kendilerini işin içine dahil etmeli.

Goudelock konusuna gelince de; ben de daha verimli kullanılabileceğini düşünenlerdenim. Ama şunu çok net görebiliyorum ki adam büyük bir nimet takımımıza ama, burası önemli; Avrupa basketboluna yabancı. Nerede ne yapması gerektiğini vs tam olarak kestiremiyor. Bu maç Cska maçı yapılan hatalar, yaptığı hatalar işte bunların hepsi yol su elektrik olarak dönecektir bize ileride, hepsi tecrübe demek bunların.
Bırakın hatayı yanlış tercihleri şimdi yapsın, ilerleyen maçlar da ve turlarda bunlardan ders çıkartığımıza adım gibi eminim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
semihi bireysel anlamda begenmemiş olabilirsin ama verdigi katkı cok iyiydi bence.  o girmeseydi mac erken kopardı bana sorarsan.
Faulleri sıkıntı haklısın zaten sahada kalma süresi de bunun icin az oldu. Daha fazla kalabilseydi belki de kazanacaktık. O ivmeyi yakalamıstık cünkü.

Milano macında o da dikkat edecek, hoca da süre verecek yoksa işimiz kolay olmayabilir. Rakip öyle veya böyle bize ters bir takım

Macta iyi ve kotu oynanan bolumler bazen tek bir oyuncuya bagli olmayabiliyor.  Aklima gelen unsurlar: rakibin esas silahlarinin oyundan cikmasi veya anlik vites dusurme; takimdaki diger iyi savunmacilarin da oyuna girmesi; oyundaki momentum vesaire...  Bence Semih'in katkisi, Olympiakos gibi sert oynayan bir takima karsi cussesi ile sert oynayip, yipratmasi oldu.  Ama genel olarak da bakinca, cok katki verdi diyemiyorum.  Bir daha izlememem lazim.